OBJEKTIVA PUBLIC SERVICE

Den uppmärksamma har säkert noterat hur public service har jobbat för en ny Löfven regering. Det är nästan det enda som pratats om i SR och SVT. Alternativet med en borgerlig regering har knappt nämnts eller diskuterats. I SR diskuterade igår Gutsav Fridolin, Gudrun Schyman och Lars Leijonborg alternativen, två rödgröna mot en liberal.

I SVT var det Tomas Bodström, Gudrun Schyman och Mikael Odenberg som diskuterade alternativen, två rödgröna mot en moderat. Hur många tror att det var en tillfällighet? SR och SVT ville säkra utfallet i diskussionen.

Nu har talmannen ändå gett Ulf Kristersson bollen att försöka få stöd för en regering.

För den som är intresserad så har jag några t-tröjor kvar.

1st Medium

1st Large

2st XL

1st XXXL

Pris 150 kronor + 65 kronor i frakt.

Det är först till kvarn som gäller.

Om du vill beställa en tröja skicka mejl till thoralf.alfsson@telia.com med uppgift om storlek, antal och leveransadress så svarar jag med uppgifter om betalning.

Annons

12 reaktioner på ”OBJEKTIVA PUBLIC SERVICE

 1. Ölandsbonde 2021-06-30 / 18:03

  Släpp loss SVT. Kapa bindningen till staten. Låt dem bli en betalkanal så kan de den vägen dra in miljarders miljarder till sina lekprogram. Och vi andra behöver inte betala

  Gilla

 2. laco 2021-06-30 / 01:30

  2021-06-04 skrev du,
  – Hittat nya och väldigt intressanta uppgifter från en svensk myndighet. Det blir en fråga eller en interpellation till kommande kommunfullmäktige i Kalmar.
  Men jag håller det för mig själv tillsvidare 😉

  Har du gått vidare med det eller är det något som jag missat?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-06-30 / 06:12

   SCB:s nya befolkningsframskrivning där utrikes invandring till Kalmar förväntas minska med 80-90 procent

   Gilla

 3. Lars Johansson 2021-06-29 / 22:10

  Tja,hur kan någon som har sitt förstånd kvar rösta på Stefan Löven som statsminister?Allt som under tidigare år bara blivit sämre och sämre.Lögner på lögner som staplas på varandra.

  Gilla

 4. Hacke 2021-06-29 / 22:07

  Jag lyssnar och ser alldeles för mycket på statliga SVT/SR för att det ska vara nyttigt för vare sig kropp eller själ.
  Och den sista veckan har varit extremt påfrestande med rena orgier i vinkling till förmån för vänsterregimen där man t o m överträffat sig själva. Och det säger inte lite.
  Bara ett exempel ur vänsterflödet. Hur många gånger har man inte talat om ett extraval i termer som hot och något som ”alla” till varje pris vill undvika. Inte vid ett enda tillfälle har jag hört någon nämna denna i högsta grad demokratiska utväg som en möjlighet eller ens i neutrala termer.
  När det blir skarpt läge inom politiken släpps alla spärrar inom propagandakolossens väggar.
  Då märks det med pinsam övertydlighet att deras älskade demokratur står på spel och därmed den egna skamlösa försörjningen hos dessa tusentals politruker.
  Svensk public service av idag är totalt oförenlig med demokrati på riktigt.

  Gillad av 2 personer

 5. Ingemar Ekman 2021-06-29 / 21:05

  På förmiddagen idag så var det på SVT 1 reportage om att talmansrundorna skulle börja.
  Reportern talade om att partiledarna skulle bli inkallade efter mandatstorlek.
  Hennes reportage blev således ungefär så här:
  ”Först kommer alltså socialdemokraterna med Stefan Löven.
  Sedan kommer Moderaterna, och därefter kommer Sv…. hmmm…… övriga i ordning efter storlek”.
  Det var mycket nära att kunna bli en reprimand.

  Gillad av 1 person

 6. Calle 2021-06-29 / 20:56

  Instämmer helt med det du skriver, dessutom hamras det in i tittarna att väljarna tycker det är jobbigt med att rösta och vill inte ha ett extraval, orsaken är ju att enl senaste opinionsundersökningen skulle SD gå fram och vara nästan lika stor som M.
  Kindberg-Batras analys av den uppkomna situationen var klockren.

  Gilla

 7. stigrydmark 2021-06-29 / 20:20

  Jag tror att Hedemo i Agenda trodde att hon skulle lösa regeringskrisen. Hon la hela sin själ i ett ändlöst övertalningssnack. Många bland PK- folket börjarbli oroliga. De vill inte ha ett extraval spm ger ökat stöd till SD. Man föredrar konstlade regeringsbildningar, som inte är reprentativt för folkviljan.

  Gillad av 1 person

 8. Nils Dacke 2021-06-29 / 19:14

  Och nu har opartiska SR egen interna utredning kommit fram till att SR reportage om islamisten som skall utvisas är helt neutralt och opartiskt. Ha ha ha undrar hur många ryggar som kliats och sedan kliats tillbaka under denna utredning?, Välkommen till den korrupta bananmonarkin i Norra Europa.

  Gillad av 1 person

 9. Håkan Spångberg 2021-06-29 / 18:15

  Det räcker inte att lägga ner Public Service.
  Byggnaderna måste rivas och marken saneras….

  Gillad av 1 person

  • Lars 2021-06-30 / 06:43

   Instämmer Håkan, Bara så kan vi lägga den långa, förfärliga tiden bakom oss och få det avslut som behövs för att stolta gå vidare. Allt mindre än så känns som en normal fint av de politiker vi så ofta blir bedragna av idag.

   Gilla

 10. Sven d.ä. 2021-06-29 / 18:14

  Jag tycker också SVT arbetat hårt för att ”svenska folket vill inte ha ett extraval”. Precis som svensken endast kan ligga i hängmattan och dicka lättöl. Sanningen är den att journalisterna inte vill ha ett extraval, då skulle de missa sommarsemestern. Jag tror också det har planerats in påverkanskampanjer till valet 2022, och man hinner inte göra det för ett extraval i augusti.

  Gilla

Kommentarer är stängda.