ANTALET ETNISKA SVENSKAR MINSKAR

SCB:s senaste statistik är ingen rolig att läsning. Hela befolkningsökningen i riket under 2022 består av personer med utländsk bakgrund och mer därtill.

Antalet ”etniska” svenskar minskar med 16 189 personer samtidigt som utrikes födda ökar med hela 55 171 personer under 2022.

Det går fort nu!

Om man summerar de med utländsk bakgrund 55 171 + 19 379 = 74 550 personer och summerar man inrikes bakgrund 10 869 + -16 189 = -5 320 personer.

Det är en sorglig utveckling som Sverige går till mötes. Det är dags för kraftfulla åtgärder för att stoppa förfallet av vår nation!

Annons

14 reaktioner på ”ANTALET ETNISKA SVENSKAR MINSKAR

 1. Fredrik. 2023-03-26 / 10:38

  Thoralf, tack för intressanta och skrämmande siffror. Dock vill jag påpeka att det i den statistiken du redovisar finns ett lömskt inbyggt räknefel/systemfel som gör att det är ännu värre/invandrartätt i verkligheten än i statistiken.

  De som är inrikes födda med svenska föräldrar behöver inte vara svenskar för det (om man inte vill integreras och alltså inte gör det även om lång tid gått sen familjen kom till sverige). Förklaring nedan.

  Exempel: några män och kvinnor kommer till sverige på 90talet. Skaffar barn på 90talet. Barnen ,invandrarbarn, dvs invandrare i statistiken MEN svenskfödda. De i sin tur skaffar barn på 2010 talet. Invandrarbarn, men svenskar i statistiken då deras föräldrar är svenskfödda.

  Denna senaste generationen barn (och de kommande generationerna) kommer dessutom att påverka statistiken så att det SER UT som om det är minskande andel nyfödda med utlänsk härkomst då den svenska barnafödselstatistiken återhämtar sig, då den numera innehåller både de helt svenska barnen och de i gammelinflyttade släkters barn. Alla räknas som svenska barn.

  Mvh. Fredrik

  Gilla

 2. ivarandersson 2023-03-26 / 09:44

  Det nya Kalmar:
  Ett larm om bilbrand i stadsdelen Norrliden, i Kalmar, kom in under tidig söndagsmorgon och både räddningstjänst och polis kom till platsen.
  04.17 kom larmet in till oss på polisen och vi åkte dit med flera patruller, berättar Jimmy Modin, presstalesperson polisen region Syd.
  På platsen möttes man av flera övertända bilar. Först fem bilar och sedan spred sig elden till ytterligare två.

  Gilla

 3. Hemlig X-sson 2023-03-25 / 06:45

  Det har väl varit sozzarnas mål enda sedan proposition 1975:26. Ivrigt påhejade av Bonniers, med deras tidningar och de så kallade liberalerna.

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2023-03-25 / 03:34

  Rasmus Paludan: Svenskarna är ”dumma i huvudet”

  Jag kan bara hålla med. Det är dessutom en hel del fruntimmer som måste spärras in om vi ska överleva. Veronica Palm är en av dem. Vi har redan 800 000 ointegrerbara analfabeter från Afrika och Mellanöstern att försörja. Ska då vi ta in ytterligare 400 000?

  Vad är det för fel i huvudet på Veronica Palm?

  Gilla

 5. Högt hårfäste 2023-03-24 / 23:28

  Johan Persson pratar bort bedrövelsen med Bjursnäsrevy, Kalmar FC och annat skit.

  Gillad av 1 person

 6. O` Hyra 2023-03-24 / 19:13

  EU-medlemskapet gör det möjligt för folk som kommit in i EU-zonen att söka sig till de länder som har de generösaste bidragssystemen.

  Utomeuropeiska invandrare som bott flera år i Tyskland kunde söka sig till Sverige och som papperslösa under nya falska identiteter söka asyl i Sverige.

  Sverige hade under en lång rad år tagit emot fler asylsökande per capita än något annat EU-land. En ohållbar i situation redan i mitten av 1980-talet, och det bara fortsätter. När vaknar svensken?

  Och nu lite glad musik från ett annat land, en annan tid där det också till slut också gick åt he…

  https://altcensored.com/watch?v=UgdbqMD0o8o

  Gilla

 7. I en annan stad 2023-03-24 / 19:01

  Morgonbussarna är numera proppfulla med MENA folk
  anställda på bemanningsföretag på väg till arbetet.
  Detta har skett sista två åren. Jag förstår inte. Förklara
  gärna för mig vart svenska arbetare har tagit vägen!?
  Är svenska arbetare långtidsjukskrivna eller studerar eller vad??

  Gillad av 1 person

 8. Swift 2023-03-24 / 18:32

  Invandringen verkar vara svårstoppad, nästan alla partier vill ju minska den, utom nått eller några småpartier.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2023-03-24 / 17:39

  SVT/SR är en lögn- och desinformationscentral som får Nordkorea att blekna.

  SR: Rasmus Paludans aktioner kostade polisen 84 miljoner kronor
  https://sverigesradio.se/artikel/rasmus-paludans-aktioner-kostade-polisen-84-miljoner-kronor

  1. Rasmus Paludan söker och får tillstånd att genomföra islamkritiska demonstrationer. Muslimer slår sönder stadsdel efter stadsdel och kostnaden för bara polisinsatsen landar på 84 miljoner. Det är enligt SR Paludan som har orsakat kostnaderna.

  2. Judiska församlingen i t.ex. Malmö söker och får demonstrationstillstånd och genomför en manifestation till stöd för Israel. Socialistiska motdemonstranter ur NMR ställer till med kaos och slår sönder stadsdel efter stadsdel. Kostnaden för polisinsatsen uppgår till x-antal miljoner kronor Är det då den judiska församlingens som kostat polisen x-antal miljoner? Blev det knepigt för SR nu?

  3. Judiska församlingen i t.ex. Malmö söker och får demonstrationstillstånd och genomför en manifestation till stöd för Israel. Muslimska motdemonstranter kaosar och slår sönder stadsdel efter stadsdel. Kostnaden för polisinsatsen uppgår till x-antal miljoner kronor.
  Är det judarna eller muslimerna som kostat polisen x-antal miljoner?

  Nu blev det genast mycket besvärligare. Riemannhypotesen framstår som ett pussel med tre bitar. Hur knäcker SR den nöten och utser en syndabock? Min gissning är att SVT/SR helt undviker att rapportera eller ljuger genom utelämnande. Det är SVT/SR mästare på.

  Vem behöver en Stalin, Hitler, Ceaușescu, Honecker eller Pol Pot när vi har SVT/SR?

  Gillad av 1 person

 10. Kalle Kula 2023-03-24 / 17:26

  Man har tappat alla ord! Sverige är kört!

  Gilla

 11. turrim 2023-03-24 / 17:09

  Helvetet som i Libanon närmar sig vår gräns för våra barnbarn. De ”goda” bryr sig inte eller skräms av media att hålla tyst.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.