MUSLIMERNAS HYCKLERI

Igår körde jag lite bil och var vid mina föräldrars grav i Södra Vi och sedan åt jag en nostalgilunch på Karaktärshotellet i Vimmerby, på tisdagar serveras det fortfarande raggmunk med fläsk. Under de år jag jobbade med Arlas projekt med en ny mjölkpulver fabrik i Vimmerby, åren 2005-2010 var raggmunk på tisdagar en helig dag, på den tiden fick man även chokladpudding med grädde till efterrätt. Det var alltid matkoma på tisdag eftermiddag 😉

Jag lyssnade då på Ring P1 i bilen. Då ringde först en kvinna som ville tala om upploppen och hon var invandrarkritisk. Belinda Olsson snoppade av henne väldigt kvickt. Sedan ringde Mustafa och då var det ett annat lismande och mjäkande. Han pratade om att man inte fick kränka muslimer och att yttrandefriheten gällde i princip inte islam och koranen. Jag blev spyfärdig på både Belinda och Mustafa. Lyssna från ca 19:40

https://sverigesradio.se/embed/episode/1562138

Jag drog mig till minnes en händelse för många år sedan i samband med valet 2010. De båda muslimerna Nasim Malik (S) och Alexander Louhichi höll möte i Norrliden och på en bild i tidningen poserade de med koranen insvept i den svenska flaggan. Vi var många som reagerade på bilden och kritiserade tilltaget. En av mina läsare på bloggen såg bilden och gjorde en photoshop och bytte ut flaggan och koranen mot Pakistans flagga och bibeln. Jag publicerade bilden på min blogg. Ni kan väl tänka er reaktionerna från Nasim Malik och Alexander Louhichi. De blev alldeles rasande och det var fler som blev arga. De visar precis hur dessa muslimer tänker. De får kränka svenskar som det passar dem men gud nåde dem som kränker muslimer och islam. Det är muslimskt hyckleri.

Idag startade rättegången i Frankrike mot de som varit inblandade i terrorattentatet mot Charlie Hebdo. Tidningen återpublicerar därför de så kallade Muhammed karikatyrerna. Jag har googlat runt i svensk media för att se om någon tidning eller någon media publicerat någon karikatyr eller delar av någon av teckningarna men inte hittat något. Sorgligt och fegt!

Svensk media står inte upp för yttrandefriheten, utan viker ned sig för islam. Det är ännu ett exempel på islamisternas makt i Sverige.

Framsida Charlie Hebdo idag

Så här rapporterade Sveriges Radios utrikeskorrespondent Alice Petrén om händelsen där det lät som att redaktionen på Charlie Hebdo hade sig själva att skylla: “…det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet, utan det riktar sig ju rakt mot en redaktion som har attackerat med nidbilder av profeten Muhammed…”

Den här rapporteringen och allt annat som produceras av Sveriges Radio, SVT och UR betalas med våra gemensamma skattemedel. Det är dags att ändra på det.

Jag funderar på att göra någon form av aktion.

Annons

18 reaktioner på ”MUSLIMERNAS HYCKLERI

 1. Vax 2020-09-03 / 18:57

  Morgan på krigsstigen går i Åbergs fotspår fast nu med hjälp av skattemyndigheten.
  Alla knep används att tysta kritiska röster.

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2020-09-03 / 17:57

  ”Derfor har Stram Kurs besluttet at gennemføre 5 demonstrationer i Stockholms islamiserede forstæder lørdag den 12. september 2020 kl. 10-20”

  Gillad av 1 person

 3. Lollo 2020-09-03 / 15:48

  OT:

  Håkan Juholt blir ny ambassadör i Sydafrika. Hoppas han stannar där. Tur att han inte blev landshövding i Kalmar län i alla fall. Hans oförskämdheter mot dig på Tvitter tar priset. Juholt är en intolerant och inkompetent hösäck som har fått ambassadörsjobb endast på grund av den ofantliga nepotism som råder inom socialdemokraterna.

