INFORMATIONSBLAD

Ikväll har Stena Renewable informationsmöten om den stora vindkraftspark med ca 75 st vindkraftverk som skall vara 270 meter höga vid Läckeby/Rockneby i norra Kalmar kommun. Man har delat upp informationsmötet i tre olika möten och man måste boka plats för att få deltaga. På det sättet undviker man säkert en hel del kritik vilket skulle uppstått om man ordnat ett riktigt stormöte. Stena Renewable hänvisar till pandemin, trots att alla restriktioner nu är släppta.

Med anledning av detta tog jag för Framtid Kalmars räkning fram ett informationsblad som jag tryckt upp 1 500 exemplar och som jag nu delat ut till nästan alla fastigheter i det aktuella området, med omnejd. Dels är det ju en mycket aktuell fråga för de boende i området men jag vill givetvis också informera om att det finns ett nytt kommunalt parti i Kalmar.

Se och läs informationsbladet här nedan.

Informationsbladets baksida blir en kort och snabbläst information om Framtid Kalmars övergripande mål och de viktigaste politiska frågorna.

Jag hoppas att fler personer får kännedom om Framtid Kalmar med detta informationsblad och kanske det även kan ge en del nya medlemmar i partiet.

Annons

12 reaktioner på ”INFORMATIONSBLAD

 1. Ò Hyra 2021-10-05 / 16:11

  Ser bra ut. Beundrar din energi.

  De som skapat den situation som gjorde att Lars Vilks inte kunde leva ett normalt liv borde straffas.

  Gilla

 2. Champagne Supernova 2021-10-05 / 15:36

  Ser helt ok ut. Informationsblad ska vara tydliga och innehålla så lite text som möjligt utan att något viktigt går förlorat. De längre ”utläggningarna” om politiken passar bättre på hemsidan.
  Tycker du får med det viktiga.

  Gilla

 3. Hacke 2021-10-05 / 11:57

  Ett sådant initiativ och engagemang torde imponera berörda på flera sätt.
  Andra partier har sannolikt överlägset med såväl pengar som personalresurser för dylikt, oavsett område och ståndpunkt. Men vad betyder det när man saknar det viktigaste; Glöden och kunskapen (hur hinner du med allt?).

  Har mycket svårt att se att inte du och ditt parti med råge får de röster som krävs för att bilda fräsch och fri uppstickare i maktens boningar. I bjärt kontrast till det sega klustret av gammelpartier.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-10-05 / 13:52

   Hacke, många gånger tvivlar jag på det sovande folket.

   Gilla

   • Sven d.ä. 2021-10-05 / 17:55

    Jag tror inte de sover dvs inte är informerade eller inte kan säga ifrån. Jag tror den hemska sanningen är att man vill ha det så här. Man vill ha samhället som det ser ut. Att det bombas, skjuts, slängs handgranater etc kan polisen få ordning på bara de får mera resurser, så det är inget problem anser de. De är helt indoktrinerade, helt hypnotiserade.

    Gilla

 4. Kalle 2021-10-05 / 11:34

  ## MOHAMED OMAR [GDS]: Lars Vilks visade att även icke-muslimer måste följa muslimernas lag ##

  ## Det finns inget förbud mot att häda Muhammed i svensk lag. Inte heller fransk, tysk, eller amerikansk lag. Det finns inget sådant förbud i något västerländskt land.

  Det är muslimernas lag, inte de otrogna västerlänningarnas. För oss icke-muslimer är Muhammed inte en profet. Han är inte helig.

  Ändå följer vi muslimernas hädelselag. Inte för att vi tror på Koranen, utan för att vi är rädda för de muslimska massornas reaktion: våld, eld, kaos.

  Detta förhållande kränker vår värdighet. Att under hot underkasta sig en religion som man inte tror på i sitt hjärta är förnedrande. ##

  ## För många muslimska fanatiker är vår underkastelse en triumf: ett bevis för islams makt. ##

  https://detgodasamhallet.com/2021/10/05/mohamed-omar-lars-vilks-visade-att-aven-icke-muslimer-maste-folja-muslimernas-lag/#more-50220

  ## De som jagade Lars Vilks är lika farliga i dag ##

  ## Han blev också ett levande exempel på hur sent och hur naivt som Sverige reagerade på den våldsbejakande islamismen. Medan Lars Vilks fördes från gömställe till gömställe fortsatte svenska kommuner att betala islamistiska extremister för att driva skolor.##

  https://www.expressen.se/ledare/de-som-jagade-lars-vilks-ar-lika-farliga-i-dag/

  ##Islamisterna skriver att de vill skända Vilks grav ##

  https://www.expressen.se/kultur/islamisterna-skriver-att-de-vill-skanda-vilks-grav/
  (Bakom betalvägg)

  Islamiseringen av sverige fortsätter med hot, våld och kaos!!!

  Gillad av 1 person

 5. Ingemar Ekman 2021-10-05 / 11:27

  ”I arbetet med en ny översiktsplanen beslutas om skyddsavstånden från vindkraftverk till bostäder.”
  Låter som Rinkebysvenska.
  Annars tycker jag den är bra.

  Gilla

 6. stigrydmark 2021-10-05 / 11:21

  Kanske ordet ”asylinvandring” hade varit bättre?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-10-05 / 13:40

   Vad anser du om anhöriginvandring till asylanter eller arbetskraftsinvandring till okvalificerade arbetsuppgifter?

   Gilla

   • stigrydmark 2021-10-05 / 18:58

    Du har naturligtvis en poäng där, även om asylinvandringen som begrepp ses speciellt negativt.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-10-05 / 19:45

    Skall man fatta sig väldigt kort så är det svårt att inte vara lite svart och vit. Om du förstår vad jag menar. Sedan är det på kommunal nivå och där tas ju inte de stora besluten, utan i riksdagen. Men det jag vill göra är att Kalmar kommun skall säga nej till det kvoterade antalet asylsökande som regeringen och länsstyrelsen beslutar om. Det går ju heller inte stoppa någon som vill flytta till Kalmar från någon annan kommun.

    Men det går trots allt stoppa en del på kommunnivå. Inte tillåta att det byggs moské och försvåra på olika sätt. Ställa krav för att få bidrag o.s.v.

    Gilla

   • stigrydmark 2021-10-05 / 20:07

    Oavsett formuleringar, bta jobbat som vanligt!

    Gilla

Kommentarer är stängda.