BRA DOM VID KALMAR TINGSRÄTT

Egentligen är det inte bra att en så enkel dom som denna skall ta 20 månader att avkunna. De olaga hoten gjordes på Instagram dels den 16 april 2022 och den 23 januari 2023. Den 16 april skrev den då 15 år gamla killen från Lindsdal följande.

”har bland annat skrivit hot med innebörden att Rasmus Paludan kommer att skjutas och mördas ifall han kommer till Kalmar.”

Och den 23 januari 2023 skrev han följande.

”har bland annat skrivit hot med innebörden att han ska bränna honom, hans familj och hans kollegor samt att Rasmus Paludan kommer få en kula i sitt huvud inom en vecka och att ingen skottsäker väst eller hjälm kommer att hjälpa mot hans kulor.”

Rasmus Paludan i Visby 2022. Foto Thoralf Alfsson

Sannolikt har personen sin bakgrund från Kosovo om man ser till efternamnet och med stor sannolikhet muslim. Varför annars hota Rasmus Paludan som skulle komma till Kalmar och Norrliden för att bränna koranen.

Nu döms han till 20 timmars ungdomstjänst och att betala ett skadestånd på 10 000 kronor. Dessutom döms vårdnadshavarna att även de betala 10 000 kronor vardera i skadestånd till Rasmus Paludan. Totalt ett skadestånd på 30 000 kronor för familjen.

Mycket bra att även vårdnadshavarna döms till skadestånd. Föräldraansvaret har jag efterfrågat många gånger.

13 reaktioner på ”BRA DOM VID KALMAR TINGSRÄTT

  1. ivarandersson 2023-12-23 / 10:07

    Trettio år efter DDR:s slutliga kollaps skördar det Muslimska brödraskapet frukterna av sitt arbete tillsammans med en annan rörelse som rest sig ur askan. 68-rörelsen. En rörelse kontrollerad av Kreml som aldrig dog ut eller tynade bort. Utan kom att övervintra för att sedan återuppstå i våra dagar.
    https://ledarsidorna.se/ur-askan-rorelsen-som-aldrig-dog/
    Johan Westerholms artikel ger mycket ny information åtminstone för mig.

    Gillad av 2 personer

  2. Hemlig X-sson 2023-12-23 / 09:15

    Det är väl fred i Kosovo nu, sedan länge. Äkta flyktingar har väl flyttat hem igen?

    Gilla

  3. anders.gs 2023-12-22 / 21:05

    Salwan Momika ”If you want to destroy an entire society, all you have to do is spread Islam in it, and society will turn into a stupid monster devoid of humanity and morals.”

    Gillad av 4 personer

  4. Ó Hyra 2023-12-22 / 16:47

    OT
    Vi blir utskrattade av omvärlden. Inte en sändning i SVT utan bögar och ”män” med en liten hårtofs därbak, i sladdrig, kavaj från billighetsaffären, och den obligatoriska mörkhyade. Frågan är hur länge dessa galenskaper ska få fortsätta, hur länge genustokarna ska få diktera agendan och på sikt sänka landet?

    Det är förmodligen bara vi lite äldre som upplevt ett normalt Sverige som reagerar på all galenskap, för den yngre generationen som inte upplevt något annat än absurditeter så ter detta sig som något normalt, speciellt som skolan lär dem genustokerier, feminism, värdegrunder och andra mentala vansinnigheter.

    Varför tar man inte itu med SVT? Ge alla sparken och låt dom söka sina tjänster på nytt. Hota dom med total nedstängning.

    Gillad av 4 personer

  5. Ó Hyra 2023-12-22 / 16:17

    Nu börjar vi se resultat från regeringens jobb mot kriminaliteten. Främst tack vare SD.
    S med anhang hade åtta år på sej och inte mycket hände, Förhalaren,
    ”Bluddrup Morgan Johansson” hade nog kallat, att bötfälla föräldrarna för rasism.

    Gillad av 1 person

  6. Lennart Stenkvist 2023-12-22 / 16:15

    Så fort det går emot den egna religionen som inte hör hemma i Sverige tycks det vara fritt fram för dessa religionsfanatiker att skjuta, knivsticka, mörda, våldta, förnedra och begå terrorhandlingar. En medveten handling för att skada dem som har en annan åsikt och en annan religion uppfostran.

    Vänsterns nötskals politiker och deras väljare uppvisar glädjande tacksamhet att det råder religionsfrihet i Sverige och att mångfald och mångkultur berikar vårt samhälle.

    Med denna idiotiska kunskap hurrar vänsterns stolpskott för att samhället ska förbli otryggt. Helst gärna otryggare.

    Gillad av 3 personer

    • ivarandersson 2023-12-22 / 18:16

      Hela klanen ska utvisas.
      Hamas första paragraf. En stat baserad på sharia.
      Gäller troligtvis alla islamister.

      Gillad av 2 personer

  7. tompas11 2023-12-22 / 12:58

    En trevlig julklapp mitt i allt elände.

    Gillad av 2 personer

  8. turrim 2023-12-22 / 12:33

    Kan man kalla det en uppmaning till jihad precis som den lille killen på moskébyggarens rygg? Man börjar tidigt i Kalmar.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.