ALL PUBLICITET ÄR BRA PUBLICITET

Idag omnämns mitt bokprojekt i en krönika skriven av Ulf Carlsson i Barometern. Först raljerar han en del över Johan Perssons (S), mål om en ”kändisvalsedel” för kommunvalet 2022. Innan mitt bokprojekt nämns i krönikan. Jag har ju nämnt mitt arbetsnamn på boken för några personer och jag kan till och med ha skrivit det i bloggen eller i någon kommentar och det hade Ulf Carlsson koll på.

Arbetsnamnet har jag haft så länge att jag nu inte kan ändra det så det får bli titeln också.

”Mina politiska fighter – Jag var inte naiv!”

https://www.barometern.se/kalmar/vem-far-vara-med-pa-perssons-kandisvalsedel-b51bdbbe

Men Ulf Carlsson har helt fel när han skriver ”någon riktig bästsäljare tycks författaren inte själv tro att boken ska bli, blygsamma 300 exemplar har beställts från tryckeriet.”

Boken är inte klar och jag har ännu inte bestämt vem som skall få trycka boken, ännu mindre hur många exemplar som den första upplagan kommer tryckas i. Men jag hoppas att boken kan tryckas i september eller oktober.

Jag har heller inte skrivit boken med syftet att det skall bli en ”bästsäljare”. Jag bryr mig egentligen inte om den säljs i 100 eller 500 eller 1 000 exemplar. Jag är inte ute efter att tjäna några pengar på boken, även om det skulle vara positivt men med dagens skatter och sociala avgifter så blir det ändå bara fickpengar.

Nej, jag har skrivit boken för att jag vill berätta min personliga historia som Sverigedemokrat och min politiska resa från 2004 och fram till min uteslutning 2018. Sedan har jag även lagt till ett bonuskapitel i slutet av boken på ca 20 sidor som blir en överraskning. Boken blir även någon form av historiskt dokument över den tid och det politiska klimatet som rådde under dessa år och som jag har fått uppleva med många självupplevda händelser och episoder, både på kommunal nivå och i riksdagen. För att inte tala om de interna upplevelserna inom SD.

Ulf Carlsson gissar också när han skriver ”kan avslöja att partistyrelseledamoten Mattias B Johansson (SD), från Oskarshamn, har anledning att oroa sig något”. I detta avseende gissar Ulf Carlsson alldeles rätt. Det finns många saker som berör ”Stasi-Mattias” och i synnerhet under valåret 2018 men även saker som inträffade tidigare.

Jag får tacka Barometern och Ulf Carlsson för uppmärksamheten. All publicitet är bra publicitet.

PS

När min bok släpps tror jag inte Barometern kommer skriva om den, där lär jag sannolikt inte få någon publicitet. Det kommer sannolikt tystas ned.

Annons

20 reaktioner på ”ALL PUBLICITET ÄR BRA PUBLICITET

 1. Otto 2020-08-08 / 14:14

  Vilken PK-tidning!

  Gilla

 2. Edde 2020-08-08 / 11:13

  Akta dig så du inte blir beslagtagen som Aron Flam.

  Gilla

 3. Bajen666 2020-08-08 / 11:11

  Väntar med spänning på att boken ska bli klar……är den inte alltför dyr så kommer jag att köpa två stycken…bara för att hjälpa till med försäljningen.

  Att ge bort en bok ifrån dig till en Sverigevän (julklapp) kommer att bli ett nöje och kommer att tas emot med lika mycket glädje som för mig att ge.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-08-08 / 12:07

   Jag hoppas att jag kan hålla en human prisnivå. Men jag har ingen aning om hur mycket bokhandeln kommer lägga på i pris. Frågan är dock om de är intresserade av att sälja boken. Det viktiga för mig är att jag får tillbaka mina kostnader.

   Gillad av 2 personer

 4. Kalle 2020-08-08 / 08:51

  Invandringen till sverige. En statlig utredning av jämlikhetskommissionens arbete och historik.

  ””Antalet utrikes födda personer i Sverige var 2.020.000 personer i december 2019, och ytterligare 615 000.personer har två utrikes födda föräldrar. Sverige har varit ett invandringsland sedan 1930-talet, men särskilt under senare år har utvecklingen gått fort. Sedan 2000 har andelen utrikes födda personer i befolkningen ökat från drygt 11 till närmare 20 procent.””

  ”””En gemensam angelägenhet” kallas utredningen i två delar. Del 1 528 sidor och del 2 640 sidor. av jämlikhetskommissionen ””

  https://petterssonsblogg.se/2020/08/07/invandringen-en-gemensam-angelagenhet/#more-332664

  Gillad av 1 person

 5. Ludvig 2020-08-08 / 07:24

  Mycket spännande när boken kommer. Den kommer att sträckläsas.

  Gillad av 1 person

 6. Waterbug 2020-08-08 / 01:42

  Aningens naiv I förhållandet till dina f.d partikamrater får man väl ändå säga att du varit 😉

  Gilla

 7. Doken J 2020-08-07 / 20:54

  Kul att du omnäms i Barometern, även om det verkar vara en ren slasktidning. Att du blev utesluten Thoralf är ingenting annat än en ren skandal, SD har väldigt tveksamma skäl emellanåt för uteslutning, Vet två andra duktiga personer som blev uteslutna på rent idiotiska grunder, Ska man kunna bedriva en bra politik inom SD med duktiga personer, så får det inte vara uteslutning på rent godtycke. Jag ser gärna en comeback inom politiken för din del, tror att du kan tillföra mycket. Tills den dagen kommer, ser jag fram att läsa din bok.

