100 PROCENT 2021

I lördags publicerade Henrik Jönsson ett bra videoklipp om dödsskjutningarna och BRÅ:s rapporter bland svenskar och invandrare. För mig var allt detta inget nytt utan sådant som jag påtalat väldigt ofta på min blogg. Men även något som jag skrev motioner om under min tid i riksdagen och som jag också debatterade i riksdagens talarstol. Jag skrev även frågor till dåvarande justitieminister Beatrice Ask (M) om att uppdatera dessa rapporter från BRÅ. Beatrice Ask svarade följande den 9 januari 2012.

”De upprepade studierna om brottslighet bland personer med utländsk bakgrund ger inte några skäl att anta att förhållandena skulle ha förändrats på något avgörande sätt under senare år. Jag ser i nuläget inget skäl att särskilt prioritera en ny studie.”

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svar-pa-skriftlig-fraga/nytt-uppdrag-till-bra_GZ12266

Eller i denna motion

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/nytt-uppdrag-till-brottsforebyggande-radet_H102Ju324

Kom ihåg att Reinfeldtregeringen under dessa år (2006-2014) ökade invandringen dramatiskt till Sverige. Jag har med andra ord inte det minsta förtroende för moderaterna.

Henrik Jönsson har gjort en bra sammanställning men den kunde vara ännu klarare över vilka som ligger bakom våldet, dödsskjutningar och annan grov brottslighet. Samtidigt är det även en bra sammanställning på hur etablissemanget hanterat den problematiska invandringen.

Det är som Jimmie Åkesson sagt i ett annat sammanhang ”ett importerat problem” när det gällde kvinnomorden.

Henrik Jönsson vill inte peka ut någon speciell grupp i sin video men faktum är att samtliga som skjutits till döds i vad som betecknas som gängkriminella miljöer har utländsk bakgrund. I varje fall om man bedömer deras namn. Det finns inga Andersson, Karlsson eller Svensson bland de döda. Med andra ord inga vita medelålders svenska män.

100 procent har utländsk bakgrund 2021.

Meisam Abbas Heydargohli Nouri

Wedieu Cole

Yasser Ansari

Mosa Jalal Mousa

Nicholas Miglis

Dara Khalil

Marlon Sonko Paine

Eddie Palmér

Mostafa Said

Omar Abdurahman Omar

Shahab Bashiri

Abdimalik Mohamed

Ninos Minasson

Osman Simmo

Ali Omer Said

Det saknas bekräftelse på en av de senast avlidna men han är inget undantag.

Annons

16 reaktioner på ”100 PROCENT 2021

 1. Högt hårfäste 2021-06-07 / 21:35

  Mycket bra video!

  Sverige är så jävla sorgligt, så det saknar ord. Det är bara att flytta, det är kört för vårt land.

  OT. Läste detta på Granska Kalmar. Undra om Johan är nöjd med sin ”superkommun”.

  ”Undersköterska i Kalmar

  Ni borde granska Corona hanteringen i Kalmar.

  Förra våren när covid19 slog till satte läkarna omsorgstagarna inom äldreomsorgen som palliativa/0 HLR. Det innebär att dessa personer inte får någon vård utöver palliativ vård. Om någon ska bli satt som palliativ så måste man ha ett avsluts samtal med sin läkare. I Kalmar blev alla omsorgstagarna palliativa samma datum,vilket betyder att de finns inte en chans att dessa fått ha samtal och egen bedömning av läkare.

  Jobbar inom äldreomsorgen själv och vet ett flertal fall där omsorgstagaren ej fått åka in till sjukhus då dem är satta som 0 HLR och därför behandlats på plats istället med tunga mediciner som ex morfin som man ger vid livet slutskede för att dem ej ska lida.

  Vissa av dessa individer har klarat sig ändå och överlevt trots palliativa läkemedel. Men det finns även dem som gått bort istället när dem kanske hade överlevt om dem ej hade varit satta som palliativa och fått sjukhusvård istället för smärtlindring. Har även lett till att de som ex haft ångest behandlats med injektioner av beroendeframkallande morfin istället för en icke beroendeframkallande tablett mot just ångest.

  Ingen har kritiserat dessa läkare eller landsting och kommun för hur våra äldre har behandlats under pandemin och jag tror inte befolkningen i Kalmar är medvetna om att våra äldre anhöriga fick en dödsdom i och med att detta beslut togs.”

