LANDET MASSPSYKOS, TVÄRTOMLANDET

Jag har alltid haft förhoppningen att det går att vända skutan Sverige på rätt köl. Jag har tyvärr kommit till insikten att det är en utopi. Jag har till och med tagit beslut som helt grundas på den insikten och konsekvenserna av den förda tvärtompolitiken. Jag kommer berätta om det i ett senare blogginlägg.

Sverige kommer gå under som självständig nation. Slagsidan till vänster är redan så hård att den inte går att rätta upp längre.

Slagsidan har redan uppnått sin tipping point!

Nu finns det bara en riktning kvar. Mot botten.

Tvärtompolitiken, tvärtomjournalisterna och tvärtomfolket, de som har ansvar för utvecklingen kommer inte begripa något förrän botten är nådd. Race to the bottom.

Gretahysterin är bara ett litet exempel på hur tvärtomlandet förlorat kontrollen över verkligheten och sunt förnuft, där faktabaserad kunskap inte längre har något värde, utan allt styrs med känsloargument. Nedläggningen av kärnkraftverk och energipolitiken är ett annat exempel. Tilltron till vindkraften och solkraften är en annan utopi som kommer få ett bryskt uppvaknande.

Greta rörelsen

Politikernas fullständiga ryggradslöshet och tvärtompolitiken kommer säkert bli ett intressant forskningsämne om några decennier inom forskningsvärlden, kanske inte i så stor utsträckning i Sverige. Här kommer det säkert fortfarande råda konsensus och krävas flera generationsskiften innan insikten träffar den akademiska världen i landet ”masspsykos”.

Masspsykosen inom mediekåren är minst sagt beklämmande. I synnerhet när det gäller klimatalarmismen. Lyssnade till Sverige Radios program Klotet för några dagar sedan. Programledaren/journalisten ställde inte en enda kritisk fråga eller ifrågasatte något från de intervjuade. Istället drev programledaren på klimatalarmismen genom sina egna påstående och vinklade frågor. Man kunde till och med märka de intervjuades tveksamhet och motvilja att svara på programledarens vinklade frågor men de vågade inte gå emot programledaren. Det hade säkert inneburit konsekvenser för deras egen arbetssituation. Indoktrineringen är total.

 

Hanna Stjärne
Sveriges farligaste kvinna? Hanna Stjärne, VD Sveriges Television.  Foto Thoralf Alfsson

Tvärtomfolket i Sverige sitter bara apatiskt och tuggar i sig propagandan från public service och övrig media. Tvärtomfolket och framförallt det unga tvärtomfolket har ända sedan barnsben indoktrinerats i förskolan och grundskolan om vad som är rätt eller fel (jag kommer med ett nytt blogginlägg om boken Bosse & Bella och trumpne Donald som exempel på detta).

Tvärtomfolket har grundlurats av Hanna Stjärne och hennes falska medarbetare på Sveriges Television och deras extremt vinklade och agendastyrda program, reportage, nöjesprogram och framförallt nyhetssändningar.

Hanna Stjärne är idag enligt mig, utan tvekan Sveriges farligaste kvinna.

Invandringspsykosen lever fortfarande hos tvärtompolitikerna, tvärtomjournalisterna och tvärtomfolket. Trots att larmen bara blir fler och fler från kommunerna och från SKL. Jag tror dessutom att detta bara är början på resan mot botten, i synnerhet när en lågkonjunktur står inför dörren.

Tvärtompartierna Centerpartiet och Liberalerna lämnade Alliansen för att börja samarbeta med socialister och kommunister för att kunna fortsätta driva tvärtompolitik och köra Sverige i botten. Annie Lööf är ett lysande exempel på en tvärtompartiledare men det begriper uppenbarligen inte tvärtomfolket som röstar på Centerpartiet som nu fått socialism.

AnnieLööf_kompass
Annie Lööf har uppenbarligen tappat kompassen. Om hon nu någonsin haft någon egen kompass.   Foto Thoralf Alfsson

Tvärtomjournalisterna applåderar initiativet från Centerpartiet och Liberalerna och det apatiska tvärtomfolket sväljer och tuggar, utan att spotta ut.

Den humanitära stormakten Sverige, den klimathysteriska stormakten Sverige kommer att kapsejsa men tvärtomfolket kommer ändå inte förstå vad som händer. Masspsykosen befriar tvärtomfolket från eget tänkande och nollställer det egna intellektet.

 ”Övergreppen fortsätter på grund av Sverige Television reportage och Sveriges Radios reportage och på grund av dagspressens reportage. Dom lyfter bara fram okunniga personer.”

