KVINNOFÖRENING FÖR SEGREGATION?

”Över 100 kvinnor med utländsk bakgrund i Kalmar har bildat en kvinnoförening. De vill göra det lättare att bli en del av det svenska samhället.”

Hur blir man integrerad i det svenska samhället genom att bilda en förening med enbart över 100 kvinnor med utländsk bakgrund?

En förening med den sammansättningen kommer enbart förstärka segregationen och de religiösa och kulturella skillnaderna cementeras. Frågan är om inte det är det egentliga syftet. En förening mot de otrogna svenskarna!

Jag gissar att merparten av dessa kvinnor har islam som religion och värnar sin muslimska identitet mer än att viljan att integrera sig i det svenska samhället. Jag gissar att Kalmar kommun och Socialdemokraterna kommer ställa sig först i kön för att dela ut skattepengar till även denna förening.

Jag ser det som en del i islamiseringen av vårt samhälle. Något som alla naiva svenskar uppenbarligen inte förstår.

Lyssna till inslaget som är gjort av en nyanställd på P4 Radio Kalmar vid namn Hazem Dakel. Ännu en inkvotering på public service i Kalmar. Det är ju inte på egna meriter som denne person kvalificerat sig till en tjänst vid Sveriges Radio. Läs denna text som han publicerat på sin Facebook i eftermiddag.

De flest gånger under de föregående dagarna har polispatruller stenats av personer i det flyktingspäckade Norlidin / Kalmar-området. Stadspolisen bekräftade att de känner dem för att vägleda människor som deras brottsregister. Ahmed Aladdin (chef för säkerhets-och försvarsdepartementet i Kalmar kommun) sade att han som kastar sten på polisen inte är boende i området, eftersom han känner till de flesta tonåringarna i området. Mitt reportage på svenska radion

Suck….

Kalmar kommuns svar är mer ordningsvakter till Norrliden. Mitt svar är återvandringen till respektive MENA-land!

Annons

38 reaktioner på ”KVINNOFÖRENING FÖR SEGREGATION?

 1. Susanne 2021-08-01 / 18:45

  Jag lyssnar/läser alltid på P4 Kalmar, men har reagerat på att det ej talats ren Svenska där på sistone, brukar även gå in på hemsidan, gjorde det nu…Och om de inte hunnit ändra stod det så här ” Ännu en veckan med låga smittotl i Kalmar Län” Jag blir galen, varför????

  Gilla

 2. Anders 2021-07-31 / 21:45

  Filmer inifrån talibanernas nya skräckvälde kommer från flera olika distrikt runt om i Afghanistan där talibanska styrkor tagit makten. Det är regeringen i Kabul som samlat in bevis för brotten mot befolkningen som bekräftar uppgifterna om att läget inne i landet är ytterst allvarligt.

  Tråkig utveckling i Afghanistan..

  Gilla

  • Karl W 2021-08-01 / 06:18

   Tydligen flödar propagandan. Tror du verkligen att USA marionetterna i Kabul är en oberoende källa. Vi får väl vänta tills dammet lägger sig. ”där talibanska styrkor tagit makten” Och hur tror du dom tog makten så otroligt snabbt. Mer erfarna bedömare än jag säger att verkligheten är att lokala makthavare helt enkelt deserterade till Talibanerna. Vi får väl se med tiden. Vad som är givet är att vi kommer att få se samma massiva amerikanska propagandakrig som med Xinjiang, Tibet, och Hong Kong i Kina. Mängder av påhittade lögner om både det ena och andra.

   Gilla

  • Lars 2021-08-01 / 17:41

   Är det talibaner som kastar sten i Norrliden?

   Gilla

 3. Lars 2021-07-31 / 18:49

  Detta är garanterat ett sätt att köpa muslimröster för våra gemensamma skattepengar – jag blir så förbannad på Kalmars alla sossar.

