3 reaktioner på ”HEJA SVERIGE

 1. Champagne Supernova 2021-09-03 / 21:55

  Den så onäödiga förlusten mot Ukraina i EM känns lite lättare att hantera efter gårdagens seger mot Spanien. Samma anfallspar måste få fortsätta spela tillsammans. Vägen till VM ser plötsligt ljus ut.

  Gilla

 2. Laglydig 2021-09-03 / 01:06

  Det var en fröjd att se samarbetet mellan de kristna fotbollsproffsen Alexander Isak och Dejan Kulusevski. Det blir bara bättre och bättre och det är inget fel på Viktor Claesson heller.

  Spelar Sverige så här så kan de slå vilket lag som helst!

  Det är annat det än brorsorna från ”orten” som drömmer om att bli fotbollsproffs men oftast belönas med lite bly på ”fel” ställe istället för guld runt halsen!

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2021-09-02 / 23:06

  Heja Afghanistan!

  Sverige – Afghanistan 0 – 70 000

  Enligt en inringare till Swebbtv så använder männen i Afghanistan sina kvinnor som minröjare. Johanna på Swebbtv berättar att det kör omkring färdtjänstchaufförer i Stockholm som ”hejar” på talibanerna. Afghanen Esmaili Jawid som tortyrvåldtog en förståndshandikappad kvinna räds nu utvisning och påstår sig vara bisexuell för att slippa utvisning.

  Det är sådana vardagshjältar som signaturen ”PEO” vill fortsätta fylla landet med

  Om man är polis, advokat, pilot eller banktjänsteman så inbillar jag mig att man inte lever på svältgränsen eller är låginkomsttagare. Vilken sorts människa är man då om man systematiskt och högst medvetet begår grova välfärdsbedrägerier i mångmiljonklassen mot landet som man ”flytt” till?

  Jo, en av alla dessa vardagshjältar som signaturen ”PEO” hyllar.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.