Dr. Thomas Jacksson, om apatiska flyktingbarn.

Svensk media lyfter bara fram de personer som driver samma agenda som public service och övrig media förespråkar. Göran Greider har klippkort hos SVT och är ett utmärkt exempel på vinklingen inom public service. Alla andra och alternativ media förtalas istället i starka ordalag i alla typer av program, såväl i nyhetssändningar, faktaprogram som i nöjesprogram. Gärna med en förlöjligande vinkling. De försöker till och med stoppa alternativa medier från att verka i sociala medier. Det är en del i propagandan och indoktrineringen.

Masspsykosen är milt sagt total. Kejsarens nya kläder är bara en liten gullig saga i förhållande till det ”svenska tillståndet”!

Annons

46 reaktioner på ”LANDET MASSPSYKOS, TVÄRTOMLANDET

 1. Fredrik Östman 2019-10-04 / 09:44

  Hej Thoralf! Jag har ett förslag på dekaltext som nog är mycket mer övertygande och kraftfull än ”f*ck you Greta”:

  VET HUT, GRETA!

  Gilla

 2. martiusus 2019-10-02 / 16:36

  Det här med nya poliser. Vad är det värt egentligen? när det t om augusti
  beviljats mer än 80 000 uppehållstillstånd? Poliser per capita kommer troligen
  att i stället bli färre. Ord, ord, det är Bluddrup Löfvens signum.

  Den största posten är arbetskraftsinvandring ca 30 000.
  Hur är det möjligt i ett land med Europas högsta arbetslöshet?

  Invällningen/folkutbytet fortsätter tro inget annat.

  Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2019-10-02 / 23:42

   ”…..arbetskraftsinvandring…”. Kan det månne vara som så att en stor del av arbetskraftinvandringen är folk som jobbar för utländska bolag. I Stockholm har tex ett Kinesiskt bolag vunnit upphandlingen om att bygga ut tunnelbanan. Kan man gissa att de har med sig billig arbetskraft från utlandet. .

   Gilla

 3. Korruption 2019-10-02 / 14:23

  Nu vill Johans sambo bli landshövding. Det ser väl han till?

  Gilla

 4. Sven d.ä. 2019-10-02 / 14:20

  Jag undrar just om den röda med C och L har budgeterat in den ökade kostanden för UKs Brexit. Det talas om 15 milliarder svenska kronor som Sverige ska ta på sig. Oavsett så är det ytterligare en tung sten i den ekonomiskt redan tunga ryggsäcken.

  Gilla

 5. Sven d.ä. 2019-10-02 / 10:28

  Undrar vilket Sverige vi har framför oss? Kan det vara ett:

  Kurdistan
  Vi är ett folk men inget land.

  Saudiarabien
  Vi har en stor invandrad befolkning, men som får åka hem när de inte behövs.

  Sydafrika
  Vi är en minoritet, i eget land.

  Polen
  Eget land med eget folk.

  Gillad av 4 personer

 6. ROLLE 2019-10-02 / 09:22

  EU var inte tända på att fåret skulle vakta vargarna.
  ”– ”Jag blir orolig när man ser kaoset i Sverige. Vi i Danmark är oroliga. Om ni nu blir kommissionär – vill ni exportera svenska invandringspolitiken i Europa? Till och med dina danska kollegor på vänsterflygeln är nu så bekymrade över den svenska situationen att de arbetar med strängare kontroll för inresa till Danmark från Sverige” sa den danske parlamentarikern Peter Kofod som tillhör högerpopulistiska gruppen Identitet och demokrati.”
  http://soldatmamma.blogspot.com/2019/10/eu-var-inte-helt-tanda-pa-att-en.html

  Gillad av 4 personer

 7. turrim 2019-10-02 / 08:52

  Läs i Nya Tider på nätet recensionen av boken PERFEKT STORM av Arne Weinz. Bli förskräckt. Törs du köpa och läsa hela boken för den lär nog inte finnas på Biblioteket. Scenario är ingen utopi vilket visas av att det inte tas upp i betalmedia.

