BRA DAG

IMG_3889[1]

Jag har haft en bra dag idag. Igår beställde jag den T-shirt som jag tagit fram med den ironiska texten, enligt bilden. Idag fick jag besked från leverantören att beställningen håller på att tillverkas och leverans kommer i nästa vecka. Men är det någon mer som önskar en T-shirt så är det bara att kontakta mig. Har även tagit fram en vit T-shirt som jag kommer visa när jag får hem den. Funderar även på en T-shirt med ett tryck även på ryggen, lite dyrare men kan nog ge ännu mer tillbaka för den som investerar i en T-shirt.

Har haft min T-shirt på stan i Kalmar och den väcker en del uppmärksamhet 😉Riktigt roligt.

I eftermiddag var jag på stranden en stund. Ingen trängsel, nästan helt öde.

IMG_3921[1]

Ikväll har jag joggat en runda och sedan badat i min lilla pool. Det blev en längre stund av filosofiska funderingar på min sittbänk i poolen i kvällssolen och med en pilsner. Jag kan bara sitta och njuta av den himmel som ekarna ger med den blå bakgrunden över poolen. Otroligt vackert, med den färgen som de nyutslagna eklöven ger. Koltrasten förgyllde även min stund också.

IMG_3922[1]
Så vackert!
IMG_3923[1]
Min sittbänk i poolen 😉
 

I år har jag haft en rad fåglar som häckat i min trädgård. Staren har redan fått ut sina ungar, talgoxen, blåmesen, sädesärlan och lövsångaren kämpar för fullt med att mata sina ungar just nu. Tornseglarna har precis intagit samma holk som förra året. Det är de som jag har upptäckt men det kan vara någon mer. Dessutom har bålgetingar lagt beslag på en annan holk. Tyvärr har inte halsbandsflugsnappare återkommit på flera år.

IMG_3916[1]
Lövsångarens bo inne i en murgröna. 4 ungar kunde jag räkna.

7 reaktioner på ”BRA DAG

 1. Hm 2020-06-10 / 13:01

  Jag brukar kommentera på olika hemsidor under olika alias, kanske mera förr i tiden. Den ende som någonsin censurerat mina kommentarer är du, Thoralf Alfsson. Dessutom inte så sällan. Det är högst irriterande. Klart slut!

  Gilla

  • Thoralf A 2020-06-10 / 13:45

   Det tror jag inte för ett ögonblick på. Din kommentar höll så låg nivå och var helt off topic dessutom.

   Gilla

 2. Onkel Björn 2020-06-10 / 00:09

  Vad fan får jag för pengarna. Är ok. men annars tycker jag att SVT är ganska ok. Är nämligen så otroligt trött på all reklam i de andra kanalerna. SVT har faktiskt en del bra serier och även på svt play finns en del bra.
  Är man bara medveten om att kanalen är vänstervriden, så går det att titta på den.

  Gilla

   • Sven d.ä. 2020-06-10 / 09:52

    Nja, jag tycker faktiskt att de spelar mer på den vänstra planhalvan.

    Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2020-06-09 / 23:32

  Jag är så förbannade trött på det eviga tjatet om rasism.

  Det finns bara ett sätt att lösa problemet med “rasism” i Sverige. Alla negrer och araber åker hem till sina hemländer. Sverige är svenskarnas land. Här bestämmer vi. Ni har hela Afrika och Mellanöstern att bestämma och skapa kaos i.

  Lämna oss i fred. Vi vill inte ha er här.

  Åk hem!

  Larm om storbråk på Dalaberg
  https://www.bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/larm-om-storbr%C3%A5k-p%C3%A5-dalaberg-1.29118899

  Gillad av 1 person

 4. Ò Hyra 2020-06-09 / 21:04

  Du har väl tillräckligt många holkar, så att inte alla är upptagna
  när halsbandsflugsnapparna anländer till Öland?

  För övrigt tycker jag inte om blodpudding eller lappar.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s