SD INKVISITION

Då har sverigedemokraternas partistyrelse beställt ännu en utesluten till medlemsutskottet som man själva verkställt idag. Trotjänaren Bertil Malmberg är nu utesluten. Motiveringen är rena skämtet.

”Bertil Malmberg har trotsat partiets beslut om avstängning och deltagit på fullmäktigemöten, vilket är ett tydligt brott mot partiets stadgar. Mot bakgrund av detta har partiet beslutat att utesluta Malmberg.”

Inte ett enda ord om IQ-uttalandet i regionfullmäktige. Hur många tror att Bertil Malmberg inte uteslutits om han avstått gå på fullmäktige under tiden han varit avstängd?

Jag blev också avstängd i början av oktober 2018 men fortsatte att gå på kommunfullmäktige, där jag var personvald. Ingen inom SD hade något att invända mot det. Inte ens partistyrelsen eller medlemsutskottet. Inte ens i beslutet om uteslutning finns ett enda ord om detta.

I samband med min uteslutning 2018 skrev kalmarjournalisten Ulf Carlsson följande kommentar. Något som stämmer lika bra idag.

”Medlemsutskottet, som i partiet är ungefär lika fruktat som 1400-talets spanska inkvisition, leds av Magnus Olsson, oppositionsråd i Malmö.”

Medlemsutskottet och Partistyrelsen har bara hittat på en ursäkt för att utesluta Bertil Malmberg då de inte vill ange det verkliga skälet.

Jag är övertygad om att inte en enda av SD:s medlemmar vågar uttala sig negativt om uteslutningen. Nu har partistyrelsen och medlemsutskottet tystat partiets medlemmar ännu mer. Nu vågar man inte ens säga sanningen längre.

Annons

22 reaktioner på ”SD INKVISITION

 1. MickeP 2021-11-09 / 14:43

  SD har blivit/har alltid varit ett extremt toppstyrt parti. Det är synd tycker jag, för att om så inte vore fallet skulle jag fortfarande ha varit medlem i partiet. Politiken ligger med vissa undantag (EU-frågan och senaste inriktning om neutralitet i förhållande till Islams skadeverkningar) ganska rätt. I vart fall mer rätt än ngt annat parti i Sveriges riksdag.

  Men med denna toppstyrning kan jag absolut inte tänka mig att rösta på SD igen. Det får bli sofflocket eller möjligen Afs i nästa val.

  Micke P

  Gilla

 2. Andersson 2021-11-09 / 12:47

  ”I oktober kom beskedet att KD-ledaren Ebba Busch hade nått en förlikning i den uppmärksammade hustvist hon är inblandad i. Nu överklagar säljaren förlikningen, eftersom han återigen känner sig lurad.”

  Det är inte helt omöjligt att det blir en stödröst på Ebba Busch. Tycka vad man vill men KD kan behövas i riksdagen.

  Sedan finns ju VPK. Men det saken beror på hur Mehrnoosh Dadgostar sköter sig de närmaste veckorna.

  Sedan är det där med att ta sig till vallokalen. Benen är inte vad de har varit. Och sådan där elektrisk törs jag inte sparka på. Fast det finns ju demokratiska valarbetare som gärna hjälper till.

  https://www.svtstatic.se/image/cinema/1000/33141850/1636408145?format=auto

  Gilla

 3. turrim 2021-11-09 / 11:51

  En partiledning som inte ens ställer upp för sina aktiva medlemmar törs jag inte lita på att den ställer upp för Sverige när det blåser. Viker man sig för Expo så finns det ännu tuffare lobbygrupper och internationella påtryckare. Var finns partiledaren?

  Gilla

 4. Kalle 2021-11-09 / 11:09

  IQ en rankinglista jämför olika länder (på engelska)

  https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

  1, Singapore. 2, Hong Kong. 3, Taiwan.

  Sverige kommer först på 20:e plats.

