FRAMTID KALMARS TRÖJOR

Styrelsen har bestämt att vi i Framtid Kalmar skall ta fram en T-shirt och Piketröja. Vi vill vara lite enhetligt klädda vid våra event på stan. Finns det intresse så ordnar vi även fram en keps. Tröjorna blir gula och med texten ”Framtid Kalmar” på vänstersida av bröstet. Texten blir heller inte så stor utan lite lagom diskret.

Vi erbjuder även våra medlemmar och sympatisörer att köpa en tröja.

Exempel på tröjorna, bortse från färgskillnaden.

T-shirten kommer kosta 160 kronor och pikétröjan kommer kosta 350 kronor. Om det finns intresse för en keps så kommer den kosta 140 kronor.

Den som är intresserad av att köpa något av detta kan skicka ett mejl till framtidkalmar@gmail.com

Ange vilken tröja och storlek T-shirt finns i S-3XL och pikétröjan finns i S-5XL men i de allra största storlekarna till kommer det 40-90 kronor på priset.

Sedan vill vi givetvis även ha namn och telefonnummer.

Skall vi skicka så tillkommer också frakt och då behöver vi också adressen. Men de detaljerna kan vi svara på i ett mejl om ni beställer något av dessa produkter.

Annons

8 reaktioner på ”FRAMTID KALMARS TRÖJOR

 1. Andersson 2022-06-16 / 00:54

  Partisymbol???

  Gilla

 2. Andersson 2022-06-15 / 23:29

  ”Sverige får en ny flaggdag. Riksdagen har sagt ja till förslaget om att göra dagen för val till Europaparlamentet till flaggdag, som regeringen menar är ett bra tillfälle att fira och uppmärksamma demokratin”

  Det ger jag fan i, jag flaggar när jag vill.

  Texten på tröjorna är den blå?

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2022-06-16 / 10:11

   Kostym passar bäst på sverigedemokrater. Kanske en gul slips kunde vara något för högtidliga tillfällen?

   Gilla

 3. Sven d.ä. 2022-06-15 / 18:40

  Trevliga produkter. Ni kommer att synas. Gult är inte upptagen partifärg tror jag. Ny Demokrati använde den senast.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-06-15 / 21:30

   Det är en anledning att vi valt gult som färg på tröjorna.

   Gilla

 4. turrim 2022-06-15 / 17:50

  Jag vill som utomstående tycka att de är snygga. Gult med mycket litet blått. Det gäller att ha en välutvecklad torso för att göra dem full rättvisa. Lycka till.

  Jag kan ofta läsa att ordföranden och jag förmodar partiet är förundrade över beslutet om klimatkrisen i Kalmar. Därför vill jag gärna skämta lite med de skräckslagna politikerna. Skälet är de intressanta bilderna på en valross i Smögen och i Arild (tyvärr betalvägg).

  Erika Bjerström brukar ha en sidobild med en luggsliten isbjörn på ett litet smältande isflak när hon drar sin drapa om jordens undergång.

  Nu skulle hon kunna visa bilderna på valrossen i Arild och spåna att de kloka valrossarna skickar nu ut patruller för att kolla hur man kan leva utan isflak.
  Den i Arild var välnärd och föreföll njuta i solskenet och med det mänskliga intresset på kala klippor.

  Nu väntar vi bara på en rekande isbjörn. De har ju överlevt jordens stora klimatväxlingar långt innan människan hade någon makt. De kan säkert anpassa sig på Öland.

  Ett tips. Skaffa dessa bilder och sätt upp i er informationsvrå på torget. Bilderna är tagna av Johan Nilsson/TT och jag har sett dem i SDS. Då ni nog inte får se bilderna i Barometern så kan jag garantera mycket stort allmänt intresse om de finns hos er.

  Gilla

Kommentarer är stängda.