LÅS IN OCH KASTA NYCKELN

Den så kallade skrikamannen som körde ihjäl två personer 2017 är nu återigen rubrikernas man sedan han försökt köra över en polisman vid en trafikkontroll i Trekanten. Skrikamannen fick 4 år och 6 månaders fängelse efter dödskörningen 2017. Han släpptes från fängelset den 26 juni 2020 enligt medieuppgifter och har redan hunnit utföra flera nya brott på sitt samvete. I helgen även ett försök att preja en polisman.

För det första är det en rättsskandal att skrikmannen som heter Tommy Lundh och är född 1959 inte fick ett betydligt längre fängelsestraff efter att ha kört ihjäl två personer i en bilkrock där han var drogpåverkad av amfetamin. Dessutom fanns det en lång rad av andra anklagelsepunkter som borde gett honom totalt minst 20 år bakom galler.

För mig är det helt sjukt att han efter bara 3 år släpps ut bland allmänheten och genast börjar med sitt drogmissbruk och begår nya brott. Det verkar som polisen och rättsväsendet accepterar att han kör bil utan körkort mer eller mindre dagligen om man skall tro uppgifter från polisen och media, dessutom drogpåverkad. Rättsväsendet kan uppenbarligen inte göra något.

Tommy Lundh är registrerade för hela 8 motorfordon trots att han inte innehar något körkort. Jag anser att samhället skall beslagta samtliga fordon omgående.

Dessutom gissar jag att han under dessa 3 år i fängelse inte betalat av en enda krona av det skadestånd som utdömdes vid rättegången 2017. Där det totala skadeståndet uppgick till drygt 600 000 kronor till de anhöriga. Skulden ligger med stor sannolikhet hos Kronofogden, som aldrig kommer få in en enda krona.

Enligt domen 2017 levde Tommy Lundh på sjuk/aktivitetsersättning om 9 321 kronor per månad. Hur finansierade han sitt drogmissbruk? Enligt domen använda han dagligen amfetamin. Genom brottslighet?

Ta ifrån honom även dessa bidrag. Han förtjänar inte en enda av mina skattekronor.

Vid domen 2017 var Tommy Lundh skriven i Torsås kommun. Idag är han skriven i Räpplinge som ligger i Borgholms kommun. Grattis alla ölänningar! Vem av er kommer drabbas nästa gång?

Det är hög tid att media berättar vem Tommy Lundh är så att allmänheten kan skydda sig och vet vem de skall skydda sig ifrån. Gärna även med ett foto på Tommy Lundh.

Lås in Tommy Lundh och kasta sedan nyckeln i Kalmarsund. Varför inte en fängelsehåla på Kalmar slott. Han förtjänar inget annat!

Annons

22 reaktioner på ”LÅS IN OCH KASTA NYCKELN

 1. J B Doe 2020-10-08 / 20:17

  Ser på dagens Text-TV att Sveriges Television aldrig tidigare har haft så högt förtroende som nu.
  Med ett sådant folk är allt hopp för Sverige ute.

  Gillad av 1 person

  • Onkel Björn 2020-10-08 / 23:24

   Mätningen kanske är gjord bland anställda på svt : )

   Gilla

  • Thoralf A 2020-10-08 / 18:40

   Kommer ett blogginlägg som sågar dem!

   Gilla

   • lennart larsson 2020-10-08 / 19:22

    Såga var ordet 🙂

    Gilla

 2. Högt hårfäste 2020-10-08 / 16:46

  Ebba Busch saknar trovärdighet. Säger att hon följt alla riktlinjer, sedan visar bilderna raj-raj på hög nivå, kindpussar, kramar m.m.

  Gilla

 3. Lollo 2020-10-08 / 16:30

  Det svenska rättssystemet är helt absurt. I ett annat fall i dagarna dömdes ”stackars” Hassan till 40 timmars samhällstjänst.

  Den 36-årige syriern Hassan i Timrå förde bort en 9-årig flicka till ett skogsområde där han förgrep sig på henne.

  Flickan lekte tillsammans med två andra barn på gården i Hassans bostadsområde i Sörberge den 9 augusti i år.