  Gillad av 1 person

 8. ROLLE 2019-10-02 / 08:51

  Luleå ska spara 370 miljoner, tar in personlig rådgivare för 20.000 per dag
  -Pettersson med flera undrar varför en kommundirektör som tjänar drygt 107.000 kronor per månad behöver en mentor för 30.000 kronor i månaden för att utveckla sitt ledarskap. Hade Lekfalk varit klok, hade han sänkt sin lön med minst motsvarande för att kompensera att han uppenbart inte klarar sitt arbete.
  https://petterssonsblogg.se/2019/10/02/ska-spara-370-miljoner-tar-in-personlig-radgivare-for-20-000-per-dag/#more-295270

  Gillad av 2 personer

 9. ROLLE 2019-10-02 / 08:44

  ÄLDRE FÅR SÄMRE MAT ÄN INTAGNA PÅ FÄNGELSE
  Socialförvaltningen i Ystad föreslås också att sluta åka ut till äldre med ett dagligt varmt mål mat. De äldre hänvisas i stället till färdigrätter som de själva ska värma. Det är uppenbart att Ystad kommun är beredd att offras de äldres aptit.

  På kvinnoanstalten i Ystad är det annorlunda. Kriminalvården erbjuder varm mat både till lunch och på kvällen.

  I dag onsdag serveras det nötstek, kokt potatis med sås och grönsaker till lunch på fängelset. På kvällen får de intagna äta vegetariska vårrullar med quinoa och dressing. I morgon blir det lax med potatis, ärtor och kall sås och morotsbiff med stekt potatis och rotfrukter samt kall sås, rapporterar tidningen.
  https://samtiden.nu/2019/10/aldre-far-samre-mat-an-intagna-pa-fangelse/

  Gillad av 2 personer

  • Stefan 2019-10-02 / 09:12

   Våra styrande är så fega och cyniska att de inte vågar göra besparingar på standarden i fängelserna. Det skulle leda till upplopp, våld, anlagda bränder och i det påföljande tumultet massrymningar. Staten har inte resurser att stävja detta.

   Våra gamla och svaga vågar de sig däremot på, de vet att dessa inte har kraft att protestera och bråka i någon större omfattning.

   Frågan är var nästa nedskärning kommer att ske. I skola och barnomsorg? Jag tror dock att barnfamiljerna har kraft att protestera, de är en stor väljargrupp som man helst inte stöter sig med.

   Socialbidragen vågar de inte röra, det skulle leda till oroligheter i de ”utsatta områdena”.

   Nej, jag befarar att man kommer fortsätta spara på äldreomsorgen tills den mest liknar en ättestupa…

   Gillad av 2 personer

   • Maja Dacke 2019-10-02 / 14:41

    Precis detta siar Hans Jensevik om – barnfamiljerna törs ‘de’ inte ge sig på pga deras starka röster etc.

    Möjligen barnomsorgen till en viss del. Men alla äldre och handikappade får det sämre – har inte detta redan börjat?

    Skolan finns det ju mycket att spara in på … Färre lärare, större klasser, färre skoltimmar ..? Lärarlönerna (för dem som blir kvar) går väl inte facken med på – eller gör de?

    Sjukvården ..? Kan den bli sjukare än den är ..?

    Gilla

 10. stefan a. 2019-10-02 / 07:23

  Heja Danmark, den danske utfrågaren tryckte till Ylva Johansson rejält, hon sa att det var lite !!! jobbigt för Sverige 15-16 men nu var allt bra, tvärtom sa dansken, grannländerna såg med stor oro på utvecklingen i Sverige, nyttigt för sådana som Ylva att få lite verklighetsbeskrivning än de vanliga ryggdunkarna från sjuklövern och fulmedia….

  Gillad av 3 personer

  • Sven d.ä. 2019-10-02 / 10:15

   Jag läser på SD Twitter ”Om en halvtimme börjar förhöret i LIBE-utskottet med @YlvaJohansson. Vår ledamot @weimers missar tyvärr eftersom han har blivit far nyligen återigen.”

   Trevligt för Weimers. Men men finns det inget ersättningssystem? När en ledamot blir sjuk eller frånvarande så träder andra in?

   Gillad av 1 person

   • botwid 2019-10-02 / 12:29

    Det är viktigt att rensa ut smörjan i tid. Det är ju inte bara Sverig som får lida av inkompetensen.

    Gilla

 11. ! 2019-10-01 / 23:58

  Klimatnippran sprider sig som en farsot genom Sverige.
  Klimatalarmisternas nyfunna härskarteknik att skicka fram att sjukt barn som frontfigur tycks fungera rätt bra i det sjuka landet.

  Gillad av 3 personer

 12. Cosmik Debris 2019-10-01 / 23:10

  Ja, Roger Waters är nog lika alarmistisk, dystopisk och felinformerad som Greta. Finner ingen annan anledning till varför en av ”Gretas vittnen” bär runt på Animals med Pink Floyd.

