UTTRA PRADESH VS KERALA

På vissa sociala medier lyfts Indien fram som ett föredöme i sin hantering av coronaviruset och covid-19. Det som sägs är ofta att Ivermectin är den enda orsaken till att vissa delstater har klarat sig så bra men det finns nog flera förklaringar. Eftersom jag själv var i Indien och jobbade under några veckor 2003 och upplevde den indiska kulturen i en delstat som ibland kallas för Indiens bakgård, delstaten Orissa, på Indiens östkust. Jag har tidigare skrivit ett antal blogginlägg om mina veckor i Indien.

Jag tittade därför lite närmare på Indien och de olika orsakerna till utvecklingen i de olika delstaterna. Delstaten Uttra Pradesh med en befolkning på ca 204 miljoner invånare nämns ofta som en delstat som klarat sig väldigt bra och där man använder Ivermectin som en del av det förebyggande arbetet och till smittade i ett tidigt stadium. Så här ser grafen ut för antalet smittade och avlidna i Uttra Pradesh.

Delstaten Kerala använde till att börja med Ivermectin vid svåra fall men sedan upphörde man helt att använda Ivermectin och gick istället in för att vaccinera så många som möjligt. Kerala har en befolkning på ca 35 miljoner invånare. Motsvarande grafer för Kerala ser ut enligt nedan.

Nu skall man ju inte dra några förhastade slutsatser av dessa grafer men de är ändå väldigt intressanta och borde få experter att utreda orsakerna till detta. När jag letade efter uppgifter om Indien så hittade jag även en intressant youtube-kanal som drivs av en Dr John Campbell. Han har lagt upp flera mycket intressanta klipp där han förklarar många saker angående covid-19.

Det här klippet tycker jag är väldigt intressant inte minst det ”startkit” som delas ut till alla i Uttra Pradesh som testas positivt för covid-19. Inte bara till den som är smittad utan även till alla i samma hushåll. Se gärna detta klipp.

Ett antal personer i Sverige har även lyft fram de positiva effekterna av Ivermectin i en artikel som publicerats i Dagens Medicin.

Här finns också en artikel om Kerala.

Jag tycker det är intressant och hoppas att det undersöks seriöst. Jag tar inte ställning på något sätt utan vill bara ge mina läsare lite information. Gå in på Youtube och sök på Dr John Campbell så hittar ni flera mycket intressanta klipp.

Annons

28 reaktioner på ”UTTRA PRADESH VS KERALA

 1. Peter Andersson 2021-10-30 / 07:11

  När det gäller utvecklingen av Covid19 i Pradesh tvångstestades hela befolkningen och de som testades positivt isolerades , man gick alltså från dörr till dörr och testade alla.

  Gilla

  • Karl W 2021-10-31 / 00:41

   Det togs bort som en rekommendation efter intensiva påtryckningar och hot från amerikanska vaccintillverkare som helt riktigt anser att det hotar deras vinster från vaccinförsäljning. Ivermectin har varken bevisats effektivt eller ineffektivt. Det har använts på platser i Afrika och Indien mot parasiter, vilket är vad det skapades för, och då har man iakttagit att även Covid försvinner och dragit slutsatsen att det var Ivermectin motverkade covid. Amerikanska vaccintillverkare gör intensivt allt dom kan för att smutskasta allt som kan tänkas störa deras vinster. Det är Ivermectin, hydroxychloroquine, och Lianhua Qingwen. USAs BigPharma tjänar inga pengar på det. Det enda som är vetenskapligt bevisat verksamt mot covid är Lianhua Qingwen. Testerna gjordes i Kina av Zhong Nanshan, som är en av världens högst respekterade virologer. Lianhua Qingwen är ingen patentmedicin och inget botemedel, men bevisligen bromsar det utvecklingen av viruset, och är bäst verksamt på ett tidigt stadium.

   Gilla

 2. Karl W 2021-10-30 / 01:40

  Lianhua Qingwen är bevisligen verksamt som profylax och även hydroxychloroquine. Lianhua Qingwen har använts i tusentals år och har inga biverkningar.

  Gilla

 3. Goliat 2021-10-29 / 23:42

  Verkligen tryggt i Kalmar nuförtiden.

  ”Vid 15.30-tiden på fredagseftermiddagen ska en pojke född -07 ha blivit misshandlad av flera personer i Berga centrum.

  Gärningsmännen ska ha sprungit från platsen.

  – Pojken var ej i behov av ambulans men hade ont i huvudet, säger Patric Fors, presstalesperson på polisen region Syd.”

  Gillad av 1 person

  • Lars 2021-10-30 / 09:17

   Flera personer innebär sannolikt folk ifrån MENA-kulturer. Det blir alltmer relevant att notera gärningsmännens ursprung eftersom det förklarar händelseförloppet. Om det varit infödda svenskar så är händelsen unik och bör följas upp eftersom det vore ett nytt beteendemönster för svenskar.