  Då dök den 36-årige syriern upp och fick barnen att följa med honom till ett garage, där han bjöd dem på tuggummin.

  Efter det försvann flickan spårlöst i minst en timme och anmäldes som försvunnen sedan de andra barnen inte kunnat hitta henne.

  Till slut kom hon tillbaka och uppgav att hon hade blivit bortförd. När Hassan kom cyklande hem igen blev han nerbrottad och gripen av en polisman.

  Flickan berättade att Hassan hade fört iväg henne till skogen mot hennes vilja. Vid ett vindskydd satte han sig grensle över henne på marken, lyfte upp hennes klänning och började dra ner hennes trosor.

  Hassan, som kom till Sverige år 2014, döms också för ett annat sexövergrepp samma dag – den 9 augusti. Han höll fast en kvinna med ett hårt grepp i bostadsområdets tvättstuga och juckade mot henne tills han fick utlösning. Detta gjorde han inför ögonen på kvinnans dotter och gärningen var enligt åtalet ”ägnad att skada tryggheten och tilliten hos ett barn i dess förhållande till en närstående person”.

  Sundsvalls tingsrätt har nu dömt 36-åringen för två fall av olaga tvång, ett fall av sexuellt ofredande, ett fall av försök till sexuellt övergrepp mot barn samt ringa narkotikabrott.

  Straffet blir dock endast skyddstillsyn med 40 timmars samhällstjänst. Enligt domstolen har Hassan lidit av ”dåligt mående och ensamhet” och därför missbrukat alkohol och droger.

  Gillad av 1 person

 4. Kalle 2020-10-08 / 11:56

  ##KASTA UT MORGAN JOHANSSON UR REGERINGEN##

  ##Våldet ökar kraftigt, men justitieminister Morgan Johansson sitter och skriver elakheter på Twitter istället för att ta itu med situationen. Nu kräver till och med Dagens Industri att han ska fällas i misstroendevotum.##

  ##På område efter område ligger Sverige årtionden efter andra länder i brottsbekämpningen. När det gäller hemlig dataavläsning ligger Sverige 18 år efter Danmark.
  Svensk kriminalpolitik är ett haveri.##

  ##Men något större hopp finns inte om att riksdagen ska sparka ut Morgan Johansson ur regeringen med huvudet före. Den politiska klassen blundar och lever i sin trygga bubbla, skyddade av hundratals säkerhetsvakter.##

  https://samtiden.nu/2020/10/kasta-ut-morgan-johansson-ur-regeringen/

  Håller med till fullo!!! Kasta ut hela den nuvarande regeringen och stödpartier!!!
  Speciellt Morgan Johansson, justitieministern!!!

  ##Varannan svensk oroar sig för brottslighet: ”Högsta nivån hittills”##

  ##Nästan varannan svensk känner idag oro av brottsligheten i landet. Särskilt utsatta är unga män, där personrånen ökar. Det visar Brås nationella trygghets­undersökning, som släpptes idag.##

  ##– Det är en tydlig trend att oron över brottsligheten ökat bland unga män, och personrån är den brottstyp där oron för att utsättas ökat tydligast. Det bör dock noteras att även om unga mäns oro har ökat tydligast, så är det generellt sett kvinnor som är mest oroliga, säger Maria Molin, projektledare vid Brå.##

  https://www.friatider.se/varannan-svensk-oroar-sig-brottslighet-hogsta-nivan-hittills

  Inget som dessa skyddade bubbla politiker bryr sig om. De låtsas endast. Mycket snack och lite verkstad. Jämför med Danmarks agerande mot brottsligheten!!!
  De gör något åt problemen.

  Gillad av 2 personer

 5. Evert 2020-10-08 / 11:18

  Apropå 2 hjälkörda personer. Samma hände ju i somras på Öland när dig Thoralf. Föraren var ju inte drogad eller full. Vad har hänt egentligen, Har varit knäpptyst om honom. Rättegång ?? Vem är han var är han från ?

