BOKMÄSSAN

Har kört lite bil idag och då lyssnat till en del av den alternativa bokmässan. Flera intressanta debatter och några engagerade talare.

Jag har inte lyssnat färdigt men det skall jag göra imorgon.

11 reaktioner på ”BOKMÄSSAN

 1. stefan a. 2020-10-13 / 21:30

  Roligt att se och höra lite annat folk än de vänsterblivna som annars översvämmar MSM särskilt inom kultur och mediasvängen….

  Gilla

  • Ò Hyra 2020-10-12 / 19:36

   Pausa den kvinnliga rösträtten och landet kommer på fötter.
   Om inte – undergång.

   Gilla

 2. Ölandsbonde 2020-10-12 / 09:00

  Utanför ämnet.

  Minns ni när Ordoban anklagades för rena diktaturfasoner för att Ungern införde en tillfällig lag för att snabbt kunna styra med anledning av Covid-19?

  Minns ni vilka hemskheter Ordoban och Ungern då anklagades för?

  Sedan införde vår regering samma sak för att kunna runda demokratiska beslutsprocesser. Inget klagande om diktaturfasoner då inte.

  Ungern har sedan länge, efter den akuta krisen, tagit bort sin tillfälliga lag.

  Men vad har vi i Sverige gjort? Har vi tagit bort den? Nedan att begrunda:

  ”På grund av tillfälliga restriktioner från regeringen under Covid 19-pandemin är dina insättningar begränsade till max 5000 kr per vecka. Detta gäller fram till den 1 januari 2021.”

  ”Du har nått din insättningsgräns. Du kan läsa mer om ansvarsfullt spelande under “Mitt konto””

  En klok man undrar vad Covid-19 har med vadslagning att göra, men så går tankarna till regeringen och man behöver inte undra.

  Ovanstående gäller för Betsson, men det finns ju andra bolag som inte regeringen råder över.

  P.S.
  För spel på Trump får man odds mellan 2,70 och 2,90.

  P.P.S.
  Ser att stasiministern utsett 9 st domare. Uj. Det är skillnad mot hur det går till i det ”rättslösa” Polen. Där ersatte man systemet med att domare utsåg domare till att parlamentet gör det. Typiskt ”raserande av det polska rättssystemet”, eller hur?
  Dessutom har de en författningsdomstol i Polen, vilket vi inte anser oss behöva eftersom vi är så kloka och unikt duktiga att vi aldrig gör några fel.

  Gillad av 1 person

  • Stentmannen 2020-10-12 / 17:44

   Vem är Ordoban?

   Gilla

   • Ölandsbonde 2020-10-12 / 19:51

    Orban menade jag. Inte så bra på namn. Men en kul grej. Som alla vet finns det släktskap mellan finska och ungerska. Språkligt alltså.

    Och vad fick jag se på ungersk TV? Jo, kärringkånk runt en hinderbana! Har bestämt för mig att den nobla sporten även utövas i Finland. Något för folklivsforskare att grunna över. Kanske något att ta med på SD´s landsdagar. Alltid retar det någon i den feministiska stormakten.

    Gilla

 3. Rickard 2020-10-12 / 00:35

  Thoralf, glömde du att anmäla dig till bokmässan eller fick du ingen inbjudan?

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2020-10-11 / 23:04

  Jag har precis läst Familjen av Johanna Bäckström Lerneby. Det är skräckläsning från pärm till pärm. Det är deprimerande läsning om ett Sverige i sönderfall. Polis, riksdag, statliga myndigheter och kommunalfullmäktige runt om i landet är infiltrerade av muslimer och annat kriminellt och parasiterande pack från Mellanöstern. Sverige är i ett eländigt skick.

  I boken berättas om en muslimsk sjubarnsfamilj som ingår i den kriminella Ali Khan-klanen. Polisen har gjort åtskilliga husrannsakningar hos familjen. Där har man hittat vapen och narkotika så deras brottsliga verksamhet är väl dokumenterad. Nedan ser ni en liten uppräkning av vilka bidrag den muslimska familjen får varje månad.

  Dessutom är parets skilsmässa en så kallad ”skenskilsmässa”. Mannen hyr ut sin lägenhet, bor hos sin familj och får dessutom bostadsbidrag för lägenheten han hyr ut i andra hand.
  Dessutom är FLER barn på gång!!! Till på köpet berättas det att imamen och klanledaren Hashem Ali Khan har sjukpension. Han är ledare för ett kriminellt nätverk, förestår en moské och håller föredrag runt om i världen och har sjukpension? Hur i helvete är det möjligt? Det är plågsamt att ta in all galenskap och samtidigt veta att Sverige är nedlusade av liknande fall. Hundratusentals!

  Den kriminella muslimska kvinnans bidrag enligt boken
  1) Socialbidrag
  2) Bostadsbidrag
  3) Bostadstillägg
  4) Underhållsstöd
  5) Barnbidrag för sju(7) barn

  Den klankriminelle muslimske mannens bidrag enligt boken
  1) Socialbidrag
  2) Bostadsbidrag

  https://www.adlibris.com/se/bok/familjen-9789189061156

  Hyresgäster misstänks ha blåst socialtjänsten på sex miljoner
  https://www.hemhyra.se/nyheter/60618/

  Gillad av 3 personer

  • hans björnerhag 2020-10-12 / 07:10

   Har ni möjlighet titta på serien 4blocks på HBO. Den handlar om exakt detta. Mycket sevärd.

   Gilla

Kommentarer är stängda.