ÄNNU EN BEKRÄFTELSE

Nu har jag pratat med ytterligare en person som bekräftar att det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson i samband med firandet av Eid al-Fitr, det vill säga avslutningen av Ramadan i början av maj 2022, utlovade ett markområde för en moské om muslimerna röstade på Socialdemokraterna i valet i september 2022.

Det var Johan Perssons Eid al-Fitr present till muslimerna 2022!

Både Johan Persson och Muslimska Trossamfundet i Kalmars ordförande Shadi Salame har tidigare förnekat detta i tidningsartiklar. Den person som jag nu pratar med har själv hört hur Shadi Salame uppmanat muslimer att rösta på Socialdemokraterna så att de kan bygga en moské.

Ansökan från Muslimska trossamfundet om en markreservation inkom till Kalmar kommun dagen efter valdagen den 11 september 2022. Minst sagt avslöjande!

Bedrövligt att lokalmedia inte vill ställa frågor till Johan Persson och Shadi Salame om detta. Vad är det för journalister som jobbar på Barometern, Dagens Kalmar och P4 Radio Kalmar?

6 reaktioner på ”ÄNNU EN BEKRÄFTELSE

  1. Lennart Stenkvist 2024-05-23 / 12:06

    Oärlighet genom att käbbla, ljuga och skylla ifrån sig skapar makt och trygghet för socialdemokraterna. Deras väljare förstår inte hur det ligger till eftersom de tror att det handlar om demokrati.

    Gilla

  2. ivarandersson 2024-05-23 / 08:57

    Journalister som jobbar på Barometern, Dagens Kalmar och P4 Radio Kalmar är ynkryggar och nyttiga idioter.

    Gilla

  3. Christer 2024-05-23 / 08:33

    Läs dagens Rebecka Uvell så förstår du varför Socialdemokraterna stimmar så otroligt mycket om de påhittade trollfabrikerna .

    Mycket skit i det forna så stolta partiet Socialdemokraterna.

    Men gemene Svensk har sett igenom bluffen . EU siffrorna stiger för Sverigedemokraterna.

    Gillad av 1 person

  4. Ayatollah Svensson 2024-05-23 / 00:00

    @ Thoralf. Du har skrivit något om ett underspris för marken och att priset kan överklagas då jämförbar mark sålts till högre pris, enligt dig.

    Vad händer exakt sen? Efter anmälan? Vem avgör vad som är rätt och fel?

    Gilla

    • Thoralf A 2024-05-23 / 07:54

      Det hanteras som alla överklaganden men Kalmar kommun kommer få rätt om det pris som angetts också blir det slutgiltiga priset. Men projektet kommer fördröjas under ett antal månader.

      Gilla

  5. Trollfabriken 2024-05-22 / 22:43

    Moské i Kalmar
    Jamal Hamas i riksdagen, Mehmet i regeringen, Hussein i Vita huset, Sadiq borgmästare i London, Humza premiärminister i Skottland, Karim ICC-chef mm
    ruggiga järtecken om det som är i görningen,
    den demografiska atombomben tickar, världens största pedofilsekt växer och expanderar i allt snabbare takt…

    Norge erkänner Palestia
    gör som den svenska sosseregeringen gjorde tidigare. Man kan undra varför de inte erkänner ex Kurdistan? Finns det för få arabiska länder i världen? Vore intressant att se kartan på landet som de har erkänt, är det samma som Hamas’ karta, dvs ‘from the river to the sea’?

    Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.