SMÅTT OCH GOTT

Mitt bokprojekt har stått ganska stilla under sommaren eller på lågfart de senaste månaderna men nu har jag börjat ta tag i det igen. Jag tänker också åka bort en vecka och bara ägna mig åt att göra research och skriva på boken för att komma igång ordentligt under de kommande höstmånaderna och vintermånaderna, för att kunna färdigställa boken under våren. Detta tack vare en glad överraskning i fredags.

Jag har skrivit ca 6 000 blogginlägg sedan jag började med bloggen och jag tittar igenom dessa för att hitta guldkorn som skulle kunna vara med i boken. Det är väldigt intressant att backa tillbaka 10 år i tiden och återigen läsa blogginläggen och återuppleva den känslan och frustrationen jag upplevde innan SD blev ett riksdagsparti och hur jag stångades med etablissemanget. För att inte tala om vilka minst sagt idiotiska uttalanden som gjordes av vissa officiella personer. Uttalanden som de säkert idag önskar att de för evigt är begravda men jag kommer plocka med de allra grövsta som t.ex. detta av dåvarande politiska chefredaktören på Barometrn, Ulf Wickbom, som i maj 2010 skrev en krönika och kallade sig för ”Roger Berserque”.

”Men, bäste Jimmie, nu vill brorsan och jag få klart besked om två saker. Vad är svenskt? Hur tänker du göra med alla som inte frivilligt utsätter sig för den försvenskningen? Hur mycket betong har ni? Hur många sjöar behövs för att lösa det problemet? Jag tror bara att max 1 200 personer får plats på Lillsjöns botten. Dessutom är betongblandarna tillfälligt slut på byggmarknaden.”

https://app.box.com/s/29g2o0eo6o/file/430805532

Det är både roande och spännande att läsa alla dessa blogginlägg och min bok skulle utan vidare kunna innehålla minst 1 000 sidor men jag skall i första hand avhandla min egen ”resa” och upplevelser inom Sverigedemokraterna fram till att jag blev utesluten och orsakerna bakom detta. Men även det som har hänt det senaste året, efter uteslutningen.

Men det är inte omöjligt att jag följer upp med en annan bok om bloggaren Thoralf Alfsson och alla konflikter, påhopp och debatter som jag väckt under alla dessa år. Men som sagt det får framtiden utvisa. Men jag tycker det är roligt att skriva så det kanske blir en uppföljning om bloggen.

Nu är det flera personer som inte tycker att det är så roligt att jag publicerat deras hatkommentarer på min blogg med deras namn eller telefonnummer om hatet kommit via SMS. Det beklagar sig till mig och kräver att jag skall ta bort deras hatkommentarer. Jag svarar bara dessa ”goda hatare” att de själva får stå för sina handlingar och att jag inte plockar bort något.

Jag hoppas dessutom att någon gör på samma sätt som näthatsgranskarna gör och anmäler dem och informerar t.ex. deras arbetsgivare om deras näthatande.

Mina dekaler har fått många att börja att tänka till och de har även skapat debatt. Det kommer nästan varje dag in önskemål om nya texter på dekaler. Ett förslag som jag gillar är en dekal om att sänka bensinskatten. Jag har gjort två förslag på en dekal. Jag kan gör den i två olika storlekar 5 * 21 cm eller 10* 42cm enligt nedan.

Rädda landsbygden grön

Rädda landsbygden svart

Ett annat förslag är en försvenskning av en dekal som förekommit i USA och som väckt debatt då debatten rasat om hur den skall tolkas. ”Islam is right about women”

Så här skulle den kunna se ut och vara i två olika storlekar.

Islam har rätt kvinnor

Ett annat förslag som kommit är följande.

Stäng gränserna

Är du intresserad av någon av ovanstående får du gärna förhandsbeställa på mejl eller SMS så återkommer jag till er om jag får tillräckligt många beställningar för att jag skall lägga en beställning till tryckeriet.

Det dekaler som redan finns framme och som jag har i lager är följande.

IMG_3350

Storleken är 10*42cm på alla dekaler.

1 st 50 kronor inklusive porto.

2 st 80 kronor inklusive porto.

3  st 120 kronor inklusive porto.

Storlek 5 *21 cm

1 st 25 kronor inklusive porto.

2 st 40 kronor inklusive porto.

4 st 80 kronor inklusive porto.

Om någon skulle önska fler så kan vi diskutera ett bättre pris. Skicka mig ett mejl.

