KÖP MIN BOK

För den som hämtar boken i Kalmar är priset 215 kronor och för den som jag skickar en bok till blir totalpriset 279 kronor och för två böcker totalt 515 kronor inklusive frakt (krävs en större förpackning vid två böcker).

Följande gäller vid förbeställning och förbetalning. Skicka nedanstående uppgifter till mig på Messenger eller på mejl till thoralf.alfsson@telia.com. Men det funkar i nödfall även med ett sms till 072-5179099

 1. Ange antal böcker.
 2. Ange om du hämtar den i Kalmar eller om du vill att jag skickar den. Ange då leveransadress.
 3. Förbetalning gäller.
 4. Betalning till Swish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589 eller direkt till mitt företagskonto med Clearing nr. 83931 Konto nr. 2530030291
 5. Ange vem som betalat, när och hur ni betalat.

Jag skickar boken så snart jag har mottagit betalningen.

Boken finns även att köpa på Dillbergs bokhandel i Kalmar och hos Bokus på nätet.

12 reaktioner på ”KÖP MIN BOK

 1. Gestapo 2020-10-01 / 20:13

  Känns som mycket skit kommer upp till ytan nu i Kalmar. Undra hur länge Johan Persson kan sitta kvar?

  Gilla

 2. Lort 2020-10-01 / 19:25

  @Thoralf:

  Vet du vem det är som polisanmält personer i samhällsbyggnadsnämnden?

  De berörda personerna säger idag att de måste prata med polisen. Vad ska de prata om? De kommer kallas till förhör om det inleds en förundersökning.

  Ska de försöka prata sig fria?

  Gilla

 3. Henrik 2020-10-01 / 19:24

  Thoralf, kommer det gå att kryssa dig i valet 2022?
  Kan du tänka dig att ställa upp för Afs eller Alternativ för Kalmar?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-10-01 / 20:47

   Jag skall starta ett nytt lokalt parti i Kalmar som ställer upp i kommunvalet.

   Gilla

 4. Andersson 2020-10-01 / 16:33

  Jag har varit på biblioteket och gårdagens och dagens Barometern. Mycket att läsa

  Gilla

 5. Bakom galler 2020-10-01 / 14:00

  Hårfästet Persson säger i Barometern idag att han vill ha ett nytt fängelse till Kalmar och ”är med i dragkampen” och för dialog med Kriminalvården. Det ordnar väl Johans kompisar Ardalan, Damberg och Svetsaren?

  Var ska kurran ligga? Ska Pontus Löfgren bygga rikemsnsbostäder i det nuvarande? Bättre de låser in sig själva där.

  Gilla

 6. Otto 2020-10-01 / 13:38

  Verkar som systematiska bygglovsmygel av bland annat Johans kompis Adolfson, börjar uppdaga sig nu. Det är tydligen polisanmält för tjänstefel. Men det lägger väl Johan Henningsson ned.

  Gilla

 7. turrim 2020-10-01 / 13:22

  Jag är nu nästan klar med din intressanta bok. Den är spännande och lärorik på varje sida så jag vill inte slarvläsa som ofta med t ex deckare för att snabbt hitta mördaren.

  Jag blir mer och mer förvånad för det finns ju skurkar i nästan alla kapitel. Jag blir också förbannad över att jag inte tidigare begripit ondskan i vardagen i partiet. Då menar jag inte skällsorden rasist och nazist utan de interna elakheterna och hoten från överbefordrade lismare mot andra och ärligare partikamrater.

  Jimmie Åkesson sa nyligen att han gärna blir justitieminister. Bra tänkte jag. Vi behöver någon som kan se till att vi återfår ett fungerande och trovärdigt rättssystem. Att det inte längre ska vara den egna politiska önskedrömmen som styr många poliser, åklagare och domare.

  Nu är jag tveksam. När han inte med sina närmaste förmår leda partiet i en demokratisk anda. Han accepterar luddiga beslut utan transparens tagna på märkliga sätt. Endast förankrade i inre cirkeln. Även avsked utan rannsakan. Han avskärmar sig från medlemmar och för inga personliga samtal. Låter riksdagslistan styras av nepotism.

  Hur ska den som godtar att anställda kommunikatörer mästrar arbetande medlemmar kunna få ordning bland alla tjänstemän i regeringskansli och myndigheter. Han låter ängsliga ögontjänare och mobbare få maktpositioner som ingen på fältet rår på, inte ens inkvisitionen i det så kallade Medlemsutskottet.

  Jag blir således besviken när jag ser fakta. Lika besviken som jag blev på Reinfeldt och bytte till SD. Tidigare tankar på medlemskap blir inte av. Det blir ånyo partibyte i nästa val om det inte kommer ett reningsbad. Sorgligt – för politiken som den står på papper är bra. Men striderna måste vara ärliga.

  Än en gång Thoralf, tack för boken. Väl använda 279 kr. Jag förstår bara inte hur du har stått ut med mobbningen så många år.

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2020-10-01 / 14:39

   Jag kämpade för ett bättre Sverige i första hand. Inte för att komma upp mig i partiet.

   Jag tycker du sammanfattar min bok bra.

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2020-10-01 / 19:36

    Jag läser och läser … mkt annat på nätet förutom din BOK. Och jag minns … måste ha fastnat för din blogg 2008-2009. Jag minns din sorg efter din mamma och minns att jag deltog i den.

    Minns att jag var aktiv på Politiskt Inkorrekt/PI, sedermera Avpixlat, där jag alltid avslutade mina inlägg med ”SD2010” tills andra tog upp det och fortsatte. Minns så många återkommande signaturer … som man faktiskt än idag kan träffa på.

    Minns Julia Caesar på Snaphanen och skrev ut alla hennes artiklar, köpte sen boken och flera som om ut. Istället för Almedalen kan du och ev dottern hälsa på henne på Gotland. Tyvärr har hon inte längre något kommentarsfält – förståeligt med hennes ohälsa – och jag har ingen mejladress till henne. Följer hennes blogg och tänker ofta på henne … dock. En av de få verkliga journalister som finns i landet.

    En reflexion så här långt i din bok: Tänk så många onda, avundsjuka, räliga äckelpaddor det finns i Kalmar och annorstädes. Inte bara problem utan också utmaningar som kan stärka oss om vi inte ger upp som människor. Och det gör vi inte – sanningen kommer fram och upp förr eller senare. Spännande tider nu – både här och därute …

    Gilla

Kommentarer är stängda.