  Gilla

  • messkalle 2020-08-08 / 06:33

   ”Jag ser gärna en comeback inom politiken för din del”
   – Ja hela vägen till Riksdagen eftersom Thoralf utmanar hela det politiska etablissemanget. Det måste till, Sanningar som gör oss fria”, fria från partipiskor och deras egenintresse att sitta kvar av ekonomiska skäl.
   Thoralf är ett personval. Som utomkalmarit (nyord) önskar jag honom all framgång, bok, blogg, valet2021 och privat.

   Gilla

 8. Vax 2020-08-07 / 20:03

  ttps://youtu.be/UEbTfYMgfQY
  Glöm vettiga pensioner
  Kraftigt hödja skatter kommer i närtid
  Glöm trygg sjukvård
  Kvinnofriden är ett minne blott
  Svenska ekonomin dalar kraftigt och kommer inte att repa sig med nuvarande politik
  Inflödet fortsätter och acceleration av krisen späs på.

  Gillad av 1 person

 9. Värmebölja 2020-08-07 / 19:01

  Kalmar verkar vara en enda stor sekt 🙂

  Gilla

 10. Majha Saldowsky 2020-08-07 / 18:47

  Det är inte så konstigt att Ulf skriver snällt om dig, det är ju din kompis. En annan sak jag tänkte på är att du ju tigit och samtyckt till allt skit du kastar omkring dig. Så länge du var med i partiet så var du tyst om dessa oegentligheter du säger att Bäckström begått. Är dessa ondheter brottsliga eller bara omoraliska? Är det SDs vitbok du skriver? Går du igenom fel du själv begått eller är du ren? Varför skrev du inte på din blogg om allt du anser att folk gjort fel medan det pågick? Var det så lukurativt för dig att vara kvar att du hade överseende med allt du nu gapar och skriker om? Du säger om och om igen att du lämnat detta bakom dig med det har du ju bevisligen inte. Du är lika manisk som ditt största fan Maggi. Hon höll också tyst till hon blev utkastad. Om nu Bäckström har anledning att oroa sig så mycket undrar jag vad det är för konsekvenser han står inför? Kommer han bli åtalad? Utesluten? Få ont i magen? Jag tror att de som bryr sig om dig och dina hämdaktioner blir färre och färre. Men gotta dig du. Du har väl inte så mycket annat kvar. Stackars Thoralf. Passé och bortglömd.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-08-07 / 21:19

   Du förstår uppenbarligen inte ens den enklaste logik. Hade jag skrivit om de ”övergrepp” som begicks hade jag blivit utesluten redan innan valet 2018. Det borde du förstå! Mitt mål var att kryssa mig in i riksdagen och om jag blev utesluten och struken från valsedeln hade de varit godnatt.

   Det borde väl till och med du förstå.

   Jag rekommenderar dig att läsa min bok så kanske du förstår ett och annat.

   Gillad av 3 personer

   • Majha Saldowsky 2020-08-08 / 14:04

    ”Hade jag skrivit om de ”övergrepp” som begicks hade jag blivit utesluten redan innan valet 2018.” Då var det ju som jag sa, att de var viktigare för dig att få sitta i riksdagen än att rappportera om de oegentligheter du tycker är så allvarliga idag. Du är viktigast. Varför ens vilja vara med i ett parti som är så oegentligt och odemokratiskt? De har du ju sagt förr. Och till Hoppalong: Vare sig man är orolig eller inte så måste man väl få fråga? Vad är det som inte ”funkar här”, kritiska frågor?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-08-08 / 15:07

    Har du hört talas om Sverigedemokraternas kommunikationsplan? Om du inte har det så tycker jag du skall läsa på innan du kommer med dina anklagelser.
    Det som är viktigast för mig är att förändra utvecklingen i mitt land och det gör man bäst från riksdagen och som riksdagsledamot!

    Gillad av 1 person

  • Hoppalong 2020-08-08 / 08:51

   Oj då, börjar du och dina kompisar bli nervösa. Tror du att anfall är bästa försvar så funkar inte det här.

   Gilla

 11. Lollo 2020-08-07 / 17:58

  OT:

  Tidigare i år dömde Kalmar Tingsrätt en afghansk man i 20-årsåldern till fängelse och utvisning för att ha våldtagit en 13-årig flicka. Nu väljer Göta hovrätt att fria mannen helt eftersom rätten menar att det inte är bevisat att mannen var medveten om flickans ålder.

  De hade kommt överens om att träffas och det var mannen som bokade bussbiljetten åt flickan via en app och angav där hennes ålder till 13 år. I förhör sade flickan att hon hade berättat för honom om hennes ålder flera gånger.

  Trots detta väljer alltså juristerna i hovrätten att fria mannen. Gång på gång händer dessa orimliga dommar. Det finns enligt svenska domstolar alltid skäl för att INTE utvisa afghanska brottslingar. Hur många kvinliga dommare finns det i våra hovrätter undrar jag.

  Gillad av 4 personer

  • turrim 2020-08-07 / 20:12

   Det är allvarligt när Svensson tappar förtroendet för domstolarna. Man vet inte vad som händer när det blir för mycket.

   Gilla

 12. Fredrik Östman 2020-08-07 / 17:57

  Kommer Kungliga Biblioteket att arkivera din bok? Det är den avgörande frågan. Den avgör hur korrupt Sverige är.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.