  Island 11 plats, Finland 12 plats, Norge 18 plats,

  Somalia 71 plats

  Gilla

  • Karl W 2021-11-10 / 02:06

   Att Sverige ligger så lågt kan stämma, men förmodligen ligger Sverige lägre efter den massiva invandringen de senaste åren. 25% till 30% av befolkningen är ju inte längre traditionella svenskar. Detta blir lite missvisande. Först, Hong Kong och Taiwan är traditionellt provinser i Kina. Samma folk. I Singapore är 75% av befolkningen kineser, 74.3% 2018. (Källa Wiki) Mandarin är ett officiellt språk i alla regionerna. Korea befolkades från Kina och även Japan. Vi talar alltså om ett och samma folkslag i alla dessa asiatiska regioner. China-asiater.

   Gilla

 5. Hacke 2021-11-09 / 07:02

  Jag har länge hoppats på att sd-ledningen ska sluta dansa efter Expos/msm:s pipa.
  Men man inte bara fortsätter. Man tackar för dansen också!

  Gilla

 6. Andersson 2021-11-09 / 06:23

  ”Jag blev också avstängd i början av oktober 2018 men fortsatte att gå på kommunfullmäktige, där jag var personvald.”

  Efter vad jag har förstått så innebär ett val till fullmäktige eller riksdag att den valde personen har obestridlig rätt att sitta kvar på sin plats mandatperioden ut. Detta är inte något som går att avtala bort. Att ett demokratiskt parti ens skulle komma på en sådan idé är för mig ofattbart.

  Frågan är om den folkvalde ska vara företrädare för sina väljare eller sitt parti. Sitter man i riksdagen för att tillvarata sina egna intressen eller sina väljares?

  Blir man dömd för något allvarligt brott kan man uteslutas från fullmäktige/riksdag men det är inte partiets sak att bestämma och besluta.

  Jämför med Fredrick Federley som tvingades att frivilligt lämna sina förtroendeuppdrag. Om det blev något hedersuppdrag i Svenska Kyrkan vet jag inte. Det har varit väldigt tyst.

  Rätta mig om jag har fel.

  Gillad av 1 person

 7. Andersson 2021-11-09 / 05:17

  Vansinnig och omgiven av dåliga rådgivare kan jag ej annat än att beklaga Jimmie Åkesson.

  Gillad av 1 person

 8. Karl W 2021-11-09 / 04:54

  Så ,tar vi det igen. Det är just därför vissa är så angelägna att införa ”demokrati” för den går nämligen att styra och kontrollera. Romarna uppfann systemet, Nazisterna fulländade det, och västs demokratier tillämpar det idag. Väljarna styrs i sina handlingar med propaganda, och rösträkningen kan lätt manipuleras. Skräcken är elektronisk röstning med krypto system, liknande kryptovalutor, för dom kan inte manipuleras. Ta själva en titt på svensk propaganda. Sverige har en totalitär dominerade mediafamilj, som dessutom står i beroendeställning till USA där dom har omfattande verksamhet. Bonniers äger – och styr – Expressen, DN, DI, Sydsvenskan and HD, Dagens Medicin. Veckans Affärer, Damernas Värld, Amelia, Sköna Hem, Teknikens Värld, Resumé, plus dussintals andra media. Bonniers ägs 100% av Bonnier-familjen och har totalitär media-dominans i Sverige. (Källa Wiki)

  http://www.bonniercorp.com ”Bonnier Corporation är en av de största specialintresserade förlagsgrupperna i Amerika”. (Källa Wiki)

  Bonniers är en direkt förlängning av och står i direkt beroendeställning till Washingtons propagandamaskin, och likt i alla diktaturer är deras uppgift likt i Tredje Riket att forma svenskarnas åsikter till vad deras huvudman i Washington vill. Det betyder att hylla USA och NATO och smutskasta och nedvärdera alla länder som USA inte lyckats lägga under sig, kontrollera, ockupera eller annektera. Typisk Ryssland, Kina och Iran. Bonniers driver ju just nu en intensiv mediakampanj för att skrämma svenska företag att inte arbeta med Kina, med speciell fokus på att undergräva Volvos framgångar. Inbilla er inte att det rör sig om något neutralt eller oberoende. Det är Tredje Riket i repris som ni upplever just nu. All anledning att splittra upp Bonniers och ändra i Sverige.

