KÖRKORT TILL ARABISKA KVINNOR

Arabiska körlektioner

Det är ingen ekonomisk kris hos Länsstyrelsen i Kalmar län som beviljar 378 000 kronor till ett projekt tillsammans med Oskarshamns kommun för att 12 arabiska kvinnor skall ta körkort. Hur många tusen kronor som Oskarshamns kommun lägger på projektet framgår inte av artikeln från SVT Nyheter.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/nyanlanda-kvinnor-i-oskarshamn-far-stod-for-att-ta-korkort

Svensken bara applåderar och tycker det är jättebra! Svensken tycks inte förstå att han blir diskriminerad i sitt eget land. Han skall bara betala in skatt på sin lön, på kapitalinkomster, moms och punktskatter. Skatter som bara höjs, aldrig sänks!

Svensken är bara nöjd och protesterar inte mot det pågående vansinnet.

Mina inbetalade skatter skall inte gå till att betala körkort för arabiska kvinnor!

44 reaktioner på ”KÖRKORT TILL ARABISKA KVINNOR

 1. ROLLE 2019-12-29 / 14:07

  Hoppas att detta får regeringen på fall och vi slipper lögnaren Stefan.
  Stefan Löfven anklagas för kopplingar till organiserad brottslighet – ska ha fått tjänster från Hells Angels
  ”I sociala medier anklagas nu statsminister Stefan Löfven för att ha kopplingar till organiserad brottslighet. Man menar att statsministern ska ha fått tjänster av Hells Angels. Som potentiella bevis tar man upp muthärvor i Sydafrika och Brasilien i vilka Löfven varit inblandad.”
  https://samnytt.se/stefan-lofven-anklagas-for-kopplingar-till-organiserad-brottslighet-ska-ha-fatt-tjanster-fran-hells-angels/

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-12-29 / 16:44

   Det var väl därifrån han fick sina miljjoner som jag länge undrat var han har placerat … Spelar ingen roll egentligen, bara att vi vet vad han har i bagaget.

   Gilla

 2. Thomas 2019-12-29 / 14:05

  Efter en vecka i Polen är jag tillbaka i skiten igen. I eländet. Tillbaka i landet som är ett muslimskt kalifat. Vedervärdigt. Hann knappt landa förrän kaosblattar, skäggbarn och annat obskyrt patrask tog livsmodet ifrån mig. Jag kommer mer och mer se mig om efter möjlighet att flytta för gott från detta tragiska man ser så fort man beträder svensk mark.
  Som detta med att muslimska kvinnor får pengar till att ta körkort.Avskyvärt.
  Det hade aldrig inträffat i ex Polen. Där har den egna befolkningen företräde förståss som i alla sunda nationer. Vi ska inte tillåta muslimska kvinnor får pengar till nånting annat än återvandring. Iväg till era länder. Seså, iväg bara med er.

  Det var mycket trevligt att besöka en familjemedlem som flyttat till Gdansk med sin polska flickvän.
  Polen idag påminde om hur Sverige såg ut en gång i tiden, inga muslimer, tiggare, kaosblattar, inga bilbränder, inga skottlossningar, inga sprängdåd.
  Lugnt, säkert och trevligt i Lech Walesas gamla kvarter.
  Polen är som bekant ett katolskt land. Säga vad man vill om katoliker men i jämförelse med muslimer är det som natt och dag.

  På en knapp vecka hinner man bli rätt nostalgisk, jag inser hur polacker haft det på kommunist tiden, ockuperade.
  Och hur viktigt det är för dem att bevara demokratin och sin stolthet och nationella identitet. De kommer aldrig att vika ner sig inför islam och globalism. Det är omvänt idag. Idag är Polen fritt land men inte Sverige. Fast vi är ockuperade av muslimer som tillåts bestämma precis allting.

  Gillad av 2 personer

  • Thor 2019-12-29 / 18:15

   Bra skrivet. Jag besöker Polen ofta och funderar starkt på att flytta dit. Instämmer i allt du skrivit, inte minst känslorna vid hemkomsten.

   Gilla

 3. Gunnar Karlsson 2019-12-29 / 13:48

  Off Topic.

  Hittade denna artikel av en ren slump när jag Bingade, sökte inte ens på Annie Lööf. En mycket intressant artikel om AL, skriven av en historiker vid namn Christer Nilsson (måste erkänna att jag aldrig hört talas om honom tidigare).

