SSU OCH ISLAMISTER

Egentligen kanske man borde vara väldigt skadeglad när SSU granskas och det ena efter det andra avslöjandet kommer att socialdemokraternas ungdomsförbund i Skåne kapats av islamister med antisemitiska och homofobiska uttalanden på framförallt sociala medier. Men nej, jag är inte skadeglad. Det är bara för sorgligt att vi låtit det hela gått så långt.

Den politiska korrektheten har uppenbarligen varit så övergripande och total inom SSU att ingen vågat reagera och säga ifrån. I synnerhet inte när ett valår och en valrörelse var i antågande. Då gällde det uppenbarligen att tysta allt fram till valdagen.

https://www.facebook.com/sverigedemokraterna/videos/503082783503499/

Läs framförallt dessa artiklar från alternativmedia.

https://samnytt.se/avslojar-sa-har-vill-islamisterna-ta-over-hela-ssu/

https://ledarsidorna.se/2018/11/rasismen-och-homofobin-inom-ssu-aftonbladets-ledarredaktion-var-delaktig-i-morklaggningen/

”Så här berättar en av våra källor om sin första kontakt med förbundet. Källan fick så småningom förtroende från dåvarande ordförande för SSU Skåne Rizwan Elahi, mannen med kopplingar till Ahmadiyya-mosken i Malmö som gjort sig rikskänd genom sina homofobiska ställningstaganden.” 

 I Kalmar kommunfullmäktige sitter socialdemokraten Nasim Malik som är Ahmadiyyamuslim från Pakistan.

Svensk media undviker att nämna att avslöjandet om SSU i Skåne har sitt upphov i ett avslöjande av Samhällsnytt redan den 15 oktober. Jag är inte det minst förvånad över hur svensk media agerar. Det är inte första gången och definitivt inte heller sista gången.

Media beskriver det som en falangstrid inom SSU och jag tolkar det jag läst som att den ena falangen handlar om islam/muslimer i väldigt stor utsträckning. Det förvånar mig heller inte i det invandrartäta Malmö och Skåne.

Många har länge förutspått att vi skall få ett renodlat muslimskt parti på riksnivå och att det partiet lätt kommer klara fyra procentsspärren till riksdagen. Men de muslimer som varit och är politiskt aktiva har valt att försöka gå den snabba vägen genom andra partier. Helt enkelt infiltrera partier för att kunna påverka i islamistisk riktning. Vi har sett detta i snart alla partier förutom Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna och det har sina naturliga förklaringar.

Nu tror jag faktiskt att det inte bara är SSU som infiltrerats. Det vet sedan avslöjanden inom framförallt Miljöpartiet och Centerpartiet. Det finns tydliga tecken på att det även kan finnas inom Grön ungdom och Centerpartiets ungdomsförbund CUF. Det är ju två partier med väldigt naiva medlemmar och politiker. Jag hoppas att dessa båda ungdomsförbund granskas av någon som kan sin sak. Jag har ju lyft en del i Kalmar tidigare men det uppskattas inte.

Allt eftersom dessa individer avslöjas och deras verkliga agendor blottläggs så kommer deras taktik och arbetssätt att förändras. De kommer inse att genvägen genom de etablerade partierna inte är så framgångsrik. Följden kommer bli att det kommer startas och etableras minst ett muslimskt parti med dold ”islamistisk” inriktning till valet 2022.

Om detta skulle bli verklighet kan det paradoxalt nog kunna innebära att regeringsbildning blir betydligt lättare än vad den är idag, då det sannolikt skulle få betydligt fler svenskar att vakna och rösta mer nationalistiskt. Det vill säga på SD, KD och i viss mån även M.

Det attentatsförsök som dansk polis avslöjade för några veckor sedan misstänks vara planlagt av regimen i Iran. Med andra ord av shiamuslimer.

Har vi tagit hit Mellan Östern så får vi också Mellan Östern! Den som trott något annat är fullständigt verklighetsfrånvänd och naiv.

Jag hoppas att alla förstår att det handlar om det shiamuslimska Iran och att det finns tiotusentals shiamuslimer i Sverige med uppehållstillstånd och svenskt medborgarskap. Se denna video från 2016 i Malmö. En motsvarande shiademonstration var den 27 oktober 2018. Den finns på Facebook men jag har inte hittat något klipp på Youtube att lägga in på bloggen. Det var inte färre personer i år.

Se videon först kommer männen sedan kvinnorna. Tänk om Prideparaden skulle delas upp på det sättet. Vilket liv det skulle bli! Men när det gäller islam är det inget problem. Det varit helt tyst i media.