16 reaktioner på ”100 PROCENT ÖKNING IGEN

 1. Fredrik Östman 2022-01-12 / 09:30

  Det finns inte något belägg eller ens indikation på att giftsprutorna ger något som helst skydd mot infektion.

  Gilla

  • Karl W 2022-01-13 / 07:32

   Det finns det faktiskt. mRNA vaccinen ger ett omedelbart skydd, men det försvinner efter omkring 3 månader. De amerikanska vaccinen bryter dessutom ner kroppen naturliga försvar, och ger ingen påverkan på smittspridningen. Dom har ingen effekt på Omikron. Dessutom är risken hög för farliga biverkningar, som hjärtstopp. Nu vet vi att de ryska och kinesiska vaccinen, traditionella vaccin, ger omkring 5% till 10% sämre skydd i närtid, men skydde varar dubbelt så länge och dom har inga biverkningar. Dom skyddar mot allvarliga fall av Omikron och sjukhusvistelse, men har dålig inverkan på milda fall. Ivermectin är stark positiv påverkan, och Lianhua Qingwen och hydroxychloroquine har stark förebyggande verkan. Alla dessa är förbjudna i Sverige.

   Gilla

   • Fredrik Östman 2022-01-13 / 08:06

    Du har inte läst innantill. Ingen hävdar att giftsprutan ger ett skydd mot infektion. Det som (felaktigt) hävdas är att de ger ett visst, tidsbegränsat skydd mot svårare förlopp AV DEN INFEKTION SOM DE HADE SKYDDAT EMOT OM DE HADE VARIT VACCIN. Det betyder att det i bästa fall (fast det redan har visat sig vara felaktigt, effektiviteten är negativ, förloppen är svårare) är ett personligt, individuellt skydd, som inte har någon social verkan annat än indirekt genom våra tyvärr socialiserade och ransonerade och underpresterande sjukvårdssystem.

    Gilla

 2. Karl W 2022-01-12 / 05:49

  Från mina anteckningar. Smittade per dag under tre månader 2021
  Kina 65
  Sverige 3,509 Källa FHM
  USA Över 1 miljon smittade i USA under måndagen 220103

  Kinesiska vaccin verkar mot Omikron svåra fall. Källa WHO

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2022-01-11 / 18:47

  Jag tror att omikron-sprutan kommer i mars, så det gäller för de intresserade att hålla covid-grytan kokande. I mars måste det ju finnas ett stort antal sprutvilliga individer. Jag tror man kommer att säga att symptomerna är milda och det är omikronsprutans förtjänst. Det är också förmodligen därtför man kör hårt med vaccineringen just nu, för att kunna säga att det är tredje sprutans förtjänst.

  Många kommer nog inte att tänka på att omikronvarianten i sig ger mildare symptomer. Det ska bli spännade och se om statsmedia lyckas domtera folket. Jag tror det.

  Gilla

 4. Gunnar Karlsson 2022-01-11 / 17:54

  Tyvärr, är jag rädd för att vi än så länge bara har sett början av allt sattyg dessa nödgodkända ”vacciner” ställt till med och kommer att ställa till med på sikt.

  För ett par månader sedan kikade jag på en mycket intressant video från SwebbTV, där Lars Bern berättade om Bill Gates far, Bill Gates Sr., som hade varit mycket aktiv inom en rörelse som hade som sin primära uppgift att, med alla medel, rädda jorden från överbefolkning.

  Ni förstår säkert varför jag gör denna koppling till herrarna Gates efter att ha kikat på videon i länken nedan.

  https://www.bitchute.com/video/L3LeNW1kvkqx/

  //Gunnar

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2022-01-11 / 18:41

   Detta är fan i mig mer än skrämmande, man undrar om det är DDR eller Nord-Korea det handlar om…..

   //Gunnar

   Gilla

 5. onkelbjrn 2022-01-11 / 15:45

  Jag tror ökningen beror på både ökad testförmåga samt ökad smitta. Omicronen lär ju varasmittsammare.
  Sen kan man ju undra om testerna ger utslag för ”vanliga förkylningsvirus” , vilka vad jag har förstått även de innehåller en covidvariant. Nu är det ju vinter och då brukar vi vara förkylda.

  Gilla

 6. Gunnar Karlsson 2022-01-11 / 14:34

  Under de senaste 5-6 veckorna har i stort sätt nästan alla europeiska och nordamerikanska politiker tjatat på oss och hotat oss med hur viktigt det är att vi vaccinerar oss mot den nya Omicrion varianten av Covid 19. För några dagar sedan satt Pfizers VD, Albert Bourla, i en TV-studio och berättade att inga befintliga vacciner skyddar mot Omicron, men att Pfizer räknar med att under mars 2022 ha ett nytt vaccin framme som, förhoppningsvis, har en skyddande effekt !!

  https://uk.news.yahoo.com/covid-19-vaccine-covers-omicron-144553437.html

  Vem skall man då tro på, politikerna eller Mr. Bourla ?? Ja, jag har inga som helst problem att att peka ut vilka jag inte litar på !! Men den riktigt intressanta frågan är : Varför är det då så viktigt för våra politiker att vi vaccinerar oss, när det ändock inte hjälper ?? Får de någon kick-back (bonus) från läkemedelföretagen baserat på hur många procent av befolkningen i respektive land som är vaccinerade ??

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

  • onkelbjrn 2022-01-11 / 15:54

   Gunnar. Jag tror inte att politikerna har någon bonus. Tror man det är man nog inne på konspiratoriska tankar.
   Vet inte hur det är idag men tidigare har det varit som så att läkare har fått ersättningar för att förskriva vissa mediciner. Min mor var under många år sambo med en karl som hade jobbat som läkemedelskonsult. Han berättade att de läkare som förskrev deras läkemedel fick bonus.
   Men märkligt är det hur politikerna går läkemedelsbolagens ärenden och mer eller mindre tvingar i oss dessa vacciner.
   Vill dock hellre tro att politikerna är okunniga och vill kunna visa en handlingskraft, hur fel det nu än må bli.

   Gilla

   • Thoralf A 2022-01-11 / 16:31

    På min arbetsplats på 1980-talet fanns det en arbetsledare som när det var problem alltid sa ”Vi gör något, så har vi varje fall gjort något”

    Gillad av 1 person

   • onkelbjrn 2022-01-11 / 17:56

    Gunnar. Jag kanske missförstod dig och trodde att läkemedelsföretagen betalade ut bonus. Artikeln du hänvisar till handlar om bonus och ersättningar som staten, vi skattebetalare, betalar ut till kommuner och regioner.
    Vem vet, det kanske ändå finns en dold agenda där läkemedelsbolaget betalar ut ersättningar.

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2022-01-11 / 19:10

    ONKELBJRN,

    Om jag förstått det hela rätt, så är alla handlingar och avtal mellan läkemedelsbolagen och köparna av Covid 19 vaccinerna hemligstämplade på många år, jag har sett uppgifter på upp till 100 år, så vi kommer nog aldrig att kunna kartlägga hur eventuella bonusar betalas ut och till vilka.

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.