SKÄRPA TONEN

Jag är trött på folk som besvarar mejl på ett ohövligt sätt. I mitt bokprojekt försöker jag räta ut frågetecken och oklarheter om diverse händelser. Jag försöker också säkerställa att jag följer alla lagar vid publiceringen av min bok, i synnerhet när det gäller upphovsrätten. När jag då ställer frågor till berörda personer, företag och myndigheter har jag i några fall fått ganska otrevliga och ohövliga svar tillbaka. Troligen känner de att de inte har rent samvete.

Jag tycker det är ett ynkligt beteende.

Jag kommer därför förändra mitt sätt att redovisa dessa uppgifter och arbetssätt, så att jag går helt fri, utan deras ”godkännande”. Jag är helt enkelt trött på deras översittarattityd. Jag kommer därmed istället skärpa tonen i min bok.

3 reaktioner på ”SKÄRPA TONEN

 1. Sven d.ä. 2020-01-16 / 10:53

  ”jag går helt fri, utan deras ”godkännande”.” – Bra!
  ”skärpa tonen i min bok.” – Bra!

  Ingen vill läsa en mjäkig bok. Du har en (1) chans att skriva denna bok, du kommer inte att få en andra.

  Gilla

 2. hllviken 2020-01-16 / 08:11

  Skärpa tonen förstår jag – det är en känslostyrd respons på dåligt bemötande, men……

  det löser inte problemet med upphovsrätt så vitt jag förstår.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s