BAROMETERN UPPMÄRKSAMMAR MIN BOK

Idag har Barometern en artikel om min bok. Eftersom jag är ganska kritisk i boken över hur Barometern har rapporterat om SD och mitt politiska arbete tidigare så hade jag inga större förhoppningar om att Barometern skulle skriva om min bok. Journalister har till och med sagt att jag inte skulle förvänta mig att Barometern skulle skriva en enda rad om min bok. Men det kom trots allt en artikel. Nu hoppas jag att det kommer säljas fler böcker.

https://www.barometern.se/kalmar/thoralf-alfsson-sa-gick-det-till-nar-jag-uteslots-9f0925cf

Journalister som lämnat tidningen har dock idag bekräftat att SD och jag särbehandlades av tidningen.

Den som vill köpa min bok har tre olika alternativ. Du kan köpa den direkt av mig för 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller för 279 kronor om jag skall skicka den med posten. Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099 för hur du kan betala för boken. Sedan vill jag ju givetvis ha din adress om jag skall skicka boken med posten.

Boken finns också till försäljning hos Dillbergs bokhandel i Kalmar.

Boken kan också köpas hos internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Trevlig läsning!

Annons

20 reaktioner på ”BAROMETERN UPPMÄRKSAMMAR MIN BOK

 1. Andersson 2020-10-21 / 09:59

  Efter att ha blivit rånad av tandläkaren så gick jag som vanligt till fiskbilen. Fyra hekto sill var vad jag hade råd med. Och så fick jag lite till katten. Jag har ingen katt så det får bli lite fisksoppa till gubben.

  Ingen kö så tidigt så jag fick tillfälle att växla några ord med fiskhandlaren. Vad han kände till så fanns det inte oseriösa fiskhandlare i Blekinge. Här skulle det inte fungera. Både Maxi och City Gross har fina fiskdiskar.

  Han förstod inte hur någon vågade köpa fisk från en skåpbil utan kylning eller is. Sedan ställde han sig frågande var de köpte in fisken.De kan knappast fiska allt själva.

  Jag berättade inte vad för folkgrupp det var. Jag tror han begrep ändå.

  Gilla

 2. Halal 2020-10-20 / 23:17

  Flera Tesla-bilar i brand inatt i Malmö och explosion i Göteborg. Inget på nyheterna om detta ikväll?

  Gilla

 3. PK 2020-10-20 / 22:01

  Johan Persson bröstar upp sig i tidningen över en storsatsning på heminredning, postorder i Smedby. Luktar lite Fanerdun 2.0. Kollade in på deras hemsida, inget direkt för smålännigar! En adventsljusstake runt 4000:-.

  Man läser dagligen om satningar på ditten och datten, allt från IT till snabbmat, blir det något av allt…?

  Gilla

  • UEFA 2020-10-20 / 23:10

   Det försvinner ju och kursar lika mycket, om inte mer, än vad som tillkommer, så det blir nog minus på den fronten. Men det tal är man inte lika gärna om. Enligt Johan finns ingen sårbarhet i näringslivet.

   Gilla

 4. turrim 2020-10-20 / 18:26

  Det här med nationell säkerhet är förvirrat. Under VK2 och Kalla Kriget så var inriktningen klar. Säpo arbetade mot infiltration i all samhällsviktig verksamhet och inom försvaret i samverkan med ÖB. Det fanns några missar som Wennerström men ambitionen var otadlig. Full uppbackning från regeringen.

  I Frankrike ska man nu stänga moskéer och utvisa många hundra. I Sverige bygger man fler moskéer sponsrade av arabland. Utvisar knappast någon då åklagare och lagmän hittar hål i våra lagar som gynnar skurken och inte offret. Ingen momentan reaktion från justitieministern.

  Nu har man sagt, kan säkert ändras efter hot, att kineserna ska inte få vara med och bygga mobilnät 5G. Men kinesiska investerare bygger vindkraftparker i våra orörda naturområden samtidigt som man i Kina bygger kolkraftverk.