  Han menar att hon har diskvalificerat sig själv som medlem i en svensk Regering genom sitt medlemskap i globalistnätverket Trilaterala. Efter att ha läst artikeln delar jag hans åsikt, men jag anser att Rödskrikan hade varit ytterst olämplig i varje svensk Regering även om hon inte varit medlem i Trilaterala på grund av hennes naiva verklighetsuppfattning.

  https://newsvoice.se/2018/11/historiker-annie-loofs-medlemskap-i-trilaterala-kommissionen-gor-henne-olamplig-i-en-svensk-regering/

  //Gunnar

  Gillad av 3 personer

 4. Dille 2019-12-29 / 12:58

  Skatt ja. Inte bara att skatten hela tiden blir högre, man hittar även hela tiden på nya sätt att smyghöja skatten.
  I min hemkommun, för att ta ett exempel, så har man dels höjt parkeringsavgiften och parkeringböter skyhögt. Och dessutom har man infört en regel om att det är städdag på gatan var 14 dag.

  Klirr i kassan i form av p-böter!
  Och alla vet var dessa pengar går!

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-12-29 / 13:39

   Dessa avgifter på biltrafiken har även höjts i Kalmar

   Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-12-29 / 13:54

    Misstänker att även i Kalmar dessa höjningar beror på kommunens skriande behov av monetas, orsakade av en omfattande parasitturism.

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

   • Peter Pan 2019-12-29 / 13:56

    Johan Persson har dödat Kvarnholmen bokstavligt talat.

    Gilla

 5. martiusus 2019-12-29 / 10:16

  Som uppkörning kan de köra hem dit där de kom från,
  sen kan de hoppa ur bilen och stanna där.

  Gillad av 2 personer

  • Andersson i Pinan 2019-12-29 / 15:31

   Lena Mellin är rent otrolig. Hon korrigerar grava sakfel utan den minsta förklarande fotnot! Och hon ska vara ställföreträdande ansvarig utgivare. Hon vet uppenbarligen inte vad pressetik innebär? Har hon ens hört talas om fake news?

   ”Under hela efterkrigstiden, alltså hittills i 76 år, har statsministern oftast varit antingen från Socialdemokraterna eller Moderaterna. Några har varit från Folkpartiet eller Centern.”

   Att hon skulle besvara epost från mig finns inte på kartan.

   Gilla

 6. ROLLE 2019-12-29 / 09:32

  Det är inte underligt att kommunerna måste spara på verksamheten när massinvandringskontot ökar. Hur länge till skall folket betala till sin egen undergång innan de vaknar?
  Tänk att det kostar så många miljarder att utplåna ett fantastiskt välfungerande samhälle.
  Sveriges kommuner har ökat sin skuldsättning med 275 miljarder kronor sedan invandringens toppår under asylkaoset 2015 och ligger nu på 959 miljarder totalt. Det framgår av nya siffror från SCB.
  http://soldatmamma.blogspot.com/2019/12/tank-att-det-kostar-sa-manga-miljarder.html

  Gillad av 2 personer

 7. Hacke 2019-12-29 / 09:09

  Det verkar som 7-partisterna tävlar om att vara värst på att pissa svenska folket rakt i ansiktet.
  I Oskarshamn har de i så fall ”lyckats” oförskämt väl på det området.
  Denna oförskämda provokation mot skattebetalarna borde orsaka folkstorm i kommunen eller åtminstone avspegla sig med all önskvärd tydlighet i kommande val. Men eftersom det handlar om Sverige kan man förstås aldrig utgå från någonting som liknar uppvaknande eller svar på tal.

  Gillad av 2 personer

 8. stefan a. 2019-12-29 / 09:06

  Sedan blir det hittepåjobb med full lön i offentlig sektor till ännu mera skattepengar, visst är Sverige fantastiskt… men bara om man är utlänning….

  Gillad av 2 personer

 9. Ludvig 2019-12-29 / 07:36

  Vi svenska bara bockar och bugar, vi borde säga ifrån som dom gör i Frankrike.

  Gillad av 3 personer

  • Hacke 2019-12-29 / 10:29

   Apropå Frankrike. Detta träffsäkra citat och efterföljande rader är värda vidarebefordran från kommentarsfältet till Chris Forsnes krönika på Ledarsidorna:

   ”Det är lättare att lura en människa än att övertyga henne om att hon blivit lurad.”

