MOBBINGDREVEN I RIKSDAGEN

Har vänsterns mobbingdrev mot Ebba Busch lyckats?

Personligen tror jag att det ligger betydligt mer bakom Ebba Buschs frånvaro de senaste veckorna och partiledardebatten i söndags. Den mobbing som pågått sedan hennes husaffär, som hon fick helt rätt i, exploderade i media. Vänstermedia tog varje chans att smutskasta Ebba Busch.

Ebba Busch på Almedalens scen 2022. Foto Thoralf Alfsson

Journalisten Anders Lindberg initierar gärna mobbingdrev! Foto Thoralf Alfsson

Efter valförlusten i september så utsågs ganska snart Ebba Busch som näringsminister och till den som skulle angripas på alla sätt, inte minst på grund av energikrisen och drivmedelspriser och elpriser. Det har varit ett smutsigt hantverk från vänsterjournalisterna med bland annat Anders Lindberg på Aftonbladet i spetsen. Vilket bittert kräk den människan är!

Jag tror faktiskt att en av anledningarna till att just Ebba Busch angrips så hårt är att hon är så vacker och snygg. Inte minst kvinnor är intensivt avundsjuka på Ebba Busch av just den anledningen. I politiken skall du uppenbarligen som kvinna vara ful, då det tydligen underlättar.

Jag har inte mer respekt för Anders Lindberg än jag har för…, en så lågt stående person är svårt att hitta. När jag ser honom i Visby och Almedalsveckan så skall jag tala  om för honom vilket kräk han är, om han nu vågar sig ut dit även denna sommar.

Jag misstänker starkt att Ebba Busch är på väg att gå in i den berömda väggen.

Jag hoppas verkligen att jag har fel. Men den mobbing som hon har varit utsatt för har varit helt omänsklig. Samtidigt visar det hur Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet men också Centerpartiet bedriver sin oppositionspolitik och hur polariserat det politiska debattklimatet blivit. Mänskligheten och respekten har mer eller mindre tynat bort.

Det är mer eller mindre helt grundat på falskhet och i många fall rena lögner. Sanningen och verkligheten undviker dessa vänsterjournalister och vänsterpolitiker.

Det gäller att mata det egna mobbingdrevet på sociala medier!

Det man läser på framför allt Twitter är fullständigt sjukt. Det är svårt att förstå hur illvilliga och falska många personer är. Aldrig en sanning bara falskhet och lögner. Aftonbladets Anders Lindberg är ju en mästare på att mobba personer på Twitter. Det värsta är att det gäller till och med riksdagspolitiker från S och MP.

Frågan är om inte detta är förtal av Jimmie Åkesson?

Men har man en politiskt korrekt media som är klimatalarmister och förmedlar en fullständig förvanskad bild av utvecklingen och dessutom helt ensidig, aldrig en artikel som talar emot klimatalarmismen så får vi nog politiker därefter. Det är bekvämt att följa strömmen, då blir man aldrig ifrågasatt.

Mobbingdrevet mot Elsa Widding är ett annat aktuellt exempel där man nu lyckats väldigt väl och jag tror som jag skrivit tidigare att innan nästa sommar eller kanske redan till jul, så har Elsa Widding lämnat riksdagen.

Då har vänstermedia tagit ytterligare en ny skalp!

Tänk om någon enda riksdagspolitiker från Sverigedemokraterna vågat stå upp för Elsa Widding och försvarat henne när drevet gick emot henne! Inte ens Jessica Stegrud gjorde det. Alla är rädda om sin ställning och position inom partiet. När partiledningen är tyst, så är det lugnast att också vara tyst och acceptera mobbingen och drevet!

Tyvärr så är idag både myndigheter och statliga företag nedlusade med vänsterpersoner och ”aktivister” som Socialdemokraterna genom sin utnämningsrätt tillsatt när de haft möjligheten, då tänker jag inte bara Vattenfall. Utan detta har pågått i decennier.

Ett riktigt typexempel är klimatpolitiska rådet som till och med utser sina egna efterträdare, för att kunna behålla den politiska slagsidan av klimatalarmister.

Det svenska samhället har blivit dysfunktionellt och jag ser bara ytterst svaga tecken på en förändring. Den nya regeringen måste gå hårt fram, oavsett protesterna från vänstern. Det är bråttom!

Annons

15 reaktioner på ”MOBBINGDREVEN I RIKSDAGEN

 1. messkalle 2023-05-11 / 11:01

  I googleflödet är vissa tidningsartiklar inte bakom betalvägg. Så är fallet med följande från Västerbottenkuriren. F.n tror jag Thoralf har rätt. Jag som gillar Ebba gillade jag Elsa bättre när jag personröstade 2022.
  – Sorgligt för KD nu kommer de också hamna under 4 % spärren vid nästa val och där är mitt förhandstips att det blir före 2026.

  ”Kristdemokraterna har en stenig väg att vandra efter de senaste händelserna i partiet. De flesta trodde inte att det som skett de sista åren verkligen skulle kunna hända. De flesta förknippar KD med Alf Svensson, en person de flesta litade på. Nu har den bilden bleknat bort och fram träder en person, Ebba Busch, som har ändrat partiet i sådan omfattning att man häpnar. Religiositet får liksom inte plats bland flödet av händelser som vält fram. Partiet är i kris.

