DET KOMMER INTE SLUTA VÄL

Masspsykosen förvrider många människors förnuft. När en person hatar så hänger flera personer på och sedan är det legitimt att hata för alla som har lust.

De påstår sig vara så goda men i själva verket är dessa personerna de riktiga mobbarna, när de känner hela gruppen i ryggen så vräker de ur sig desto mer hat. De inser inte själva att de blivit de goda hatarna.

Här kommer några exempel från en Facebookgrupp som heter Kalmargruppen. Är minst sagt förvånad att administratören inte raderat inlägget som har mer än 200 hatiska kommentarer.

Den här personen Arturo Acuna, jobbar på omsorgsförvaltningen i Kalmar kommun.

Fuck you Greta 20

Peter Horndahl är en notorisk hatare. Till och med när jag skrev om det svartbyggda skärmtaket vid Park Hermina så kom Peter Horndahl med sitt hat. Det måste vara ett sjukligt hat.

Fuck you Greta 21

Följande inlägg på Facebook finns också från Peter Horndal.

Peter Horndal

Här kan vi verkligen snacka om att självinsikten är fullständigt lika med noll och ingenting. Vilket hyckleri!

Trots allt så finns det de som ifrågasätter allt hat.

Fuck you Greta 22

Det är inte bara jag som undrar vad admin tagit vägen. Tyvärr så tror jag att admin Daniel Lundell låter det vara kvar på grund av att allt hat riktas mot mig. Hade det varit någon annan så hade inlägget varit raderat för länge sedan.

Den masspsykos som råder skrämmer mig. Jag tror inte att det finns någon räddning för landet Sverige. Vi bygger inga murar sa Stefan Löfven och bara några månader senare tvingades han börja bygga murar. Reinfeldt jollrade om öppna hjärtan men nu har Moderaterna svängt 180 grader. Allt en följd av den masspsykos som gällde invandringspolitiken under många år och tvärtompolitiken för att hindra SD från inflytande.

Nu är det klimatpolitiken och Gretarörelsen som är grunden för psykosen där allt förnuft och förstånd kopplas bort.

Det skrämmer mig något enormt. Titta på våra grannländer i Norden. De har politiker som inte påverkas av någon masspsykos och de har journalister som inte dras med i psykosen.

Det kommer inte sluta väl.

Brevet till FN från 500 klimatforskare.

https://nyadagbladet.se/miljo/har-ar-klimatforskarnas-oppna-brev-till-fn/

 

39 reaktioner på ”DET KOMMER INTE SLUTA VÄL

 1. Ölandsbonde 2019-10-01 / 13:40

  -> Alfsson
  Du har lagt ned massor av tid på att redovisa fakta när det gäller energi och invandringens kostnader.

  I energifrågan har du på ett pedagogiskt sätt visat på vilka kostnader el-produktion har.
  Nu jublas det i busken över alla nya miljarder som satsas på vindkraft. Fyfan för det. Skulle vindkraften inte vara så kraftigt subventionerad utan bära sina egna kostnader skulle ingen satsa ens en gammal 25-öring på den.
  Och Eon höjer sina nätpriser för nu måste det dras nya trådar så vind-elen kan distribueras de dagar det blåser. Det får vi betala för.

  Tidigt var du ute och varnade för vad som skulle hända med den kommunala ekonomin den dag det då ettåriga etableringsstödet upphörde. Nu ”klarade” man sig genom att det blev tvåårigt. I våras var det dags för de första tvååringarna att ta sin examen. Och resultatet blev precis som du varnat för. Kommunerna tar över försörjningen av dem. Under resten av detta år och fortsatt nästa år och nästa examineras allt fler. Kommunernas kostnader eskalerar. Redan i detta nu ser vi hur kommuner som är igång med budgetarbetet inför nästa år larmar om underskott och skenande kostnader. Detta kommer att omfatta alla kommuner som inte lyckas göra sig av med bidragstagarna genom att få dessa att flytta till annan kommun. Hur många kan Sandviken ta emot?

  Du har oförtrutet skrivit om detta under flera år. Du har också tydligt visat hur arbetslöshet och sysselsättning påverkas av invandring.

  Trots att du i allt väsentligt har rätt, t ex om IPCC´värdelösa framtidsscenarier, så får du bara skit och hat för det. Då kan det vara bra för dig att veta att åtminstone jag tar till mig av det du skriver.

  Kan du sedan låta bli att provocera med vissa saker som t ex ”Fuck Greta” och att filma muslimers sammankomster så slipper de massor av hat. Chansen finns också att fler kommer att uppskatta dina mer seriösa skrivningar på det tekniska och ekonomiska området. Islamkramandet rår du inte på och att strida mot övermakten är att lida nederlag. Nej var positiv. Skriv: ”Islam har rätt om kvinnor” och låt andra käfta om det stämmer eller inte.

