SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA

Nu har jag gjort om förra årets populära ”SVT T-shirt” med en ny text, Lögn, förbannad lögn och SVT. När jag förra året kollade om människor förstod budskapet på min T-shirt var det många som inte fattade symboliken med loggan och det speciella ”T:et” men med den nya texten borde budskapet gå hem till alla som ser tröjan.

Jag säljer tröjan för 150 kronor + 65 kronor i frakt. Om du vill beställa två tröjor ökar frakten tyvärr till 90 kronor (Postnord suck….). Den finns att beställa i följande storlekar S, M, L, XL, XXL och XXXL.

Jag kommer lägga en beställning till tryckeriet på måndag och leverans blir då ca 15-20 maj.

Om du vill beställa en tröja skicka mejl till thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger med uppgift om storlek, antal och leveransadress så svarar jag med uppgifter om betalning.

Annons

2 reaktioner på ”SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA

 1. Andersson 2021-05-10 / 13:10

  Helt apropå. Angående Ebba Busch klädval. Jag anser att hon bör byta ut den lilla vita mot den stora svarta.

  Gilla

 2. Hacke 2021-05-10 / 08:44

  Din tröjkampanj mot svenska folkets fiende public service kan knappast vara mer aktuell. Skandalen på Ekot kring den säkerhetsklassade terrorstämplade islamisten bara eskalerar.

  https://ledarsidorna.se/2021/05/sveriges-radio-och-aftonbladets-kultur-samma-andas-barn/

  https://samtiden.nu/2021/05/kritik-mot-sr-tillsatt-oberoende-utredning/

  https://www.svd.se/kritiken-mot-sr-okar–agrell-kraver-utredning
  (betalvägg)

  Och så det ständiga ofoget där journalister som intervjuar journalister.
  Dubbelt upp när journalister i samma bolag intervjuar varandra.
  Trefalt farsartat när journalister intervjuar sina egna chefer.
  Som i fredags när SRs vd Cilla Benkö intervjuades i Studio Ett kring haveriet på Ekot. Vilket spektakel. Att hon dessutom slog Bosse Ringholms absurda rekord i upprepande av ett ickesvar understryker bara det faktum att i Sverige är satirikerna överflödiga. Det sköter politiker/medieetablissemanget helt på egen hand.
  En oberoende utredning och fristående intervjuer värda namnet av de ansvariga är väl det minsta vi som finansiärer av propagandamonstret nu kan begära.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.