  Ebba Busch känsla för medmänsklighet har saknats vid de händelser som timat. I stället har maktens språk kommit till uttryck och skadat tilltron till partiets värdegrund. Personen Ebba Busch har uppvisat sådana attityder i debatter och andra framträdanden att lämpligheten som partiledare måste ifrågasättas.

  Hon skulle göra partiet en tjänst genom att avgå.

  Klas Viberg

  Gilla

  • Thoralf A 2023-05-11 / 11:33

   Driver man igenom Tidöavtalet så kommer belöningen även i röster!

   Gilla

 2. Kalle 2023-05-10 / 22:16

  Ledare i Expressen!!!

  ## Nej, Shekarabi, Säpos förslag är ingen skandal ##

  ## Det är djupt beklagligt att svenskar med utländsk bakgrund riskerar att portas från säkerhetsklassade jobb. Men det är ingen rättsskandal. ##

  ## Visst är det orättvist. Men det är likväl ingen rättsskandal att skärpa säkerhetskontrollerna. När utländska makter utpressar sina medborgare måste den svenska staten agera. Därtill är den nödd och tvungen. Ytterst är det Sveriges säkerhet som står på spel.##

  https://www.expressen.se/ledare/nej-shekarabi-sapos-forslag-ar-ingen-skandal/

  Helt rätt tänkt av Expressen!!!

  Sveriges säkerhet är viktigare än några ömma tår på de med dubbla eller flera medborgarskap!!!

  Gillad av 4 personer

  • ivarandersson 2023-05-11 / 09:02

   För att bli president i USA måste man vara född amerikan. Ingen diskriminering där heller.

   Gillad av 1 person

 3. Gunnar Karlsson 2023-05-10 / 19:38

  Off topic,

  Det var flera månader sedan Björn Gillberg släppte en ny video, men ny finns den …..

  //Gunnar

  Gilla

 4. Laglydig 2023-05-10 / 19:08

  ”Det har varit ett smutsigt hantverk från vänsterjournalisterna med bland annat Anders Lindberg på Aftonbladet i spetsen. Vilket bittert kräk den människan är!”

  Äntligen en helt neutral och objektiv beskrivning av Anders Lindberg!

  Gilla

 5. anders gs 2023-05-10 / 18:59

  Nya avhopp i SD Hylte – vice gruppledaren lämnar sin stol
  HylteSverigedemokraterna i Hylte tappar nya namn. Vice gruppledaren i fullmäktige, Maj Brodin, väljer att lämna alla uppdrag då hon upplever sig sakna förtroende från SD-ledaren Stina Isaksson.
  – Jag vill kunna se mig själv i ögonen och mina medmänniskor utan att skämmas, säger hon.

  Gilla

 6. Andersson 2023-05-10 / 15:22

  SAMTIDEN:
  ””Särskilt i våra tider som är så neurotisk och stirrig. Ett förfluget ord görs till stor skandal. Medverkan på en konferens leder till anklagelser om att hålla med det som någon bland hundratals andra på konferensen råkat göra eller säga. Allt enligt konspirationsteorin ”guilty-by-association”.
  Tänk om både journalister och politiker kunde hålla sig till sakfrågor, det som har betydelse för samhället rent konkret. Och lägga rädslor, misstänkliggöranden och konspirationsteorier åt sidan.””

  Gillad av 7 personer

 7. Åke Nordlöf 2023-05-10 / 09:59

  Håller helt med dig, Anders Lindberg är en avskyvärd människa,

  Gillad av 7 personer

 8. Bo Adolfsson 2023-05-10 / 09:51

  På världsscenen skall EU nu mobba bort Kina och Turkiet. Lycka till!
  Hur går det då med Biltema och Jula?

  Gillad av 2 personer

 9. ivarandersson 2023-05-10 / 09:04

  Vi ska inte låta mobbarna på den röd-gröna sidan vinna utan stå upp för mobbningsoffren. Numera verkar det PK att mobba. Är det så illa?

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2023-05-10 / 13:20

   Jomenvisst, särskilt inne verkar det vara att mobba kvinnor. Frihet, jämlikhet och broderskap.

   Gillad av 2 personer

   • Huvaligen 2023-05-10 / 18:55

    Men ändå? Är det inte mera populärt att idag mobba män?

    Och Margareta Andersson till exempel? Tja, nog tycker jag att något får hon väl ändå tåla utan att känna sig kränkt och mobbad. Hon är ju faktiskt en f d statsminister som aggressivt mobbar och tystar ner de som inte tycker som hon. (Och märk väl! På mycket väl tilltagen månatlig ersättning från oss!)

    Så mycket omoral och hyckleri fanns det inte ens på Jesus tid när han drev ut månglarna från den tidens tempel. Fy, mångfaldigt fy!

    Gilla

   • Andersson 2023-05-10 / 22:03

    HUVALIGEN 2023-05-10 / 18:55

    Vem tusan är Margareta Andersson? Menar du Greta min käring? Reta henne om du törs. Det törs inte jag.

    Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s