  Gillad av 1 person

 4. Kalle 2020-09-03 / 14:24

  ##Kravallande muslimerna i Malmö: ”Varför tog de hit oss, fähundarna, om de inte vill ha islam?”##

  https://www.friatider.se/kravallande-muslimerna-i-malmo-varfor-tog-de-hit-oss-fahundarna-om-de-inte-vill-ha-islam

  Ni muslimer har ett val. Jag har inte valt att ni skall komma till sverige. Det finns så många andra muslimska länder ni kan åka till. (Skickar med en lista!!!) Jag förstår inte varför ni kommer till det sekulära/kristna sverige eftersom ni inte tycker om sverige. Det är ömsesidigt. Jag gillar inte en massa brända bilar och annan brottslighet. Ni är inte ett dugg tacksamma för att vi svenskar försörjer er med en massa penningbidrag och bjuder er på utbildning. Ni lever ett bekymmersfritt liv i sverige utan den minsta tacksamhet.
  VEM betalar allt detta??? Det gör svenska skattebetalare som ledsnat på er beteende med kravaller för att muslimer känner er kränkta i sverige.

  Åk tii något av dessa muslimska länder istället så slipper vi alla dessa kravaller och lättkränkthet. Ni är som små prinsessor på ärten!!!

  https://petterssonsblogg.se/tag/muslimska-lander/

  Åk till något av dessa muslimska länder istället. Svenska staten betalar ju bidrag för det!!! Gör det så slipper vi dessa kravaller i sverige.

  Gillad av 1 person

  • Bergman året 2020 2020-09-03 / 16:54

   ”Varför tog de hit oss, fähundarna, om de inte vill ha islam?”
   Egentligen tycker jag att det är en mycket logisk frågeställning för ”vi” borde ju ha insett följderna från början.

   Gillad av 1 person

  • Börje Johansson 2020-09-06 / 16:56

   Polisen har ingen aning om hur dom ska hantera muslimska klaner. Klanerna däremot vet precis hur polisen ska hanteras. Med förakt och skrämsel. Kommer bara på ett land där anständiga människor tvingas leva bland muslimska laglösa terrorister, och gjort det sen slutet på 40-talet. Det är Israel. Israels polis och säkerhetstjänst har den erfarenhet och kunskap som vi kan lära av. Alltså skicka ett tjog poliser i halvåret till Israel på utbildning under några år. Man kan ju använda sej av alla presstalesmän för det finns ju 13 på dussinet av. Tror det är en helt avgörande kunskap som går förlorad om man inte genomför att lära sej fiendens psykologi.

   Gilla

 5. Cosmik Debris 2020-09-03 / 12:58

  Ingrid & Maria: Kuppen mot Paludan, svenskt medborgarskap, yttrandefrihet – Nyhetsveckan Special #18

  Gillad av 2 personer

 6. Kalle 2020-09-03 / 11:25

  ##Gängkriminella satte upp vägspärrar – kan slippa straff””

  ##Problemet, skriver Svenska Dagbladet, är att det är oklart vilket brott de gängkriminella gjort sig skyldiga till.

  – Våra jurister har utrett det och landat i att detta strider mot regeringsformen som säger att alla människor har rätt till grundläggande rörelsefrihet. Men där finns det inget straff direkt kopplat, säger Göteborgspolisens kommenderingschef Dan Windt till tidningen.##
  ##– Det är tydligt från lagstiftarna att vi ska lägga mer resurser på att kunna fälla för grova brott än för de som är lindrigare, säger Dan Windt.##

  https://nyheteridag.se/gangkriminella-satte-upp-vagsparrar-kan-slippa-straff/

  Om det inte är straffbart så är det tillåtet!!!
  Betyder detta att jag/medborgargarden kan ordna vägspärrar för att hålla buset borta från min by/bostadsområde utan påföljd???

  Gillad av 3 personer

 7. Hacke 2020-09-03 / 10:12

  Aldrig har väl yttrandefriheten och därmed demokratin varit satt under sådan press som idag. Och det inte minst från en utomstående ideologi som inte borde ha någon plats överhuvud taget i det land man åtminstone fram tills nyligen slog sig för bröstet som det mest sekulariserade i världen. Men det var före invasionen från de med västvärlden helt inkompatibla kulturer de själva så ivrigt förespråkat och påhejat.
  Idag således inte så mycket som ett pip från de som annars ylar högst i alla sammanhang.
  Jag tänker inte minst på journalister, författare, jurister, konstnärer m fl. För att inte tala om deras organisationer. Har någon någonsin på den nivån lyft ett finger till försvar för exempelvis Lars Wilks rätt att uttrycka sig.
  Och nu Paludan. Åter igen – största möjliga tystnad. Av rädsla, underkastelse, politisk korrekthet och ren ondska förklädd i respektfullhet och godhet. Allt negativt platsar hos dessa folkfientliga ynkryggar och nyttiga idioter för sin egen undergång.
  För mig är det obegripligt att dessa människor kan se sig själva i spegeln inför en ny dag i skammens tjänst.
  Så sträck på er alla kämpar och frihetshjältar hos Charlie Hebdo, Paludan, Thoralf, alternativmedia och andra som inte knäböjer inför ockupanterna utan modigt frontar i den strid som borde vara självklar för envar i vårt land, den för yttrandefrihet och demokrati.