  Gillad av 3 personer

 4. Cosmik Debris 2021-07-31 / 16:56

  Expressen om diskusmedaljerna: ”Bjässarna levererade – nu ser vi ljuset igen”

  Bjässarna levererade guld till Sverige. Dvärgarna i den fascistiska regeringen levererar kaos och ond bråd död. Dagligen!

  Gillad av 1 person

 5. Cosmik Debris 2021-07-31 / 16:39

  DÅRHUSET!!

  Polisens drag: Insats mot elsparkcyklarna
  https://www.expressen.se/gt/polisens-drag-insats-mot-elsparkcyklarna/

  Gör en kontantberäkning på alla araber och muslimer som kör runt i Audi, BMW och andra dyra bilar istället. Rolex, AP eller Patek Philippe på handleden? Kontantberäkning! Är kontantöverskottet för litet – beslagta bilen, klockan m.m.!

  Gillad av 2 personer

 6. Kalle 2021-07-31 / 15:32

  Utøya, Norge, gick bra att hedra av löven men inte en svensk polisman som dog i tjänsten

  ##På fredagen begravdes 33-årige polismannen Andreas Danman i Vasakyrkan i centrala Göteborg. Vid sidan om hans släkt närvarade även omkring 700 poliser och militärer för att ta ett sista farväl av sin tidigare kollega. Men någon representant från regeringskansliet fanns inte på plats. Detta trots att statsministern för bara förra veckan hade tid att besöka Norge för tioårsdagen av terrordådet på Utøya. Löfven hade däremot tid att kommentera den påstådda rasismen när svenskar väljer bort läkare med utländsk bakgrund.##

  https://samnytt.se/regeringen-hade-inte-tid-nar-mordad-polisman-begravdes/

  Ännu mer om skitstöveln löven. Här finns vaför han inte hade tid.

  Gillad av 1 person

  • janne 2021-07-31 / 20:49

   Fy fan vilken usling han är,jag spyr.

   Gilla

 7. Kalle 2021-07-31 / 15:18

  ##Löfven gick inte på mördad polis begravning – kritiseras

  POLITIK. Statsminister Stefan Löfven (S) får kritik för att inte han eller någon annan representant från regeringen deltog i begravningen av den mördade polisen Andreas Danman i Göteborg igår.##

  https://www.friatider.se/lofven-gick-inte-pa-mordad-polis-begravning-kritiseras

  Jag tycker man kan kalla löven för en stor skitstövel och alla hans medarbetare i regeringen utan betänkligheter efter detta!!!.

  Gillad av 1 person

  • turrim 2021-07-31 / 17:27

   Löfven och Morgan är förbannade och hånar mig för att jag vill ha en läkare som jag begriper vad han säger. Jag trodde faktiskt att jag betalat skatt för att tilldelas en tillitsfull läkare. I ett land med världens bästa sjukvård enligt tidigare ministern Annika Strandhäll. Dessutom visste jag inte att tala begriplig svenska med en gammal pensionär med hörselnedsättning hade med rasism och hudfärg att göra.

   Sedan undrar jag vem som är viktigast för Löfven och Morgan. Den gamla pensionären som betalat skatt i mer än 45 år eller den läkare eller sjuksyster som innästlat i svensk sjukvård på falska intyg som vi stundom kan läsa om. Vi får säkert inte veta allt i statsmedia.

   Jag blir förbannad på dig över det usla skyddsnät som du Löfven har mot innästlade skurkar i svenska verksamheter.

   Gillad av 1 person

 8. Otto 2021-07-31 / 13:18

  Johan Perssons röstboskap! Kan se framför mig hur Johan besöker dessa i valrörelsen och berömmer deras arbete, säkert med kommunalt bidrag också. Kalmar liknar mer och mer Malmö.