  Bara en sak till:
  Jag har för mig att du skrev att Kalmar läns landsting hade kostnader för tolkning och (gratis)vård av asylsökare och de som vistas här illegalt under 2017 nära 200 miljoner för 2017. Kan minnas fel men när de nu säger sig behöva 250 miljoner för 2020 undrar jag om du har några siffror för 2018?

  Kämpa på och tack för att du finns!

  Gilla

  • Thoralf A 2019-10-01 / 13:54

   Kalmar läns landsting ca 112 miljoner kronor 2017 i ersättning från Migrationsverket. Den verkliga kostnaden ligger betydligt högre då dessa 112 miljoner bara berör de som Migrationsverket har ansvaret för. Jag skulle gissa på minst den dubbla siffran.

   För 2018 fick man ca 64 miljoner kronor i ersättning från Migrationsverket.

   När det gäller islam kommer jag aldrig tystna. Jag ser Islam som det största hotet mot det västerländska samhället!

   Gilla

   • Stefan 2019-10-01 / 16:29

    Jag håller med ölänningen om att Greta-dekalerna är onödigt provocerande. Jag ogillar starkt när ”fuck” används som svordom i svensk kontext. Det får mig att associera till förortsslang och ”knulla din morsa” osv.

    När det gäller islam så håller jag med Thoralf. Vi behöver inte islam i västvärlden, den har inget gott med sig utan betyder bara bekymmer och elände.

    Gilla

   • Ölandsbonde 2019-10-01 / 16:31

    Landstinget
    Jag vet inte alls hur det fungerar. Men är det inte så att när en asylsökande eller illegal besöker vården, apoteket eller tandläkaren att vårdgivarna då skickar en räkning till landstinget?

    Om någon anser sig behöva tolk så ska väl vårdgivaren attestera detta men vem betalar tolken? Skickar de in sina räkningar till landstinget?

    Jag tycker det vore bra om du kunde reda ut de här sakerna. Om det nu finns kostnadsställen i bokföringen som är användbara.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-10-01 / 16:36

    Tolkkostnaden finns redovisad hos landstinget. Jag begärde ut den för några år sedan och då tror jag den var ganska många miljoner kronor.

    Gilla

 2. L8 2019-10-01 / 13:24

  Birgitta Axelsson Edström fd kommunist men numera i Feminustisk idioti har fått en insändare publicerad i Östran idag. Hon ondgör sig över Thoralfs dekal med texten ”Fuck you Greta”. Bla skriver hon ”Denne 62-årige folkvalde sitter på sin kammare och både producerar, marknadsför och säljer uppmaningar med tydliga sexuella anspelningar riktade mot en 16-åring.”. ”Tydliga sexuella anspelningar”? Jösses vet inte människan att ”Fuck you” betyder dra åt helvete? Hon skriver i alla fall en sanning som med än något annat rör henne själv ”Något har hänt med vårt samhällsklimat när människor röstar in sådana kunskapsresistenta.” Nu känner jag inte till om Birgitta Axelsson Edström har några politiska uppdrag i den parlamentariska församlingen? Låt oss vid Gud hoppas att så inte är fallet.

  http://www.ostrasmaland.se/article/respektlos-politiker-hetsar-mot-16-aring/

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2019-10-01 / 12:18

  Thoralf, när jag ser kommentarerna så är de fruktansvärda. Jag tror man blir fartblind och till viss del accepterar det som en del av utvecklingen. Men vad är det som driver dig framåt? Jag tror du behöver en artikel för att beskriva det hela. Eller kan det beskrivas i ett fåtal ord.

  Gilla

 4. Henrik 2019-10-01 / 11:48

  Thoralf, går det inte att polisanmäla inläggen? Det är väldigt kränkande kommenterar du fått via SMS och på Facebook. Jag hade aldrig tolererat att få sådana kommenterar

  Gilla

  • Thoralf A 2019-10-01 / 13:46

   Det finns några som jag funderar på att anmäla. Samtidigt tänker jag dra fram flera av dessa hatare i ljuset. Min blogg når många läsare och de kommer säkert inte gilla att bli publicerade och offentliggjorda på min blogg.

   Jag kommer dessutom driva mina viktiga frågor som invandring, islamiseringen och klimathysterin ännu hårdare och tuffare på min blogg. Det bästa sättet att bemöta dessa individer.

   Gillad av 1 person

  • stigrydmark 2019-10-01 / 11:43

   Mamma Marlena har ju berättat att Greta kan se koldioxid. Båda är visst nominerade till Nobels fredspris!? I ett normalt samhälle, normal värld skulle familjen blivit omhändertagen. Vi är visst på väg tillbaka till medeltid-häxtid.