  Gilla

  • Eriksson 2019-10-02 / 10:41

   Hehe. Nog för att Roger blivit rätt nipprig med åren och lever i sin lilla bubbla där han i bland gör idiotiska politiska utspel…..men att förknippa Pink Floyd med Greta…. Nej nu lägger ni av! 🙂

   Gillad av 1 person

 13. Hacke 2019-10-01 / 19:49

  Apropå public service/msm och deras folkförräderi och mord på sanningen.
  Det är så underbart att konstatera hur riktiga journalister som Janne Josefsson och Jörgen Huitfeldt nu fullkomligt äger tillställningar t o m på pk-etablissemangets egna skyddade verkstäder och ryggdunkartillställningar som Bokmässan.
  Det är bara att ta fram popcorn, sätta sig tillrätta och njuta när politruken Jan Helin och svensk journalistik totalsågas inför öppen ridå.
  https://www.expressen.se/nyheter/janne-josefssons-kanga-till-jan-helin-duger-inte/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

  Gillad av 4 personer

  • Thoralf A 2019-10-02 / 06:46

   Efter att jag lyssnat kan jag konstatera att Jan Helin är en hycklare av rang.

   Gillad av 3 personer

 14. Onkel Björn 2019-10-01 / 19:10

  Det etniska landet Sverige är borta och kommer aldrig tillbaka. Vad som finns är väl EU staten Sweden med en blandad befolkning och blandat språk, Ev kanske det blir några utspridda enklaver i landet med gated communities, vilka fö etableras på flera olika platser. Bla i Stockholm.

  Och folk vill ha det så här. Massinvandringen har hållit på i över 30 år och alldeles för få vill stoppa det. Om inte folk hade vaknat upp till 2014 års val, kommer de aldrig att vakna. Håller med, nu är det för sent.

  Gillad av 2 personer

  • Sven d.ä. 2019-10-01 / 21:02

   Jag lyssnade till Ylva Johansson och jag tyckte att det var märkligt att hon talade engelska med en östeuropeisk brytning.

   Men enligt svensk media så fick hon många kritiska frågor men hon ”bet” ifrån. Inga fara alltså. Det är då jag börjar bli orolig. Det är som att ha en pedofil anställd på dagis, tjuv som polis eller pyroman som brandman.

   Gillad av 5 personer

   • Niklas R 2019-10-02 / 11:45

    Hon är ju före detta kommunist så hon fick väl sin engelskaundervisning i DDR eller Sovjet.

    Gillad av 1 person

 15. Muhammed 2019-10-01 / 17:26

  Sabuni ska bli Sveriges statsminister. 🙂
  Moder Svea är helkört!

  Gilla

  • Eric H 2019-10-02 / 08:48

   Det är gratis att drömma!
   Inte ens i hycklarlandet Sverige är det nog möjligt att nån från ett parti som hänger på pottkanten till Riksdagen att få någon statsminister

   Min förhoppning är att (L) tyst och stilla avlider och upphör som politiskt parti..
   Man har idag oerhört långt till den intelligente Bertil Ohlins Folkparti, man är idag helt överflödiga..

   Gillad av 1 person

 16. Apropå Tvärtom 2019-10-01 / 16:44

  ”Ta råd av din hustru och sedan gör TVÄRTOM”!
  Pedofeten Muhammed

  Gilla

 17. Hacke 2019-10-01 / 16:15

  Kan bara instämma till fullo. Inte minst det faktum att Hanna Stjärne, som chef för den värsta propagandacentral den s k fria världen skådat, är Sveriges farligaste kvinna. En folkets och nationens fiende fullt i paritet med Reinfeldt.

  OT. Har kollat lite på Ylva Johanssons stapplande under utfrågningen i EU där hon tronade med sitt fastvuxna feministhalsband.
  Det mest utmärkande var att hon hela tiden tvingades be utfrågarna att ställa om frågan. Men vad hjälpte det när hon aldrig svarade på dem vilket flera av kommissionärerna också påpekade!
  Vi känner igen mönstret från riksdagen. Den svenska modellen (s) med ickesvar verkar i varje fall inte vara gångbar i EU. Alltid något sa han som inget fick.

  Gillad av 4 personer

  • Janne 2019-10-01 / 19:08

   Ja det är ju inte så konstigt,hon är ju uppfostrad i lögnens högborg dvs sosseborgen.
   Fy fan.