Beställning kan göras på messenger eller på mejl till thoralf.alfsson@telia.com eller sms på samma nummer som Swish.

Ange vilken dekal (text) eller vilka dekaler som du önskar, samt antal. Glöm inte att ange din adress!

Betalning kan göras genom Swish till 0725179099 eller till konto

Swedbank
Clearing nr. 83931
Konto nr. 2530030291

 

26 reaktioner på ”SMÅTT OCH GOTT

 1. ! 2019-10-09 / 00:50

  Greta har rätt om Ragnarök!

  Gilla

 2. Ölandsbonde 2019-10-08 / 23:17

  Satan också. Inte i år heller.

  ”Det blir James Peebles som får fysikpriset för sina ”teoretiska upptäckter inom fysikalisk kosmologi” och med andra hälften gemensamt till Michel Mayor och Didier Queloz för ”upptäckten av en exoplanet i bana kring en solliknande stjärna”.”

  Varför kan aldrig fysiker från arabvärlden, eller Somalia,få ett nobelpris? Är det för att vita män är rasister?Eller för att muslimer bara har en bok och det är inte en fysikbok.

  Gillad av 2 personer

 3. Johanna 2019-10-08 / 22:05

  Antalet konkurser och varsel ökar i landet nu Thoralf. Kan det vara lågkonjunkturen på ingång?
  Samtidigt som detta är flera tusen muslimska araber påväg till Europa från turkiet…

  Gilla

 4. turrim 2019-10-08 / 18:37

  FN har brist på pengar. Hurra! Önskar det vore samma i EU. FN har ett underskott på 2,3 miljarder kronor.

  Skälet sägs vara att medlemsländerna endast har betalt 70% av det som behövs. Jag antar att Sverige betalt mer än 100%.Det var nyligen som som Löfven flög över och gav bort ytterligare några miljarder av dina och mina pengar.

  Det finns 37 000 anställda i FN!!!! Vad gör de??? Vad fan får vi för deras lönekostnad??? Kommer FN-chefen att avskeda 10 000 som i ett aktiebolag som är på dekis? Nej – han säger, att ni (inte jag) får inte flyga mer än nödvändigt! Han har lärt av mötet med Greta.

  Gillad av 2 personer

  • Johanna 2019-10-08 / 22:07

   37000 anställda i FN? Jag säger bara hade Thoralf styrt där så hade han minskat korruptionen.

   Gilla

 5. Jag 2019-10-08 / 15:33

  Thoralf, håller med dig i väldigt mycket och tycker samtidigt att ”Fuck Greta”-dekalen var lite för mycket, hade varit bättre med någon formulering där det framgår att det handlar om ”Gretarörelsen”. Nu misstolkade tokvänstern medvetet din dekal.

  Hur som helst tycker jag det är oacceptabelt att uttrycka sig som några av dina trogna hatare gjorde. Anser de att du ger uttryck för hat så rättfärdigar inte det deras hat.

  Vore kul att då veta vilka personer som ständigt beter sig illa, du nämnde någon av dem i ett tidigare inlägg.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-10-08 / 18:04

   Jag, låt tokvänstern misstolka dekalen, de tokstollarna misstolkar ju allt kommer över, personligen skrattar jag bara över alla deras misstolkningar.

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

   • stefan a. 2019-10-08 / 21:35

    Liten lektion för tokvänster hur man i engelsktalande länder använder f-ordet, alltså ingen uppmaning att våldta minderåriga som de värsta stollarna hävdade….

    Gillad av 1 person

 6. Gunnar Karlsson 2019-10-08 / 13:48

  Thoralf, ser verkligen fram emot att få hålla i och läsa din bok, beträffande dekalerna så har de blivit allt bättre och härligt provokativa, borde få en hel del av det sovande folket att vakna.

  Det är synd att dekalerna inte finns på franska, jag tror den med texten ”Islam har rätt när det gäller kvinnor” skulle bli en succé här i Frankrike.

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-10-08 / 21:32

   Gunnar! Gör en översättning till franska och sänd den till Thoralf! Han kanske kunde få lite export … …

   Å andra sidan undrar jag vad som – egentligen! – menas med just denna slogan … Islam har ta mig tusan inte rätt när det gäller mig. Så mycket vet jag.

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2019-10-08 / 22:18

    Maja, jag får höra med Thoralf om han vill slå sig in på den franska marknaden… Beträffande denna slogan är det just det du påpekar, att Islam alltid har så fel, som ger den absurda kontrasten, som får folk att haja till !!