   Gilla

 5. Robban 2019-10-01 / 08:49

  Jag gissar att vansinnet klimatsekten driver kommer att fortgå till i det närmaste exponentiellt ökande kostnader!
  Ända tills vi avsevärt sänkt vår ekonomi och levnadsstandard, till ingen nytta!
  När sedan elbristen gör sig mer och mer påmind och vi får importera ”skitig” el för att täcka behovet och det till allt större kostnader!
  Så kommer det börja höras röster om att ”vi” varit naiva osv mm
  Faktum är ju att även om alla punkter i Paris-avtalet genomförs, så kommer det endast sänka temperaturen med omkring 1% av vad dessa ”experter” påstår behövs för att undvika ett ”planetärt existentiellt hot”!
  Det skulle inte ens räcka om alla människor i västvärlden slutade med fossila bränslen, blev vegetarianer och flyttade in i grottor!
  Problemet, om det nu överhuvudtaget är ett problem, är att det inte ligger i väst! Utan i tredje världen, där människor och regeringar kämpar desperat för att höja sin levnadsstandard! Där billig el, är en huvudindrigiens!
  Försök nu förklara detta för någon i klimatsekten!
  Lycka till!

  Gillad av 2 personer

 6. Kennet 2019-10-01 / 08:36

  Har följt dig sedan Fanerdun för 10-15 år sedan och är djupt imponerad över vad du har åstadkommit (eller försökt åstadkomma) för Kalmar. Tänk om alla politiker tänkte och agerade som du.

  Men den här Greta-dekalen. Det kunde man ju räkna ut med röva, att det skulle bli den effekten. Klimatnissarna är ju samma typer som ”Refugees Welcome” och religiösa sekter.

  Du kunde lika gärna tagit en pinne och petat i en myrstack och undrat varför myrorna blev så irriterade. De skyddar sig själva och inte minst drottningen.

  Inte ens de flesta klimatskeptiker tycker att ”F*ck you Greta” är en rolig sak i längden. Visst, den kan vara skoj som en tanke (-”Hö-hö en ”F*ck yu Greta”-dekal vid avgasröret.”), men för de flesta är det inte roligt längre än som en tanke.

  Tänk några varv till och lägg sedan ner dekalen och ägna dig åt det som du är bäst på; att med statistik och fakta dra ned brallorna på politiker och tyckare.

  Gillad av 2 personer

  • Bengt 2019-10-01 / 13:35

   Håller med. Dekalerna om Greta är över gränsen och en ren provokation. Annars gillar jag allt Thoralf skriver.

   Gilla

 7. Sven d.ä. 2019-10-01 / 08:22

  Ytterligare ett skäl till att inte vara med och följa Facebook.

  Gillad av 2 personer

 8. messkalle 2019-10-01 / 08:14

  ”Det kommer inte sluta väl.” Läs Foliehatten i Teckomatorps blogg om regeringens höstbudget.

  – Om s+mp drog ett rött streck över välfärdsimmigrationens kostnader blir de omvalda men det vore att kopiera SDs politik. Alltså bättre att köra landet bankrutt!

  Gillad av 1 person

 9. Stig Bergman 2019-10-01 / 07:51

  En av orsakerna till de svenska masspsykosernas upphov spåras förmodligen i dagens ledarsidorna.se om ”Godmorgon världen – det bidragsindustriella komplexets skyltfönster.”

  Gillad av 3 personer

  • Hacke 2019-10-01 / 11:59

   Klockrent om msm. Vänsterns skyddade åsiktsverkstäder, och då inte minst propagandakolossen public service med exemplet från statsradions Godmorgon världen – pk-högmässan för rättroende på söndagsförmiddagarna.
   Att vi inte hör ett samlat ramskri mot detta den fria världens mest horribla medielandskap från den s k oppositionen är kanske bästa kvittot på att vi i realiteten lever i en enpartistat.

   Gilla

  • Jan Eriksson 2019-10-01 / 12:47

   Jag läser Ledarsidorna varje dag. Men mig veterligt var det ”Nyheter idag” som gjorde och publicerade nyheten.

   Gilla

 10. E 2019-10-01 / 07:15

  Alla i Kalmar är inte ”hatare” Du blev en symbol för det och de hysteriska som du själv beskrev. Jag jobbar på en stor arbetsplats. Många människor, där är det ett mer sunt tänk … i verkligheten (Alla kategorier) Jag vet av egen erfarenhet hur lätt det kan vara att skriva något ogenomtänkt på FB, så det lämnade jag för flera år sedan. Följer hellre alternativ media, även gammelmedia och läser bloggar. Tro mig, vi alla gör ett avtryck i historien, jag vill bära mitt med stolthet…

  Gillad av 2 personer

 11. Janne 2019-10-01 / 06:16

  Tryck upp dekaler med texten(Thoralf for president). Och en annan med texten
  (Ut med rödgardisterna).

