BESLUTET KOMMER ÖVERKLAGAS

Jag tror många av mina läsare från Kalmar väntar på min kommentar angående beslutet i kommunfullmäktige om det så kallade Foppahotellet. Jag håller fortfarande på att försöka gräva fram uppgifter om hur detta har hanterats av Kalmar kommun och Länsstyrelsen. Jag har tidigare begärt att få ut material innan klockan 11:00 i måndags då KF-mötet startade. Men jag fick inte allt jag önskade.

Idag har jag fått en del nytt material från Kalmar kommun som jag börjat granska. Med anledning av detta har jag även ställt frågor till Länsstyrelsen som jag hoppas på att få svar på senast imorgon.

Jag kommer givetvis redovisa det jag anser vara viktigt för mina läsare under morgondagen. Ärendet är definitivt inte avslutat efter beslutet i kommunfullmäktige.

Jag är övertygad om att beslutet kommer överklagas. Frågan är bara vem som kommer vara först.

Annons

2 reaktioner på ”BESLUTET KOMMER ÖVERKLAGAS

  1. Otto 2021-06-24 / 14:28

    Korruption och svågerpolitik är Kalmars signum!

    Gilla

  2. Goliat 2021-06-23 / 23:09

    Jag är imponerad att du orkar slåss mot denna kompletta idioti. Ett vansinne som saknar motstycke.

    Gilla

Kommentarer är stängda.