  Gillad av 2 personer

 9. Kalle 2021-07-31 / 12:25

  ## Åkte kommunalt till Gröna Lund idag. På vägen hem är jag och familjen de enda vita på färjan till Slussen. De enda. Kalla mig rasist om jag gnäller över att några på färjan är mörkhyade. Men inte när jag gnäller för att det ser ut som jag sitter på färjan till Madagaskar. ##

  ## Alla andra folk har rätt till sina länder, utom svenskar. Alla andra folk har rätt att få hålla sig till sina egna, utom svenskar. Alla andra har rätt att begära sitt eget språk, utom svenskar. Alla andra har rätt att hylla sin kultur och sina traditioner, utom svenskar. Vi ska bara ta bördorna och dra ihop pengarna och försörja de andra och ordna upp allting, det är det enda som är reserverat för svenskar. ##

  https://detgodasamhallet.com/2021/07/31/gunnar-sandelin-invasion/

  Den kultur/religion med det största våldskapitalet vinner striden om sverige!!!

  De är på upploppet nu endast spurten kvar!!!

  Gillad av 2 personer

 10. Karl W 2021-07-31 / 06:24

  Det går tydligen åt rätt håll i Sverige, ny-svenskt, ny-mysigt och ny-hemtrevligt i stugorna. Även nya sporter introduceras. Träffa snuten – 10 poäng.

  Gillad av 2 personer

 11. Adam 2021-07-30 / 23:28

  Är Ahmed Aladdin också inkvoterad i kommunen? Lite komiskt att den nyanställda på stasiradion citerar sin (troliga?) landsman. Det är säkert svennar från Ängö eller Lindö som åker till Norrliden och kastar stenar.

  Vansinne!

  Gillad av 2 personer

 12. Goliat 2021-07-30 / 23:18

  Fler ordningsvakter till Norrliden, vad hjälper det? Vem betalar?

  Gillad av 2 personer

 13. Cosmik Debris 2021-07-30 / 23:00

  Det vänder sig tydligen i magen på Stefan Löfven när har får reda på att svenskarna vill ha svenska läkare. Dessutom tycker han tydligen att svenskar som vill ha svenska läkare är vidriga. Vidriga? Hur känns det i magen och hur vidrigt är det när Stefan Löfven besöker sin privata vårdcentral med endast svenska läkare och personal?

  Varför tillåts IDIOTEN hålla på? Därför att han kan och får. Vi har inte en fungerade journalistkår. Ingen journalist ställer den självklara frågan: ”Har du själv en afrikansk eller arabisk läkare?”

  Gillad av 4 personer

 14. Högt hårfäste 2021-07-30 / 22:20

  Kan de inte koncentrera sig på skäggbarnen som kastar sten i Norrliden istället?

  Gilla

 15. tompas11 2021-07-30 / 21:57

  Om avsikten, på riktigt, är att bli en del i det svenska samhället så är en bra början att de tar av sig trasorna de har på huvudet och klär sig som folk.

  Gillad av 2 personer

 16. Ò Hyra 2021-07-30 / 20:34

  Kristersson hissar bögflaggan på sin tomt i Strängnäs och ler stolt, som det fåne han är.

  ÖB går i täten för försvarets bög-arme, och en polis sitter och torkar tårar i SVT, han tycker synd om busets offer.

  Och detta spektakel betalar vi för

  Gillad av 3 personer

 17. Robban 2021-07-30 / 19:05

  Det finns enligt mig ingen utländsk ”förening” i Sverige som påstår sig arbeta mot segregation och för integration som gör det i en svensk kontext!
  De arbetar alla defacto för att motarbeta alla former av just integration!
  Det kan ju iof vara en vinstlott, då det underlättar flytten hem!