  Gilla

  • Eriksson 2019-10-02 / 10:37

   ”Fri jakt på röding” är en dekal jag tänkt trycka upp… 🙂

   Gilla

 12. Lasse Axelsson 2019-10-01 / 06:16

  Såg på TV att Eoulos vind är lyckliga nu när loobyismen för vindkraft lyckats att lura politikerna att det är överflöd på vindkraft även när det inte blåser, ska bli intressant att se hur länge svensk industri fungerar utan ström.

  Gillad av 1 person

  • messkalle 2019-10-01 / 19:39

   Noterade att Vind-Damen lovade både överskott och lägre priser.
   Gör hon en Maud Olofsson?
   Byggkostnaderna och underhåll kommer att öka över tid och vi skattebetalare får betala notan.
   Gardera stäng inte Ringhals 1 och 2

   Gilla

 13. sanningssägaren 2019-10-01 / 06:04

  Skillnaden mellan ”Fuck you Thoralf” och ”Fuck you Greta” är ju att det senare rör sig om ett barn!

  Gilla

  • Thoralf A 2019-10-01 / 08:16

   Nej, hon har gett sig in i vuxenvärlden och får nog både ta ansvar och stå för sina handlingar.

   Gillad av 4 personer

  • Sven d.ä. 2019-10-01 / 08:20

   Jeremy Clarkson uttrycker det bra i The Sun ”I’m sorry Ms Thunberg, but if you’re going to lay into my generation, you must accept it when I lay into you and yours.”

   Gillad av 1 person

  • Robban 2019-10-01 / 08:37

   Greta har ju dessutom uttryckligen sagt att hon vill behandlas som vuxen!
   Tråkigt att du inte respekterar det!

   Gilla

  • Hoppalong 2019-10-01 / 08:51

   Uttrycket barn hörde vi i debatten med skäggiga afghaner också. Stämde inte där heller.

   Gillad av 1 person

 14. Anonym 2019-10-01 / 05:52

  Att vara vänster(liberal) är att vara lågbegåvad.
  Det framgår av deras hat.
  Absurdistan är verkligen ett land på dekis.

  Gillad av 1 person

 15. Onkel Björn 2019-10-01 / 01:50

  Nej, Håller med. Detta slutar inte väl. Det finns många mer angelägna företeelser i vårt samhälle som man istället borde lägga ner mer kraft och energi på än klimatet Ingen av oss idag levande kommer att drabbas av någon klimatkatastrof. Om vi nu inte reser iväg till länder där tornados, tromber, tsunami mm kan inträffa.

  Vad vi däremot borde vara oroliga över är kriminaliteten i samhället. Vår ålderdom. Vår samhällsservice. När vi inte längre kan eller vågar gå dit vi skulle vilja, oavsett tidpunkt. Då är det inte bra.

  ”Follow the Money” brukar man säga när det gäller kriminalitet. Samma sak är det ju här med denna klimathysteri. Vilka är det egentligen som vinner på denna. Vilka har sin försörjning på att piska upp klimathysterin.

  Gillad av 2 personer

 16. stigrydmark 2019-10-01 / 00:14

  På papperet är Sverige naturligtvis en upplyst nation, man lär i dagens skolor fortfarande om antiken, forna högt stående riken och kulturer, snart ett minne blott. I det verkliga livet är Sverige kanske det mest extrema landet i världen. Fullproppat med floskler, diverse rekord kopplat till invandring och ett polariserat samhälle där människor, myndigheter, organisationer, polis och rättsväsende befinner sig i kaos, nu dessutom i vanmakt och hysteri.
  Nej det kommer inte att sluta väl. Fortsatt invandring med 130.000 årligen tills dess M, KD vaknar
  och tillsammans med SD kan ta makten, Men det kommer ändå att vara för sent. Skadorna kommer att vara så stora att inga åtgärder är möjliga för att reparera. Endast för att i någon mån mildra effekterna av befolkningsutbytet, men på längre sikt spelar det ingen roll. Vi kommer att ha miljoner invandrare som vi inte känner samhörighet med, som ställer krav och som svarar för svår kriminalitet. En forna välfärdsstat, sargat, sönderslitet och i ekonomiska svårigheter är vad som väntar barn och barnbarn.

  Gillad av 1 person

  • messkalle 2019-10-01 / 08:19

   Den nya floskeln är hållbar. Vi måste bygga, leva m. hållbart. Hållbart räcker för de goda.

   Gilla

 17. Roger 2019-09-30 / 23:43

  Hela Kalmar är ju en enda stor masspsykos bestående av en drös novisa mähän, snacka om det sovande Törnrosa-folket. Måste vara värsta stället i Sverige. Snacka om illröd ankdamm. Hur orkar någon bo där?

  Gillad av 1 person

 18. Muhammed 2019-09-30 / 23:39

  Visste du att Anders Blank fått sparken?

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s