BOMBEN PÅ SD ÅRSMÖTET I KALMAR

SD Kalmars årsmöte blev rena jordbävningen! Valberedningens förslag föll totalt.

Enligt det foto som distriktsordförande Mattias B Johansson lagt upp på Facebook så blev i stort sett alla som gick bakom ryggen på mig bortröstade från styrelsen. De som stödde Mattias B Johansson och uteslutningen av mig. Vilket sammanträffande!

Följande personer verkar ha röstats bort eller avsagt sig nomineringen efter att Linda Kotanen inte blev vald som ordförande. Till ordförande valdes istället Lillemor Marcus Jonsson.

Linda Kotanen

Lilith Lindgren

Petra Gustafsson

Micael Foghagen

Curt Gustafsson

Jan Karlsson

Mika Kotanen

Nu är jag inte så naiv att jag tror att detta är slut med detta. Jag tror att de som hamnade utanför styrelsen redan planerar för att göra någon form av motdrag. Tror knappast att de accepterar utfallet på årsmötet.

Den som lever får se!

MBJ var tvungen att hålla masken 😉

19 reaktioner på ”BOMBEN PÅ SD ÅRSMÖTET I KALMAR

 1. lennart eriksson 2020-02-20 / 03:36

  Intressant styre du fått till thoralf, en dömd man tillika fängelse-kund, en konkursad företagare som även är skyldig folk lön, samt pratar i term av arier & icke skidåkande folk, ett gäng damer med starka islamofobiska-band, två ungsvenskar som blivit av med sina uppdrag. nu sitter dom fjättrade i ditt nät, och många med dom tror, att du nu ska få plats i rummet igen. är det inte bättre att du tar med dej ”din styrelse” till det parti du ständigt brölar ut om att du ska starta. du har passerat bäst före, så ge upp dina planer på att förstöra sverigedemokraterna, och lev på pengarna du fått genom ditt vildeskap i kommunen, och säkert från riks.

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2020-02-10 / 13:42

  Exakt så ska muslimerna tas 👍👍😊

  Katerina Janouch:

  När en ungjävel plågar djur eller rånar ett barn eller en gamling eller kallar en lärare hora så samlar man ihop ett team och åker hem till vederbörandes familj, de har 24 h på sig att plocka ihop sina vattenpipor och flygande mattor och hucklen och sen är det adjö, ut ur Sverige, med allt från minsta skitunge till gammeltaliban-imamen, de får ta och plocka ihop sin shariafamilj och sen är det en enkelbiljett tillbaka där de kom från och dit de själva åker på semester i skytteltrafik. Inga fler kanelbullar, pizzor och sockärringar som lägger huvet på sned. Varenda kriminell klan ska veta vad som gäller. Är de i Sverige gäller SVENSK lag och tonåringarna ligger med vem de vill.”

  https://katerinamagasin.se/politiska-brott-har-hogsta-prioritet-sverige-inte-valdtakter-och-ran-mot-barn/

  Gillad av 3 personer

 3. Sven d.ä. 2020-02-10 / 13:40

  Oavsett vilka som valts in eller ej så verkar det uppenbart att SD Kalmar inte är en harmonisk förening. Det kan inte vara bra för SD generellt att det inte funkar. Felet ligger som oftats i toppen. Chefsbyte skulle man gjort i de flesta företag.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2020-02-10 / 14:46

   Ansvaret har MBJ. Problemen i föreningen började med min uteslutning.

   Gilla

 4. ROLLE 2020-02-10 / 12:17

  Våldshyllningen i TV4: Programledaren och SVT:s julvärd vill slå Trump på käften
  En av frågorna löd: ”Vem drömmer du om att slå på käften.”
  Efter några sekunders betänketid svarar Mörck:
  – Ja, det är Donald Trump alltså.
  – Då är vi två, svarar Rickard Olsson snabbt och gör sedan ”high five” med sin gäst.
  https://www.friatider.se/valdshyllningen-i-tv4-programledaren-och-svts-julvard-vill-sla-trump-pa-kaften

  Gillad av 2 personer

 5. ac carlsson 2020-02-10 / 12:12

  Spännande med ett årsmöte där det händer något.
  Jag förmodar att personval sker med sluten omröstning om det finns flera kandidater, så att man vågar rösta efter övertygelse utan yttre påverkan. Förändringen blir väl inte så stor i praktiken när man rör om i grytan mitt i en mandatperiod, men det är ju ändå en viktig markering och ett underbetyg till valberedningen.
  Grattis till styrelsen för SD Kalmar och lycka till med ert politiska arbete!