  Gillad av 4 personer

 8. Sven d.ä. 2020-09-03 / 09:54

  Jag är inte kristen men kanske man borde vara. Hur som helst med den Svenska Kyrkan så är det inte möjligt.
  Jag läste en uppsats och där stod det e.v.t. vilket jag inte visste vad det betyder. Men efter undersökning på nätet så står det för ”Efter vår tideräkning”. Jag är van vid e. Kr. dvs ”efter Kristus”.
  Sverige håller på att nedmontera sin kristna historia och dess betydelse för den svenska utvecklingen. Det med e.v.t. är bara et litet steg. Svenska kyrkan tar flera steg tillbaks och inviterar Islam. Svenska kyrkor kommer säkert att omvandlas till moskeer.
  I korthet; de kristna tar flera steg tillbaks, Islam tar flera steg fram. Detta kommer inte att sluta väl.

  Gillad av 4 personer

 9. Sven d.ä. 2020-09-03 / 08:04

  Det är effektiv att byta ut ord eller som i detta fallet med koranen/bibeln och svenska flaggan och den andra flaggan. Det verkar som om många nyinkomna till Sverige inte har förmågan till empati och kunna ta saker med humor. Vad skämtar man om egentligen i Afganistan eller Syrien – förmodligen inte samma saker som i Sverige. Det är ett hopplöst imigrationspussel som våra makhavare försöker lägga.

  I din text: ”… och på en bild i tidningen poserade de med bibeln insvept i den svenska flaggan.” Ska det inte vara koranen insvept i svenska flaggan.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-09-03 / 08:17

   Tack! Jag var uppenbarligen trött när jag skrev inlägget.

   Gilla

 10. Kenny55 2020-09-03 / 01:20

  Belinda snackar skit och säger det är ni som sätter agendan! Alla besvärliga jobbiga som vill ge sin verklighet sorteras bort i slussen. Jag gillar bara delvis mycket p1 ändå med vetenskap och historieprogram som jag sparat ner på filer och lyssnar på när det inte går att sova. Stefan Ritter har haft en del att säga genom åren i likhet med rubriken. Men Stefan Ritter har tagit hårt på programledarnas tålamod . Här ett äldre avsnitt där Stefan Ritter förklarar allvaret för vänster Thomas i ring p1:

  Gillad av 1 person

 11. Cosmik Debris 2020-09-03 / 00:41

  Rasmus Paludan har fått inreseförbud till Sverige de närmaste två åren med motiveringen att man anser att han utgör ”en allvarlig risk för rikets säkerhet”. Rasmus Paludan är en frihetshjälte och inget annat. Morgan Johansson och Stefan Löfven och deras fascistiska och islamistiska förbrytarregering utsätter dagligen det svenska folket för livsfara och ond bråd död. (läs Kjäll Gustafsson m.fl.)

  När vi har kastat ut Morgan Johansson, med huvudet före från riksdag och regering – kan han alltid starta en ny karriär som dvärg i Fångarna på fortet.

  Stefan Löfven då, vad ska den tjommen arbeta med? Jo, han kan få jobb som fender i någon småbåtshamn. Det är det enda hans förståndsgåvor duger till.

  Gilla

 12. Tvi Vale 2020-09-02 / 23:27

  Invasionsmakten i styrkedemonstration med barnpansarvagnar i Gamla Stan
  Horder av halalpaddor vaktade av sina män och med stora skaror av barn i släp släntrar genom den smala Österlånggatan, de äter glass, poserar i sin smaklösa klädsel, tar selfies och har sig. Få turister eller svenskar syns till.
  Shoppinggatan i Gamla Stan ter sig idag som en bazar i Mellanöstern.

  Gilla

 13. Håkan Spångberg 2020-09-02 / 20:11

  Defund (S)R och (S)(V)T. Vänstermegafoner som saknar existensberättigande.
  För övrigt kretsar tankarna kring var den avslutande delen av livet ska tillbringas.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.