GISSA VEM

När jag var ute i Visby och Almedalsveckan så fotograferade jag givetvis politiker och makthavare i vanlig ordning. Vid ett tillfälle så reagerade på vad personen valt att ha för skor och jag tog ett foto. Sedan höll jag ett öga på andra personers ”fotarbete” och tog flera foton på fötter och skor.

Nu tänkte jag sammanställa detta till en liten gissningstävling. Tyvärr kan jag inte utlova några dyra priser eller annat men den som får flest rätt kommer jag skicka min bok ”Mina politiska fighter”. Det är alltid något. Den som inte vill uppge sitt namn i kommentarer kan skriva under alias men samtidigt skicka ett mejl med alias och sitt riktiga namn om ni vill ha boken om ni vinner.

Alla måste svara i kommentarerna men jag kommer inte publicera några kommentarerna förrän den 12 juli klockan 08:00 så att ingen få hjälp av vad andra svarat. Då publicerar jag samtliga svar på den lilla gissningstävlingen men även vem som vunnit (alias) och det rätta svaret.

Det är sex foto, tre män och tre kvinnor. Fyra av den är politiker och två är andra makthavare.

Bild nummer ett.

Bild nummer två
Bild nummer 3

Bild nummer 4

Bild nummer 5
Bild nummer 6

Lycka till med era gissningar.

Annons

9 reaktioner på ”GISSA VEM

 1. Svensson 2022-07-13 / 08:18

  Jag får väl ge mig på en gissning också då.
  Nr: 1 är Anders Borg.
  Nr: 2 är Lena Hallengren.
  Nr: 3 är Rickard Jomshof.
  Nr: 4 är Annika Strandhäll.
  Nr: 5 är Ardalan Shekarabi.
  Nr: 6 är Cilla Benkö.

  Gilla

 2. larbejowgmailcom 2022-07-11 / 21:38

  Jag tror att nr 1 är Benkö,2 Hallengren,3 Sakarabi,4 Strandhäll,5 Anders borg,6 Ebba Busch. Antagligen har jag fel men om jag har rätt så behöver jag inte priset Thoralfs Bok.Jag har redan köpt hans fantastiska bok.

  Gilla

 3. Bert Juhlin 2022-07-11 / 20:48

  Bild nr1 är Ricard Jomshof

  ” ” 2 är Lena Hallengren

  ” ” 3 är Anders Borg

  ” ” 4 är Annika Strandhäll

  ” ” 5 är Ardalan Shekarabi

  ” ” 6 är Cilla Benkö

  Gissare är Bert Juhlin

  Gilla

 4. O` Hyra 2022-07-11 / 18:04

  Ja det här är ju riktigt svårt, ännu svårare hade det varit om frågan gällde SVT.
  Där har ju alla vita sportskor eller sneakers. Ett löjeväckande och osäkert släkte där ingen tillåts ha en egen åsikt, inte ens vad gäller skor…

  Jag ska ge två gissningar:

  Nr 3: Bolund, platt, löjligt, pubertalt, för det kan väl inte vara Åkesson?

  Nr 5: Tuffe Uffe, balettdansören som i unga år snodde åt sej en lägenhet som var avsedda för äldre.

  Gilla

 5. Cosmik Debris 2022-07-10 / 19:42

  Om det krävs en utslagsfråga för att kora en vinnare så kan du använda den här nytagna bilden. Ledtråd: Det är en 64-årig man som tidigare har varit både statsminister och svetsare.

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2022-07-11 / 21:23

   … och clown hela sitt liv.

   Gilla

 6. Kalle 2022-07-10 / 15:30

  Annika Strandhäll nummer 4.

  Gilla

 7. Sven d.ä. 2022-07-10 / 11:54

  Bild 1: Äckligt utan strumpor. Morgan
  Bild 2: Någon från MP. Stenevi.
  Bild 3: Schekarabi.
  Bild 4: Strandhälskan.
  Bild 5: Tuffe Uffe.
  Bild 6: Januch

  Gilla

  • Andersson 2022-07-14 / 05:16

   Nej inte Morgan på bild ett med för byxor som är för korta för hans korta ben. Hade det varit kortbyxor hade jag kanske hållit med.

   Gilla

Kommentarer är stängda.