   Gillad av 1 person

 18. Thomas 2019-10-01 / 15:28

  Efter att tillbringat några dagar nu i Norge så ser jag en väsentlig skillnad.
  Här i Norge kallas saker vid sitt rätt namn! Det gullas inte med kriminella invandrare på samma sätt som i Sverige.
  Jag är i Norge för planerar mer frekvent söka mig bort från skiten i Sverige och all vämjelig vänstersmörja. Det finns absolut problem i Norge men i jämförelse med Sverige är det en stilla bris all skit invandrare ställer till det med.
  Norrbaggarna skulle aldrig skämmas för sin flagga, kultur och nationalism. Hellre dö då.

  Nu är ju iofs Skavlan norsk, inte den bäste norrbaggen,men som många säger här Norge så har han blivit svensk och därför så pk.
  Sverige är besudlat av kändlosamma batikhäxor, vönstertomtar, feminister, pridehjon, klimattalibaner och dylik strunt.
  Ensamkommande äldre afghanerna som fick en egen gräddfil till Sverige skrattar man lite åt i Norge.Vilka får stå tillbaka nu? Jo, äldre fattiga sjuka svenskar som hamnar utanför samhällets trygghet som det var förr.
  Pengar finns ALDRIG när det handlar om svenskar .
  Pengar finns ALLTID däremot när flyktingar,invandrare ska diskuteras.
  Vilket annat land begår sådant svek mot de sina? Och det är i världens mest skattetyngda land.

  Tänk att alla tycker samma sak om Greta exempelvis i Sveriges pk-korridorer.
  Kul, verkligen kul. Och kliar du mig så kliar jag dig.
  Så häftigt det är när andra länders journalister tallar klartext, som Jeremy Clarkson, om Greta.
  Bortskämd snorunge är hon.

  Gillad av 4 personer

 19. Fredrik Östman 2019-10-01 / 14:30

  Ja, Thoralf. Jag drog 1997 och kommer väl aldrig tillbaka. Sålde sommarstugan 2016. Om jag får någon pension från Sveriges eftr. får vi väl se. Jag vet inte ens hur länge jag kommer att våga besöka Sverige. Redan nu får mat hetska kommentarer om man beter sig normalt som en fri man och bonus pater familias. Tillkommer den privata kriminaliteten.

  Gillad av 2 personer

 20. botwid 2019-10-01 / 14:25

  Häromdagen var hela Teneriffa strömlöst. Det tog nio timmar innan alla delar av nätet åter fungerade. Det är nödvändigt att koppla in nätet i steg för steg så att tillgång och eferfrågan av ström sammafaller någorlunda. Hos oss gjorde det inte det utan det blev två avbrott. Lyckligtvis var vindkraftens andel mindre än 2% då. Energin från sol och vind är oregelbunden och mycket av den varan gör inte att återstarten går snabbare. Vi hoppas mycket på naturgas – vilket socialisterna och de gröna naturligtvis motsätter sig.

  Gillad av 2 personer

 21. turrim 2019-10-01 / 14:14

  Jag bävar och tror att i bästa fall blir det som i Zimbabwe och i värsta fall som i Libanon. Ingen lär då tycka synd om oss och komma med miljardcheckar på motsvarande sätt som Löfven och SIDA i dag flyger ut med till vem vet vad.

  Gillad av 4 personer

  • turrim 2019-10-01 / 16:21

   Man förbereder genom att kratta för Shekarabi.

   Gillad av 3 personer

  • Anonym 2019-10-01 / 16:56

   Beroende på vilket som kommer först, döden/pensionen/spelvinsten, så styr dessa faktorer min lösning på det svenska problemet.
   Dör man så ska man väl slippa vänstern och liberalerna, får man väl hoppas.
   Pension eller spelvinst öppnar förhoppningsvis möjlighet till bosättning i trevligare omgivningar.
   De senare alternativen hoppas jag ska ge mig möjlighet till att på behörigt avstånd ta del av Sveriges sönderfall.
   Jag hoppas att PK-röstarna drabbas riktigt hårt.
   Tyvärr upphör väl pensionsutbetalningarna när välfärdssystemen kraschar men det viktiga är att man är någon annan stans.

   Gilla

 22. Maja Dacke 2019-10-01 / 14:02

  Thoralf – du är hackad e d.

  Gillad av 1 person

 23. Robban 2019-10-01 / 13:51

  Har en liknande spådom! Det nuvarande spåret kommer att leda till någon form av våldsam urladdning!
  Vi lär upptäcka vilken sort det blir!

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-10-01 / 14:04

   Det startar utrikes men får återverkan här …

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-10-01 / 14:04

    Observera vad som händer fr o m 31 oktober …

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.