  Gillad av 1 person

  • Lars 2021-11-09 / 09:01

   Intressanta tankar men jag har svårt att få ihop en judisk mediemogul med tredje riket. Bägge är/var manipulativa men mer än så får jag inte ihop det.

   Gilla

   • Karl W 2021-11-10 / 02:35

    Det är inte etnicitet som är det väsentliga här, utan metod. En av orsakerna, det fanns många, till att Tredje Riket kom till var att en etnisk minoritet hade etablerat sig som dominant och kontrollerande över hela samhället. Alltså en slags etnisk diktatur, där den dominanta minoriteten alltid gynnade sig själv före andra. Den gruppen levde väl, åt sig mätta och åkte på semester medan andra svalt och for illa. Den minoriteten då dominerade media och näringslivet. Det är historien. Nu ser vi samma utveckling som då, och det är vad som är skrämmande. Återigen domineras media i Sverige av en minoritet som nu uppenbarligen styrs från främmande makt, USA i ett beroendeförhållande. Du behöver bara läsa artiklarna i Bonnier media de senaste månaderna, du märker tydligt hur man i främst DN, Expressen och DI har drivit en tydlig hat- och förtals-kampanj för att skrämma och undergräva allt som har med Kina att göra. Volvo framställdes som styrt av en diktator, de bevisade lögnerna om läger, tvångsarbete och förtryck upprepas intensivt och repetitivt. Mindre media kopierar de dominanta. Helt uppenbart drivs hela mediasystemet i Sverige idag från USA och är del av USAs strävan att förhindra Kinas utveckling. Det är resultatet av att svenskarna har tillåtit en familj totalt dominera, och nu har den dominansen resulterat i att man i praktiken styrs av de amerikanska systemet av propaganda. Det var USA som stoppade Huawei, stoppar WeChat, stoppade kärnvapenförbudet, etablerade värdlandsavtalet, osv. Sverige styrs idag från USA med propagandan på samma sätt som tyskarna en gång styrdes. Dela upp mediamonopolet och bryt propagandan.

    Gilla

 9. Cosmik Debris 2021-11-09 / 01:02

  Det är en stor jävla skam att SD har uteslutit Bertil Malmberg.

  Det här var droppen som definitivt fick min bägare att rinna över. Inte en chans att jag ens längre överväger att rösta på SD. Det går inte att lita på dem. Icke! En röst på SD är en bortkastad röst. Partiet består numera av servila, lata, överbetalda och karriäristiska pellejönsar. När etablissemanget fick klart för sig att man inte kunde stoppa SD så bestämde man sig för att ändra strategi och istället förändra SD. Det har man nu lyckats med och SD är numera ett helt ofarligt parti. SD kommer att kompromissa i migrationsfrågor så mycket att det inte ens kommer att bli en pytteliten tummetott kvar.

  Tänk om det istället hade varit 50 personer ur Mbuti-folket? Mbuti är ett pygméfolk och männen har en medellängd på 150 cm. Tror ni att Trosa kommuninvånare skulle ha accepterat långvariga och höga kostnader kopplade till ett pygméfolk från Kongo? Det tror inte jag Nu handlar det inte om kroppslängd utan om IQ. Sydsudaneser har tydligen en genomsnittlig intelligenskvot på 60. Kriteriet för att betraktas som imbecill måste därmed anses vara uppfyllt med råge. Vem är beredd att ta notan kopplat till den IQ-nivån undrar jag och varför får frågan inte ens ställas?

  Gilla

 10. Fredrik Östman 2021-11-08 / 23:59

  Ja, SD har för länge sedan sålt sig till globohomomaffian och blivit den åttonde beståndsdelen i en åttaklöver av kommunistpartier i Sveriges riksdag.

