BULLETIN STARTAD

Den nya dagstidningen på nätet Bulletin har idag släppts. Det skall bli väldigt intressant att följa hur tidningen utvecklas. Med så många kända journalister och skribenter är mina förväntningar väldigt höga och frågan är om de kommer leva upp till detta eller om de så småningom tvingas in i åsiktskorridoren. De vill bli en tidning utan agenda journalistik.

bulletin.nu

10 reaktioner på ”BULLETIN STARTAD

 1. Loxismstein 2020-12-23 / 12:18

  Samarbetar med Soros och Bill Gates organisationer, say No more!

  Gilla

 2. A.L. 2020-12-23 / 09:19

  Ett bra initiativ med tanke på hur ovanligt det är med högermedier. Namnvalet känns dock lite märkligt. Varför ska en svensk tidning ha ett engelskt namn?

  Gilla

 3. Kenny55 2020-12-23 / 01:57

  Livesändning Jessica Stegrud med Jimmie Åkesson 6 timmar sen!

  Gilla

 4. Sven d.ä. 2020-12-22 / 19:18

  Jag önskar jag kunde vara mer positiv, men det är något som inte känns bra med Bulletin. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men den känns mer som en ”produkt” än ett ”engagemang”.

  Gilla

  • Lars Cornell 2020-12-23 / 03:01

   Det är litet egendomligt att du skriver så. För mig verkar det vara mycket engagemang medan produkten får kämpa.

   Jag är förhoppningsfull att gammelmedias och SVTs trånga åsiktskorridor skall sprängas till flisor.

   Gilla

   • Sven d.ä. 2020-12-23 / 16:07

    De som ger ut en skrift/tidning/hemsida etc som bygger på ett engagemang har en önskan av att föra fram en åsikt, kanske för ett politiskt parti eller bara i ett engagemang för en sak, det kan t ex vara Bensinuppropet på Facebook. Jag ser också ett engagemang från Thoralf i sin sida Thoralf Alfsson, Mikael Willgert med sitt Swebbtv och Mats Dagerlind med Samnytt. De har ofta startat i liten omfattning som växt med antal läsare och växt med antal skribenter/medverkare.

    Men Bulletin startar på ett helt annat sätt. Man trummar ihop ett antal bra namn och så får de göra nyheter. Det känns för mig som om allt är paketerat och klart. Om detta projekt går bra så kan det säljas till högstbjudande. Ser man dessutom till styrelsen (två personer) så är det en riskkapitalist som står bakom. Det var det jag menade med ”Produkt” – paketera högernyheter på ett snyggt sätt, tillsätt några bra skribenter. Den fria median växer, så varför inte investera. Dra sig sedan ur om nägra år, när ett bra pris på produkten kan fås.

    De fria media som bygger på ett engagemang känns så mycket mer hederligt.

    Gilla

 5. Anders 2020-12-22 / 18:10

  Bulletin är skadlig för oss sverigevänner. Man kommer visserligen att lyfta fram problemen med massinvandringen, men kommer samtidigt att försöka få oss att tro att de kan lösas med hårdare straff, bättre kontroller, mera ordning och reda i skolan etc, medan de obönhörliga förändringarna i demografin fortsätter i accelererande takt. Omfattande återvandring, vilket är det enda som kan rädda oss, kommer aldrig över tangentbordet på den tidskriften

  Gilla

 6. Rune N 2020-12-22 / 17:50

  Upp som en sol kom de. Vi får se om det står sig? Eller om de kommer ner som en pannkaka?

  Gilla

 7. Kalle 2020-12-22 / 14:48

  ## Nya ”högersajten” Bulletin lanserad – med ”liberal samhällssyn” ##

  ## Detta bland annat för att man värvat personer som den folkpartistiske partiledaren Lars Leijonborg och författaren Fredrik Ekelund, även känd under namnet ”Marisol M” efter att ha kommit ut som transvestit.

  Paulina Neuding, som är chefredaktör, uppgav sig då vara ”oerhört stolt” över rekryteringen av Leijonborg, som ”var en av de första som på allvar lyfte integrationsfrågan i Sverige”, sade hon i Expressen.

  I samma artikel säger sig Ekelund ingå i den ”anständiga vänstern” och att han vill lyfta HBTQ-frågor i den nya tidningen. Han förklarar att han redan är klar med en text om ikoner inom transrörelsen. ##

  https://www.friatider.se/nya-hogersajten-bulletin-lanserad-med-liberal-samhallssyn

  GOD JUL !!!

  Gillad av 1 person

 8. Staffan Sundqvist 2020-12-22 / 14:35

  Det kommer inte att dröja länge innan skribenterna på Bulletin drabbats av sånt fruktansvärt tryck från sina förmenta kollegor inom Pk-media så de skälvande och kallsvettiga rättar in sig i ledet medans de samstämmigt gör avbön. Sanna mina ord.

  Gilla

Kommentarer är stängda.