  Gillad av 1 person

  • Anonym 2020-02-10 / 18:36

   Det händer i bland att det inte är så bra med slutna röster. Riksdagen räknar de ”AVSTÅDDA” rösterna till ja-sidan?

   Gilla

 6. ROLLE 2020-02-10 / 09:22

  Jag har nu nått den punkt då jag är övertygad om att Löfvén och Morgan Johansson bara är klåparna bakom en evil masterplan.
  Det går inte.
  Ingen kan vara så oduglig.
  Ingen kan ha så mycket hjärnsläpp.
  Ingen kan misslyckas med precis allting.
  Ingen kan vara så totalt, komplett och fullständigt värdelös.
  JÖKen har ändå lyckats med det omöjliga – att misslyckas med ALLT.
  ALLTING SOM KAN GÅ ÅT HELVETE HAR REDAN GJORT DET.
  Så – vad händer nu?!?
  http://soldatmamma.blogspot.com/2020/02/jag-har-nu-natt-den-punkt-da-jag-ar.html

  Gillad av 6 personer

  • Stig Bergman 2020-02-10 / 14:17

   Du glömde väl en, som jag tycker, viktig detalj. De ljuger ju allt som oftast och rakt upp i ansiktet på oss dessutom.

   Gilla

 7. ROLLE 2020-02-10 / 09:09

  Vinterns brutala rånvåg mot barn är uppklarat men intresset från media är svalt
  ”Till Mats Skogkär, sydsvenskan

  Angående din artikel på ledarsidan i sydsvenskan den 7-2 med beteckningen ”När barn begår brott mot barn” så skriver du inte med ett enda ord om vilka barn det är som rånar, misshandlar och förnedrar andra barn.”
  https://petterssonsblogg.se/2020/02/10/vinterns-brutala-ranvag-mot-barn-ar-uppklarat-men-intresset-fran-media-ar-svalt-2/#more-310716

  Gillad av 5 personer

 8. Lennart Eriksson 2020-02-09 / 23:11

  Intressant med denna valda styrelsen, där ledamöterna inte tycker om den nya Ordföranden. Man har under år dumförklarat denne som inkompetent. Så även du själv! En annan styrelse-ledamot ska tydligen ha suttit inne, dömd för våld mot tjänsteman. En har förlorat sitt uppdrag för ungsvenskarna. Ja du Alfson, ditt inflytande över denna valda styrelse, har du lyckats med att lobba igenom. Du har verkligen lyckats med ditt uppsåt att även skada SD-Kalmar. Det med din lilla samlade majorinette-trupp. Är det inte bättre att du lägger ner din bitterhet, och startar ditt parti & skriver din offerbok. Har följt dig via bloggen i många år, och bilden av dig som bitter är så framtonande. Även på de medlemsmöten jag tidigare varit på, med dig vid rodret. Har varit talande för hur du med järnhand styrt SD-Kalmar. Att du sedan uteslöts, var bland det bästa jag läst om, och som du själv dragit i långbänk, för att vinna sympatier. Det är mycket som ligger tillgrund för en uteslutning ur ett parti. Fundera även lite över hur din styrelse kommer att hålla. Är det inte så att det är några som är på väg från Kalmar, av de nu nyligen valda ledamöterna.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2020-02-09 / 23:10

  Vedervärdiga människor.
  Vedervärdig politisk ideologi.

  9 år? FY FAN!!

  I varenda moské, som för tillfället är uppställda i Sverige – dräller det av pedofiler som den här vidrige imamen. Jag vill inte, resten av mitt liv, tvingas förhålla mig till den satans pedofila dödssekten. Jag vill att alla muslimer försvinner från vårt land och att alla moskéer jämnas med marken. Jag är dödstrött på den fascistoida våldsideologin.

  ÅK HEM!!

  Den hemliga sexhandeln i Irak | SVT Play
  https://www.svtplay.se/video/24733394/den-hemliga-sexhandeln-i-irak

  Gillad av 7 personer

 10. Sven d.ä. 2020-02-09 / 22:04

  Den där Johansson börjar likna Åkesson. Är det ett framgångskoncept inom SD? Kanske krav?

  Gilla

 11. Mats 2020-02-09 / 21:27

  MBJ inte nöjd….

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s