  Angående vad man skall välja är det kanske en fråga som redan är passé med tanke på att valen inte längre avgörs av väljarna? I det senaste valet skedde ju fusket inför öppen ridå med den påhittade datorkraschen och komplett andra siffror när det ”hade startats om”. Vi har ju nu sett facit i USA där exakt samma metoder kom till användning. Fusk både före och efter röstningen. Före genom aktiv inhämtning av röster till vänster och samtidig undertryckning av röster till höger. Efter genom bortkastade papperspåsar med sorterade valsedlar och sedan i de elektroniska registren under den så kallade kraschen.

  På vilket sätt skulle det ha någon som helst form av mening att rösta i ett politiskt arrangerat val?

  Gillad av 1 person

 11. onkelbjrn 2021-11-08 / 23:23

  Jag tror att vi är många nu som har röstat på SD tidigare och som nu funderar på att rösta på annat. Problemet är ju bara vad man ska rösta på i riksdagsvalet. Personligen tycker jag att Gustav Kasselstrand har gett ett bra intryck. Jag har dock aldrig träffat honom eller sett och hört honom vid något möte.
  Men en röst på AFS känns bortkastad. För Sveriges del känns det som att klockan redan har passerat 12 och vad är chanserna för att AFS ska kunna ta sig in i riksdagen vid nästa val? Har vi tid att vänta i 4 eller 8 år till?
  Det kanske trots allt är bättre att lägga sin röst på SD och hoppas på att de ska bli större än M.

  Gillad av 3 personer

  • Karl W 2021-11-09 / 05:00

   Vad som behövs göras är att ändra systemet så Sverige inför folkstyre och folkmakt över målsättningarna. Det är inte en fråga om SD eller inte, utan en fråga om att ge folket makt att styra besluten. I Sverige röstar man på ett parti, men det är betydligt viktigare att införa folkmakt så det blir möjligt att folkligt avlägsna ett parti eller person från makten, med omedelbar verkan.

   Gilla

 12. tompas11 2021-11-08 / 22:56

  Ännu ett starkt skäl till att vända SD ryggen.

  Gilla

  • Karl W 2021-11-09 / 05:03

   Snarare finns det allt starkare skäl att vända det över 250 år förlegade partisystemet ryggen. Det var en helt annan värld än dagens som det skapades för. Teknologin idag ger helt andra möjligheter till folkstyre, och varför inte ta dom tillvara.

   Gilla

 13. stigrydmark 2021-11-08 / 22:56

  Jag har natuligtvis mejlat både åkesson och Jämshof. Jag bif, Julia Caesars utmärkta text och frågade vilka andra vetenskapliga fakta kommer att ge anledning till uteslutnng. SD är hu bortom intelligens och sunt förnuft, långt från vad en normal svensk tycker och tänker.

  Gillad av 5 personer

  • Kalle 2021-11-09 / 10:51

   Jukia Caesar skrev:

   ## Bertil Malmberg, 81-årig ledamot (SD) av Sörmlands regionfullmäktige, dömdes nyligen av Nyköpings tingsrätt (Mål nr B 1628-21) för ”hets mot folkgrupp”. Vid ett sammanträde i regionfullmäktige ifrågasatte han mottagandet av kvotflyktingar från Sydsudan och påpekade att arbetslösheten redan är hög i Sörmland, och att sydsudaneser är en av de folkgrupper som har lägst uppmätt genomsnittlig IQ i världen.

   Vilket är alldeles sant och väl belagt i forskning – men inte får sägas. Inte om Nyköpings tingsrätt får bestämma.##

   https://juliacaesar.blog/2021/10/22/bertil-malmberg-sd-overklagar-domen-for-hets-mot-folkgrupp/

   Gilla

 14. Andersson 2021-11-08 / 22:53

  Det är i första hand Jimmie Åkesson som ska klandras. Mitt förtroende för honom och hans parti är lika med noll.

  Gilla

 15. centurion 2021-11-08 / 22:19

  Det är väl klart att han får representera i fullmäktige. Och Ska ! Som politisk vilde och folkvald är han en röst åt sina väljare.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.