  Gillad av 1 person

  • Lars 2021-07-31 / 07:20

   Ja det är riktigt. En förening av muslimska kvinnor handlar om att befästa och utveckla sin egen makt under Islam i Sverige och leder bort ifrån integration. Skall man integreras måste man leva med och acceptera andras vanor och det är så det skall gå till när man kommer till ett nytt land – det vet jag av egen erfarenhet. Muslimer har aldrig och kommer aldrig att göra så – det ligger i deras tro. I bästa fall kan muslimer och kristna periodvis leva sida vid sida men med tiden kommer fler och fler konflikter att blossa upp. Det finns bara ett sätt att rädda Sverige och det är att få muslimerna att åka hem men det blir lättare sagt än gjort. Svenska folket har å andra sidan inte visat sig värdiga att ha ett eget land med tanke på hur de röstat.

   Gilla

  • Bergman 2021-07-31 / 07:52

   Och fortsatt segregering med seg regering

   Gilla

 18. Skogsmulle 2021-07-30 / 18:58

  Du söte tid…… Om jag ska lyssna på SR (Vilket sker väldigt sällan) förväntar jag mig att utan större ansträngning förstå vad som sägs. Denna integration blir lika lyckosam som att försöka tända lägereld i en åskskur. Angående lokal så borde IFK Bergas klubblokal fungera bra då deras fotbollsplan redan är uppbokad av Kalmar kommun???

  Gilla

 19. Håkan Spångberg 2021-07-30 / 17:08

  Tja, de har ju framtiden för sig…
  Vi andra…, jag håller där…

  Gillad av 1 person

 20. Ò Hyra 2021-07-30 / 17:03

  Skrattretande, tragiskt och pinsamt att polis inte kan lösa detta problem med stenkastande snorvalpar. Detta fortgår månad efter månad.

  Det börjar mad stenar och går vidare till skjutvapen. Då blir resultatet som i Göteborg.
  Men ”vi såg det inte komma”.

  Gillad av 3 personer

 21. turrim 2021-07-30 / 16:53

  Sådana föreningar får alltid stor exponering i statsmedia med vänliga ledande frågor. De får dessutom med hjälp av ”de goda” alltid bidrag från stat och kommun – de skickliga hittar även ytterligare bidragsgivare så det räcker till att avlöna ordförande och stab.

  Gillad av 1 person

 22. Cosmik Debris 2021-07-30 / 16:35

  ”Över 100 kvinnor med utländsk bakgrund i Kalmar har bildat en kvinnoförening”

  Hur många av dessa ”belastningar” har ett arbete och hur många är bidragsparasiter? Och deras män – hänger de på ett café eller ställer till med skottlossning under tiden deras fruar integrerar sig?

  Gillad av 3 personer

   • Cosmik Debris 2021-07-30 / 18:19

    Där har du en poäng 😊

    Gilla

 23. Ò Hyra 2021-07-30 / 16:33

  ”Inte från området” som alltid dessa undanflykter och lögner.
  Kul att Kalmar fått ett Försvarsdepartement.

  Gillad av 1 person

 24. Cosmik Debris 2021-07-30 / 16:12

  ”Kalmar kommuns svar är mer ordningsvakter till Norrliden. Mitt svar är återvandringen till respektive MENA-land!”

  Det här händer när andelen muslimer ökar

  10% – När muslimer når 10 procent av befolkningen ökar historiskt sett deras laglöshet. De beklagar sig över sin situation och drar igång upplopp och bilbränder samt hotar människor som de anser kränker islam.

  Här befinner vi oss just nu. Ungefär 15-18%

  20% – Vid 20 procent utbryter våldsamma upplopp, jihadistiska milisgrupper formas, folk mördas och kyrkor och synagogor bränns ned.

  30% ……..Vill vi hamna här? Än så länge är det vi som bestämmer. Inte muslimerna!

  Gillad av 4 personer

 25. Christer 2021-07-30 / 16:04

  Det måste väl finnas lokaler som passar föreningen i någon av moskeerna i Kalmar .
  Nyfiken på hur det skulle se ut på danskvällarna där.
  Det handlar nog om bidrag .
  Och det är de duktiga på att fixa .

  Gillad av 2 personer

 26. Hoppalong 2021-07-30 / 15:55

  Endast för att kunna suga ur mer pengar med snabeln.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.