DRAGHJÄLP AV BAROMETERN

När våra politiska motståndare och media delar information från mig om befolkningsutvecklingen i Kalmar kan jag nog bara kalla det för en mycket lyckad kampanj. Jag kan till och med sträcka mig så långt som till att det är en lyckad PR-kupp!

Befolkningsökningen har varit drygt 2 procent för personer med svensk bakgrund sedan 2002. Men för personer med utländsk bakgrund har den varit drygt 80 procent under samma tidsperiod. Sedan får var en analysera om det är positivt eller negativt och vilka effekter det ger för samhället och välfärden i Kalmar. Jag presenterar bara statistik från SCB.

 

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s