  Gilla

 2. Ò Hyra 2021-06-07 / 16:53

  Att värna mer om främlingar än om sina egna närmaste är sjukt och perverst
  och väcker bara avsky hos normala friska människor.

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2021-06-07 / 16:53

  Fria Tider: ”Aftonbladet pressar Stoppa Pressarnas annonsörer”

  Samnytt: ”Efter attacken i DN – nu vandaliseras Exakt24:s redaktion ”

  Sturmabteilung:
  ”SA spelade en nyckelroll i hur Adolf Hitler kom till makten under 1920- och 30-talet. Deras huvuduppgifter var att bistå med skydd vid nazistiska demonstrationer och samlingar, att störa ut möten hållna av motståndarpartier,”

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2021-06-07 / 14:55

  Funderar på om personerna i din lista är att betrakta som: ”människor på flykt”, ”ensamkommande” eller ”döda som försöker fly”?

  Någon som kan reda ut det?

  Gillad av 1 person

 5. Robban 2021-06-07 / 14:08

  Det är denna fråga och kärnkraftens vara eller inte vara de auktoritära och totalitära partierna fokuserar på!
  Varför de kämpar 24/7 för att till varje pris se till att rasera landet är för mig helt obegripligt!
  Skulle jag gissa, så är det MP som är drivande och S som skiter i hur det går, så länge de kan säkra makten!

  Gillad av 2 personer

 6. stigrydmark 2021-06-07 / 13:54

  Både 7-klövern och sossarna vill till det yttersta förtränga verkligheten och gärna ljuga. Sverigebildeb, Sverigebilden.

  Gillad av 1 person

 7. Håkan Spångberg 2021-06-07 / 13:51

  Den politiska maktadeln våldför sig på vårt land. Sannerligen ytterst tragiskt.
  Och ingen ljusning i sikte.
  Man kan ju undra varför Reinfeldt och Löfven tycker så genuint illa om Sverige.

  Gillad av 2 personer

  • pllay 2021-06-07 / 17:59

   Bägge är socialt handikappade på grund av sina respektive bakgrunder, de är uppvuxna med ett allt tydligare mindervärdeskomplex och likt individer som fastnat i utvecklingen vänds deras medvetenhet om sina egna kulturella svagheter till hat mot omgivningen, en omgivning som respektive parti givit dem i egenskap av statsminister, det svenska folket.
   En av dem besväras också av bristande intellektuell förmåga, han har stor förbättringspotential i det avseendet.
   Men som alla underbegåvade ser han världen som dum, framförallt det svenska folket som inte mangrant röstar för honom.

   Gilla

 8. Cosmik Debris 2021-06-07 / 13:38

  Samnytt: ” Efter de senaste klanstriderna i Hjällbo bör militären sättas in. Det föreslår Alex Josefson (M), kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.”

  Glöm det!

  soSSarna kommer aldrig att sätta in militären i muslimska slum- och våldsgetton. Det skulle vara det slutgiltiga beviset på att invandringspolitiken tok- och totalhavererat. Det kommer inte soSSarna att lägga i knäet på SD. Då kör man hellre Sverige i botten.

  Gillad av 2 personer

  • folksam2010 2021-06-07 / 18:00

   En kompis sa till mig Du fattar väl varför dom la ner brottsplats Sverige så nära valet? nu börjar jag förstå vad han menade

   Gilla

 9. pllay 2021-06-07 / 13:23

  Detta vänder PK till att vara bevis på grov rasism inom den svenska befolkningen.
  Att 100% av offren är invandrare då dessa endast utgör 20-30% av befolkningen innebär att det finns en rasistisk urvalsprocess då gärningsmännen väljer offer.
  Samtidigt utgör ca 50% av den yngre våldsbenägna manliga befolkningen av infödda svenskar, och så länge inga döms vara gärningsmän bör gärningsmannaprofilen vara likformig över befolkningen, dvs. 50% av gärningsmännen utgörs av infödda svenskar samt 100% av offren invandrare, ett solklart fall av svensk rasism.
  Om det vid vidare undersökning visar sig att majoriteten av gärningsmännen är invandrare utökas rasismen till att även gälla polis och rättsväsende.
  För PK spelar det ingen roll om 100% av offren och gärningsmännen är invandrare, det är alltid och överallt svenska vita medelålders män som bär det fulla ansvaret för alla mord i hela Sverige, EU och världen.
  Just så är det!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.