   Svenskarna är som bekant ett godtroget folk. Ett folk som betalar in merparten i skatt för att på sin ålders höst få höra att de är en belastning. En slav vet åtminstone att han är slav och ofri.

   Gillad av 2 personer

 10. botwid 2019-12-29 / 06:59

  Varför denna kravlöshet? Man skulle gå ut med ett erbjudande. De som klarat kursen i svenska skulle få ett gratis körkort som en belöning. Körkortsutbildningen skulle GIVETVIS ske på svenska.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-12-29 / 16:33

   Mycket bra idé – en morot!!!

   Gilla

 11. Svenne 2019-12-29 / 06:44

  Kom ihåg att det finns en majoritet som röstat på dårarna som bestämmer. Gör något åt det!

  Gillad av 3 personer

 12. Lars Olsén 2019-12-29 / 06:16

  Har inte hittat någon information om hur oppositionen har reagerat på detta. SD är ju stora i Oskarshamn – vad säger de om att prioritera muslimska kvinnor? Har någon anmälan gjorts? Det kan väl inte vara lagligt att gynna en viss grupp så här

  Gillad av 4 personer

 13. Anonym 2019-12-29 / 03:42

  Intressant. Inga vanliga arbetslösa, eller bidragstagare, som får de förmånerna.

  Gillad av 2 personer

  • Peter Pan 2019-12-29 / 13:55

   ”En arg blatte talar” är grym!

   Gillad av 1 person

 14. Islam 2019-12-29 / 02:49

  @Thoralf:
  Kan du förklara syftet med islamiseringen! Vem vinner på detta? Vad är syftet? Vad ska åstadkommas? Varför? Vill politikerna själva bli minoritet i sitt eget hemland? Skor sig någon på vansinnet? Vad tjänar Sverige/EU på Barcelonaavtalet?

  Gillad av 4 personer

 15. Per-Erik Friberg 2019-12-29 / 00:30

  Det hade varit bättre att lägga dessa pengar på nåt som gynnar våra pensionärer som bor i Oskarshamn istället. Dessa pengar kunde ju även gått till Svenska ungdomars körkort. Nu väntar vi bara på att vår Johan Persson också ska ett sånt jävla hjärnsläpp här i Kalmar. Jag säger bara FY FAN VILKA JÄVLA RIKSPUCKO som missköter våra skattepengar på detta viset.

  Gillad av 4 personer

 16. Kalle 2019-12-29 / 00:23

  Kan jag nu som svensk begära att kommunen/staten betalar för mitt körkort nu i efterskott. Allas LIKA värde!!!

  Gillad av 2 personer

 17. Cosmik Debris 2019-12-28 / 23:42

  ”Åsiktsbrytningar om flaggning och kommunala konstinköp lär vårt svenska samhälle mäkta med. Men potentiellt rymmer dessvärre mångkulturen vidare och betydligt mer oroväckande konflikter.”

  I klartext betyder det inbördeskrig. Gratis körkort till otacksamma och arroganta muslimska kvinnor i politisk uniform är ett steg i den riktningen.

  Vill vi ha inbördeskrig? Om inte måste muslimerna ut ur landet.

  https://www.di.se/debatt/invandringen-har-andrat-svensk-politik-i-grunden/

  Gillad av 3 personer

   • PV544S 2019-12-29 / 12:39

    Hemtjänst?
    Dom äldre får först neddragning på äldrevård,
    sedan utlänningar med dålig svenska som kommer.

    Gillad av 2 personer

 18. Hna 2019-12-28 / 22:53

  Varför inte till thailändska, filippinska och mongoliska kvinnor?

  Gillad av 6 personer

   • U 2019-12-29 / 11:05

    till feministerna, menar du?!
    Gunnar! Gunnar!

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-12-29 / 13:04

    Nej du U, det var inte alls så jag tänkte !!

    //Gunnar

    Gilla

  • Ludvig 2019-12-29 / 07:42

   Migranter från vänligt sinnade länder missgynnas i dagens Sverige.

   Gillad av 2 personer

 19. Rune 2019-12-28 / 22:43

  Det är ju förskingring och stöld av skattemedel.

  Gillad av 8 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s