JULAFTON

_MG_0654_DPP

Först vill jag tacka för alla julhälsningar som jag fått här på bloggen och i kommentarerna, på Facebook och via min mejl. Jag hinner inte svara personligt på alla fina julhälsningar. Hoppas att ni alla får några trevliga dagar med era nära och kära och kan njuta av lite lugn och ro men också värna våra kristna traditioner.

Idag kommer min dag gå i lugnets tecken med en långpromenad på Ölands östra kust. SMHI hade lovat lite sol idag men det ser inte se lovande ut just nu. Hur kan de förutsäga klimatet om 20 eller 50 år när de inte kan förutsäga moln eller sol mindre än 24 timmar framåt i tiden. Hemskt tråkigt med detta gråmulna väder, dag ut och dag in, utan en minsta solglimt. Sedan blir det lite enkel julmat och en nubbe.

Noterar att på SVT kör man nästan enbart julrepriser. Samma program år efter år.

Julia Caesar har producerat sin egen version av julevangeliet. Det är sannolikt med stor sorg, ironi, förtvivlan och ilska som Julia skrivit sin egen text. För den som har en stund över på julafton så rekommenderar jag att lyssna på hennes version. Även om ni kanske tappar en del av julkänslan och får en bitter eftersmak på julmaten. Det är tyvärr sanningen och den verklighet vi lever i idag.

 

Det är hög tid för de gula västarna även i vårt land!

En reaktion på ”JULAFTON

  1. stefan a. 2018-12-24 / 13:47

    ha ha ha… ja smhi klarar inte ens av att spå morrondagens väder än mindre om 20 år, ser vindmöllor på håll, de står stilla, det är iaf. -16, man får dra på sig några miljöpartister för att hålla värmen, svt kör rep. för att de behöver våra stålar att betala rättegångskostnader för sina anställda människosmugglare….

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.