   Gilla

 4. Hacke 2021-10-29 / 21:07

  Svidande kritik från coronakommissionen mot regeringen och deras folkhälsomyndighet. Och Hallengren gör som övriga havererande ministrar, slår ifrån sig ansvar med både armar och ben. Är det inte vad oppositionen gjorde en gång i tiden så finns ju alltid myndigheter, regioner och kommuner att ta till. Skulle det knipa vete sjutton om man inte drar till med universallösningen sd också i detta sammanhang.
  Det ser således mörkt ut för ett maktskifte. För i paradoxernas förlovade land ger grav vanskötsel och konstant vägran att stå för sina handlingar ökat förtroende och väljarstöd!
  Ett prakthaveri till innan valet och sossarna går mot egen majoritet. Kombinationen ”All makt – inget ansvar” är ju också helt i linje med deras importerade valboskap.

  Gillad av 1 person

 5. Ludvig 2021-10-29 / 18:55

  Vi som med stort intresse följt utvecklingen kring ivermectin i över ett år är glada när frågan tas på allvar av fler.

  Nej, ivermectin är inte enda orsaken till utvecklingen i Indien eller Mexiko, men tycks ha haft tillräckligt stark roll för att även vi i väst borde uppmärksamma det.

  Gilla

 6. pllay 2021-10-29 / 17:36

  Ivermectin är för billigt och för allmänt tillgängligt för att bli trovärdigt, bättre med nya spännande produkter, framförallt för lönsamheten. Funktionen är sekundär i dagens näringsliv.

  Gillad av 2 personer

 7. Ò Hyra 2021-10-29 / 17:06

  Kanske är det dags för dom stollar som lät tatuera in Tegnells suspekta nylle
  att beställa tid hos plastkirurgen?

  Gillad av 1 person

 8. Göran Johannesson 2021-10-29 / 16:41
  • Thoralf A 2021-10-29 / 16:52

   Jag har inte tid att kolla alla dessa länkar utan du får ta ansvar för att dessa länkar har seriösa källor!

   Gillad av 2 personer

   • Göran Johannesson 2021-10-29 / 17:18

    Alla som är intresserade av ivermectin och D-vitamin kan själva konstatera att flertalet länkar är till vetenskapliga studier, referat av eller kommentarer till sådana. Det finns många fler exempel än de som länkats till i inlägget.

    Ivervectin har tillverkats i flera miljarder doser med endast lindriga biverkningar. Många i Afrika äter medicinen mot s.k. flodblindhet (en parasit) i förebyggande syfte (säljs över disk). https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/kommentar/2015/10/lakemedel-mot-parasiter-ger-miljontals-manniskor-battre-halsa/

    Många söder om Sahara äter ivermectin och det är förmodligen orsaken till att det inte är så många fall i mellersta Afrika.

    Innan ivermectin blev godkänt för människa genom den sju års klinisk prövning. De som skapade medicinen fick Nobelpriset 2015. Denna medicin är också klassad av WHO som en ”essential medicine”.

    Gillad av 1 person

  • Stentmannen 2021-10-29 / 16:56

   En jävla massa länkar. Har du blivit biten av en galen apa?

   Gilla

  • Lars 2021-10-29 / 17:13

   Så på inrådan av ngn Göran Johannesson så skall jag läsa på angivna sidor – det är till att ha höga tankar om sig själv.

   Gilla

   • tompas11 2021-10-29 / 19:41

    Men för all del, fortsätt att blunda.

    Gillad av 1 person

  • stigrydmark 2021-10-29 / 23:40

   Länken till Lars Bern berättar att bevisen för Ivermectins goda resultat är överväldigande. Personligen litar jag mer på Lars Bern än på Läkemedelsverket. De borde för länge sedan ha godkänt Ivermectin, men är kanske köpta av BigPharma?

   Gilla

  • stigrydmark 2021-10-29 / 23:44

   Länken till Lars Bern berättar att bevisen för Ivermectins goda resultat är överväldigande. Personligen litar jag mer på Lars Bern än på Läkemedelsverket, De borde för länge sedan godkänt Ivermectin.

   Gilla

 9. Ò Hyra 2021-10-29 / 16:30

  13 februari 2020

  FHM: ” I Sverige finns i dagsläget ingen spridning av det nya coronaviruset som upptäckts i Kina, och risken att det skulle börja spridas i samhället bedöms för närvarande som mycket låg.”

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/februari/ingen-spridning-av-coronavirus-i-sverige/

  Med den inställningen kunde det bara gå åt helvete. Teorin om flockimmunitet var också rent vansinne. Redan i april blev jag smittad och många på äldreboenden började att dö.

  Gilla

 10. Bergman 2021-10-29 / 16:06

  Per Gudmundson i Bulletin: På fredagen håller Magdalena Andersson sitt installationstal. Lördagen fastställer kongressen Anderssons ekonomiska politik och nya namn i partistyrelsens VU (”Hallengren tar plats i S mäktiga verkställande utskott”).

  F ö är Thoralfs uppgifter i dagens artikel om covid-19 i Indien egentligen en större nyhet.

  Gillad av 1 person

 11. Andersson 2021-10-29 / 15:45

  ##
  Socialminister Lena Hallengren (S) håller inte med om kritiken.
  – Men jag är lika förbannad som alla andra över att det dröjt, säger hon till Sveriges Radio.
  ##

  Ska vi gissa på att Hallengren inte får vara med när Andersson ska försöka rekonstruera värsta gänget. Får fåren i Miljonprogrammet (MP) vara kvar?

  Gilla

Kommentarer är stängda.