  Gilla

 6. Tony 2020-10-08 / 09:56

  En Dansk kvinnlig politiker beskriver Sverige som det sjukaste landet
  i Världshistorien, och Sverige bevisar detta dagligen.

  Gilla

 7. Janne 2020-10-08 / 05:08

  Sådana här figurer ska ha kriminalvård 9 mm det enda som hjälper på sikt och är bestående.

  Gilla

 8. stigrydmark 2020-10-07 / 22:45

  Nutida straff är ett hån mot offer och allmänhet. Domstolar och åklagare har idag som främsta arbetsuppgift att tillämpa lägsta möjliga straff.

  Gillad av 3 personer

 9. Håkan Spångberg 2020-10-07 / 22:30

  Svenskt rättsväsende är en produkt av vänsterliberal dekadens.
  Sverige RIP.

  Gillad av 4 personer

 10. Cosmik Debris 2020-10-07 / 22:11

  I detta bisarra jävla land låser man inte in brottslingar.

  En 74-årig hedersman har dömts för hets mot folkgrupp. Han har haft bestämda åsikter om den våldsamma, antidemokratiska och politiska dödsideologin islam. Jag instämmer i allt 74-åringen har sagt. Därför att han har rätt. Islam måste fördrivas ut ur vårt land! Jag hoppas en insamling startas för att betala hans böter. Jag kommer med glädje att bidra med ett par hundralappar.

  Leif Karlsson, född 22 juni 1941 i Eskilstuna, är en svensk imam verksam vid stora moskén i Eskilstuna.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Abd_al_Haqq_Kielan

  Om jag kallar Leif Karlsson för ”muslimjävel”, en brölande åsna eller eldar upp en koran i hans närhet, kan jag då som etnisk svensk – dömas för hets mot folkgrupp?

  Gillad av 3 personer

  • Cosmik Debris 2020-10-08 / 01:55

   DOM 2020-09-29
   Brott som den tilltalade döms för
   Hets mot folkgrupp, 16 kap 8 § 1 st brottsbalken

   ”Denny Abrahamsson har uttalat sig nedsättande om muslimer med syftning på trosbekännelse. Han har skrivit inlägg i en grupp på Facebook som heter ”Stoppa Islam” som har ett nedsättande innehåll mot muslimer.”

   ”nedsättande om muslimer”

   Denny Abrahamsson (74-åringen) har kommenterat på Samnytt.

   Gillad av 1 person

   • peo 2020-10-08 / 06:55

    Här kan man citera Kenth Ekerot ”det skulle han tänkt på innan”.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-10-08 / 07:14

    En socialdemokrat och islamkramare har uttalat sig igen.

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2020-10-08 / 15:39

    @ peo 2020-10-08 / 06:55

    ”det skulle han tänkt på innan”.

    Estonia sjönk enligt den officiella versionen
    Assistansbedrägerier existerar inte
    Ensamkommande barn är barn.
    Klankriminalitet finns inte
    Tiggeriet är inte organiserat
    Det finns inga ekonomiska flyktingar
    Gruppvåldtäkter är ett svenskt fenomen
    Invandringen är lönsam
    Hederskulturer existerar inte i Sverige
    Skolresultaten ökar i utanförskapområden
    Apatiska barn simulerar inte
    Tommie Lindh försökte inte stoppa en våldtäkt (Oisin Cantwell)
    Högerextrema eldade upp moskén i Eskilstuna

    Allt har varit lögner och vi har haft rätt hela tiden. Vi kommer att får rätt igen och du/ni kommer att ha fel.

    Igen!

    Gilla

   • Thor 2020-10-08 / 15:57

    I USA finns verklig yttrandefrihet. Där går det inte att bli dömd för det så kallade ”hets mot folkgrupp”.

    För övrigt är socialdemokrater den väljargrupp som har lägst IQ. Det är vetenskapligt fastställt.

    Gilla

  • Andersson 2020-10-08 / 13:03

   SVT 23 SEPTEMBER 2020

   ”Samtidigt är de alla rörande överens som en sak: de som kastade stenarna var inte riktiga muslimer.

   Det finns väl inte en enda muslim som är riktig?

   Gilla

Kommentarer är stängda.