  Vad har regeringen för säkerhetspolitisk inriktning för landet och för den enskilde svensken? Då menar jag inte antalet regementen, flygplan och stridsfartyg. Jag menar skyddet i vardagen för våra återstående producerande företag och för min familj i bostaden och på gatan. Är det byråkrater i Bryssel och i FN-skrapan som ska bestämma mitt liv?

  Gillad av 3 personer

  • Cosmik Debris 2020-10-20 / 19:18

   Politiker har importerat en muslimsk våldskultur och vägrar nu ta ansvar när dessa muslimska monster hugger huvudet av en 47-åriga lärare.

   Islam och muslimer måste med våld drivas ut ur Europa.

   Gillad av 1 person

   • Roger... 2020-10-21 / 20:22

    Ungefär som Parkslide.

    Gilla

 5. Ò Hyra 2020-10-20 / 17:11

  När jag ser storstäderna, särskilt i Afrika och Mellanöstern krylla av människor mår jag illa.
  När jag ser en blåsippa eller hör en koltrast blir jag glad.

  Den största miljöinsatsen är att minska jordens befolkning, då löser sej många problem av sej själv.

  Gillad av 1 person

 6. Nils 2020-10-20 / 16:47

  Kommit drygt halvvägs genom boken. Mycket intressant och välskriven.

  Gilla

 7. turrim 2020-10-20 / 15:24

  Mycket läsvärt på Ericson i Ubbhults blogg. Dels Ulf Kristerssons uttalande där han varnar för islamistisk separation. Hoppas det är på allvar för åtgärder och inte som vanligt att moderaterna viker sig. Det andra är att värna om kommunernas rätt till veto om vindkraftparker.

  Båda slutsatserna stämmer väl med Thoralfs budskap i sin bok och på bloggen.

  Gillad av 2 personer

  • Andersson 2020-10-20 / 17:14

   Vad har Jimmie Åkesson haft att säga i det här sammanhanget?

   Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2020-10-20 / 18:15

   Mitt i prick av Ericson i Ubbhult

   ”Regeringen och miljöpartiet trappar hela tiden upp kampen mot den egna befolkningen. Det är dags att sätta ned foten mot dessa rent samhällsskadliga krafter”

   Gillad av 3 personer

 8. Förhastade slutsatser 2020-10-20 / 12:40

  Thoralf, du trodde att Barometern skulle mörka Carlzon-grejen och du trodde inte att Barometern skulle uppmärksamma din bok.

  Ibland drar du lite för hastiga slutsatser.

  Ha tålamod.

  Hoppas fler media skriver om din bok.

  Gillad av 2 personer

  • Sanningen kommer alltid fram 2020-10-20 / 23:44

   https://m.dagensvimmerby.se/nyheter/granskning/e/62691/granskning-konsten-att-avsatta-en-landshovding-vi-berattar-spelet-bakom-kulisserna/

   Läs journalisten Anders Blanks reportage i dagens Vimmerby, så får du fakta, att det var just vad Barometern gjorde! De mörkade anledningen till Thomas Carlssons avgång. Det visade sig nämligen att de ljugit att Thomas betalade ”svarta pengar” vilket Barometern sedan fick bita i det sura äpplet när det visade sig vara en lögn.

   Barometern ljög också om förra husfrun, hon fick helt enkelt sparken för att hon stal alkohol under sin tid som husfru, men hon har kompisar på Barometern uppenbart eftersom de ljög om den rätta sanningen om varför hon fick sparken! Man stjäler inte vinflaskor från staten!!

   Gilla

 9. Calle 2020-10-20 / 10:32

  👍🏻 Positivt, det är du värd som kämpar så, kanske kan ytterligare några kalmarbor få upp ögonen efter att ha läst boken.Betr förra inlägget så borde Bolund byta namn till Viklund.

  Gillad av 2 personer

 10. Anders 2020-10-20 / 09:36

  Mycket läsbar , och bör reta upp en massa makthavare i Kalmar och inom SD

  Gilla

Kommentarer är stängda.