NY MOTION IBN RUSHD

Som jag lovade vid kommunfullmäktige i december när min och Framtid Kalmars motion om att stoppa bidragen till IBN Rushd avslogs har jag nu skrivit en ny motion med ändrad att-sats. Där jag yrkar på att Ibn Rushds verksamhet i Kalmar skall utredas och att bidragen skall pausas till utredningen är presenterade. Förhoppning är sedan att bidragen kan stoppas permanent.

Läs mer på Framtid Kalmars webbsida.

Annons

5 reaktioner på ”NY MOTION IBN RUSHD

 1. Ò Hyra 2022-01-28 / 17:56

  Vem klarar mer än en minut av Morgan Johanssons svamlande? sedan måste man byta kanal. Den mannen hade passat bra som vaktmästare i riksdagshuset på 1950 och 60-talet.

  Gilla

 2. Bjursnästomte 2022-01-28 / 17:16

  Håtfästet är igång med nytt raljerande på sin Facebook. Skrytet har tagits till en ny nivå.

  ”På lunchen hade vi pressträff och presenterade resultaten från SCBs medborgarundersökning och Kalmar kommuns preliminära bokslut.
  Om jag ska vara helt ärlig så kändes det förbaskat bra!
  94 procent av Kalmarborna tycker att kommunen sköter sina verksamheter på ett bra sätt. Det är bäst av alla deltagande 161 kommuner. Lite av ett kommunalt SM-Guld!
  Vi gör ett resultat på cirka 380 miljoner vilket innebär att vi inte har behövt låna en krona till investeringar på 601 miljoner kronor, bland annat en ny ishall.
  Vi har inte haft några besparingar i kärnverksamheten på hela mandatperioden, istället har vi gjort stora satsningar. Under 2021 tog vi exempelvis bort delade turer i äldreomsorgen.
  2021 har varit ett märkligt år med konstant skiftande förutsättningar, inte minst för våra medarbetare. Ni ska känna er extremt stolta över resultatet i Medborgarundersökningen. Ett gott betyg från medborgarna och ordning & reda i ekonomin lägger en fantastiskt grund för att göra Kalmar ännu mer attraktivt!”

  Gilla

  • Thoralf A 2022-01-28 / 17:43

   Undrar hur många miljoner statsbidragen var.

   Det hade gått att sänka kommunalskatten med en hel krona!

   Gillad av 1 person

   • Adam 2022-01-28 / 20:45

    ”Kommunalt SM-guld”. Vad pinsam han är!

    Gilla

 3. Cosmik Debris 2022-01-28 / 15:31

  Hässleholm och Linköping är några av kommunerna som nu stoppar bidragen till Ibn Rushd. Snart förhoppningsvis också Kalmar. Undrar när dödshoten, våldet och sprängningarna börjar?

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.