MITT GENERÖSA ERBJUDANDE

Mitt generösa erbjudande om att ställa upp som energirebell för Kalmar Energi har nu även uppmärksammats av Barometern.

”Barometerns ledarredaktion (M) uppfattade saken annorlunda. ”Det är faktiskt osunt om kommunala bolag ger sig in valrörelsen genom att med annonser lyfta fram enskilda politiker, därtill en av kommunens högsta förtroendevalda”, skrev Martin Tunström i en ledare i måndagens tidning.

Dagen efter deklarerade Thoralf Alfsson, Framtid Kalmar, på sin blogg att han också reagerat och erbjöd att stå till tjänst i kampanjen då han haft solfångare för varmvatten sedan 2010 och solceller på sitt tak sedan 2019. Kalmar energi tackade för erbjudandet men förklarade att kampanjen inte var menad att vara politisk och avböjde medverkan.”

Socialdemokraten Anna Thore är nu borttagen från kampanjen.

Annons

2 reaktioner på ”MITT GENERÖSA ERBJUDANDE

 1. Bjursnästomte 2021-11-04 / 00:23

  Kalmar skämmer verkligen ut sig på alla fronter.

  Gilla

 2. Ò Hyra 2021-11-03 / 18:42

  Jag har ingen funktionsnedsättning. inte heller något samiskt påbrå.
  Alltså ska jag bara hålla truten, vara nöjd, och betala för alla galenskaper.

  Allt är fiskens fel, den förbannade fisken. Utan fisk skulle kustsamhällen som Kalmar eller Göteborg inte kunna uppstå. Det skulle vara jungfrulig mark där miljömupparna kunde röka svamp, klä sej i säckväv, resa vasshyddor och kasta pinnar.

  Allt är fiskens fel…

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.