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

 7. Sven d.ä. 2019-10-08 / 13:33

  Jag hoppas nästan att Greta Thunberg får Nobels Fredspris.

  För det första så visar det hur okunnig och lättpåverkad världen är och speciellt den norska kommiten som utser.

  För det andra så ska hon till miljömötet i Chile 2-13 december och sedan tillbaks til Oslo 11 december. Hur ska hon prioritera? Hon kan hinna med flyg, men men jag tror hon är flygrädd dessutom. Skulle inte förvåna om modern dyker upp i Oslo.

  Och för det tredje så får hon och hennes föräldrar mängder av pengar, vilket gör att de kanske tar det lugnare. De har rott i hamn ett antal miljoner.

  På fredag denna vecka får vi se vem som får priset.

  Gillad av 3 personer

 8. Niklas R 2019-10-08 / 11:46

  Islam har rätt när
  det gäller kvinnor

  Borde den korrekta versionen vara.
  Alternativt.

  Islam har rätt
  om kvinnan

  Gilla

 9. Ölandsbonde 2019-10-08 / 10:57

  ”Sverige har aldrig varit tryggare”.

  Polisens råd: Så ska du göra om du hör skottlossning

  Polis efter rånvåg: ”Föräldrar köp inte så dyra jackor till era barn”

  Polisens råd om man behöver vistas utomhus:

  Det finns gärningsmän som söker upp män och kvinnor som är ensamma ute och rör på sig. Det är lättare att angripa ensamma offer än personer i sällskap.
  Om man promenerar hem från en utekväll så ska man använda upplysta gator och undvika mörka gränder och parker.
  Ta gärna sällskap av vänner eller bekanta när man ska gå hem.
  När man är ute ensam kvälls- och nattetid ring gärna upp en bekant och berätta var man går.
  Be om att få skjuts av någon vän eller kamrat hem.
  Åker man kollektivt eller tar en taxi, ska man tänka på att använda etablerade och godkända bolag.

  Nya tider, nya seder, nytt folk,

  Gillad av 4 personer

  • Tony Ingman 2019-10-08 / 15:45

   Ja och tillhör man Feghetsarmen, som bevisligen Muslimer gör,
   så är man alltid flera som angriper en ensam, så gör endast fega skitar.

   Gillad av 3 personer

 10. Ludvig 2019-10-08 / 07:28

  Väntar med spänning på boken.

  Gillad av 1 person

 11. Janne 2019-10-08 / 05:52

  Vi har ett grund här utanför där jag bor som vi har döp om till värdegrundet,ibland syns det ibland inte pga vattensåndet
  när det syns sitter där ett gäng ålakråkor och sträcker ut vingarna,dom har vi döpt till regeringen,sedan ligger där ibland
  en stor ful fet säl som vi döpt röven,dom håller troligen möte om vattenhöjningen,det har sett ut likadant under dom
  trettio år jag har bott här.

  Gillad av 5 personer

  • Maja Dacke 2019-10-08 / 21:27

   Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Toppenbra!!!!!!

   Gillad av 1 person

 12. Thomas 2019-10-08 / 00:55

  Löfven. Din naiva flane. Var gömmer du dig nu?
  Nu får du ta mig sjutton visa lite handlingskraft och sända ett tal till nationen om att krigstillstånd råder här. Och avgå på studs. Läget är extremt allvarligt.
  Det är krig i Sverige. Laglöshetens stamort på jorden. Det är så kört det kan bli.

  Våldet ökar och ökar och politikerna och myndigheter med ”rätt värdegrund” lägger pannan i djupa veck och funderar ett varv till om de ska dela ut armband och be buset gå en kurs.
  Jag hatar detta landets totala haveri.
  Och ännu mer dess invånares obegripliga självplågeri.
  Jag var under måndagen på en galleria i en stad nånstans söder om huvudstaden.
  Det var mitt på dan men helt beckmörkt. Jag var nästan den enda ljushyade.
  Ut med skiten! Vi ska ha vårt land tillbaka! Förrädarna ska veta att en dag kommer vedergällning att ske. Då hjälper inte att vara god och naiv.

  Gillad av 3 personer

 13. Ölandsbonde 2019-10-07 / 23:18

  Islam har rätt
  om kvinnor

  Är bättre.

  Gilla

  • Hm 2019-10-08 / 10:32

   Jag scrollade ner för att skriva precis som du föreslår. Håller alltså med dig helt och hållet, mycket slagkraftigare.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s