BLOGGEN GRANSKA KALMAR

Den nya bloggen Granska Kalmar är nu igång och har publicerat ett antal inlägg där man granskar makthavare inom Kalmar kommun, både politiker och tjänstemän.

Jag hoppas att Granska Kalmar blir ett bra bidrag till att granska socialdemokraternas maktfullkomlighet i Kalmar och att fler människor förstår vad som pågår inom kommunen.

Johan Perssons taktik är att gömma sig så fort det är något negativt. Då skickar han alltid fram någon annan politiker eller tjänsteman som får vara i det negativa rampljuset. Johan Persson tar aldrig eget ansvar i den situationen.

Johan Persson framträder bara när det skall tas ett första spadtag vid ett nytt byggprojekt. Då är det alltid Johan Persson som står där och talar om hur duktig han är. Eller att Kalmar kommun har avancerat i någon rankningslista, det kommenterar han alltid på Facebook och på sin blogg. Aldrig när Kalmar kommun sjunker i någon rankning!

12 reaktioner på ”BLOGGEN GRANSKA KALMAR

 1. Anders 2020-10-13 / 11:08

  Efter att ha läst din bok så förstår man att det behövs några fler , som liksom du fungerar som en blåslampa i häcken på makteliten .
  Undrar om Kalmar är extra illa ute eller om det ser ut likadant i alla (S)ossestyrda kommuner i vårt land.?

  Gillad av 1 person

 2. Robban 2020-10-13 / 01:39

  Det är aldrig en sosses fel!
  De får det från modersmjölken! Ihop med att trampa nedåt, slicka uppåt och ett gränslöst hat för den lilla arbetande människan!
  Kalmar är tyvärr inget undantag eftersom det antagligen inte går att hitta en sosse politiker som vanligt folk skulle kunna identifiera sig med!

  Gilla

 3. Kenny55 2020-10-13 / 00:55

  Röjdykaren Håkan som var bland dom första efter förlisningen ner till Estonia och upptäckte ett flera meter stort hål i skrovet. Tror han hade tystnadsplikt i över 10 år men nu börjar sanningen komma bland allt fler.

  Gilla

 4. Högt hårfäste 2020-10-12 / 23:48

  För några veckor sedan utsågs Sveriges mest klimatanpassade högskolor och universitet. Borås högskola fick flest poäng. Linné hamnade ganska långt ner på rankningen, men Johan skrev såklart inget om detta, inte heller hans knähund Barometern.

  Gilla

 5. Bamse 2020-10-12 / 23:23

  Det finns ingen värre inkompetent vänsterkommun än Kalmar i hela Sverige. Det är omöjligt att bo där utan att få förhöjt blodtryck. T.o.m. landsbygdskommuner i Norrlands inland sköts bättre än Kalmars svågerpolitik och fiffel och det säger inte lite.

  Gilla

 6. Zlatan 2020-10-12 / 22:48

  Ja, Johan Persson ”Hårfästet”, bröstar gärna upp sig när man vunnit titeln som årets sommarstad eller landsbygdskommun, men gömmer sig så fort det pratas om något negativt.

  Har Johan någon kommentar till Kalmars utveckling vad gäller narkotika, otrygghet, kriminalitet m.m.?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-10-13 / 07:45

   Det tragiska är att Barometern respekterar Johan Perssons regler.

   Gilla

 7. Lort 2020-10-12 / 22:28

  Det är uppenbart att Kalmar kommun består av ett gäng klåpare utan högre utbildning, det gäller även inom politiken. Det är därför det går som det går. Det är häpnadsväckande att en kommunchef saknar juridisk eller ekonomisk universitetsutbildning, men det är så det funkar i Kalmar. Tjänster och gentjänster. Annette verkar dessutom ljuga om sina meriter.

  Gilla

  • Ren 2020-10-13 / 22:50

   Ja det är helt galet att ett kommunalråd inte har en hög universitetsutbildning, katastrof, men så har stollen Persson gjort bort sig också. Likaså den där Anette, endast 2 års gymnasieutbildning. O sådana klåpare ska leda Kalmar över huvudet på folk. O se bara hur Persson trakasserat kvinnan med huset i gamla stan, helt sjukt, överklagat allting gällande hennes hus, vem gör sådant mot en ensam kvinna? Så jävla sjukt. Rösta bort stollarna vid nästa val.

   Gilla

 8. Mörkläggning 2020-10-12 / 22:08

  Mycket bra sida, vem/vilka står bakom?

  Intressant att se att Annette Andersson gör som de flesta andra i kommunen som inte vill svara på frågor, nämligen uppmana till ett telefonsamtal. Detta då de tror sig kunna komma undan, eftersom det som sägs inte dokumenteras skriftligt.

  Så jävla fult!

  Gilla

 9. PK 2020-10-12 / 21:52

  Riktigt skrämmande läsning om kommundirektör Annette Andersson. Hur fan fick hon sin tjänst? Inte ens högskoleutbildning.

  Gilla

 10. Lollo 2020-10-12 / 21:36

  När utländsk press granskar Sverige så blir det så här:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8818631/Swedish-police-chiefs-plead-resources-migrant-mafia-gangs-terrorise-country.html?login

  ”How Sweden became a gangsters’ paradise: Europe’s most liberal country welcomed Middle Eastern refugees five years ago… but now it is being terrorised by migrant mafia clans – with police and politically correct government powerless”

  Man skäms över att vara svensk idag.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.