NYSTART

Välkommen till min nya blogg på WordPress om det är första gången ni kommer till denna sida.

Jag ser detta som en nystart av bloggen och jag hoppas alla läsare följer med till den nya bloggen. Jag hoppas alla kommer uppleva att det finns fördelar med att jag nu använder WordPress. Här finns det många möjligheter att utveckla bloggen och det finns fler möjligheter att länka till Facebook, Twitter o.s.v.

Mina personliga förutsättningar när det gäller politiken har förändrats kraftigt de senaste månaderna, men det är både på gott och ont. Åsiktskorridoren har plötsligt försvunnit och jag är nu helt fria att skriva i alla ämnen, utan att riskera hamna i onåd hos en diktatorisk partiledning. Mitt största problem blir min försörjning, om jag väljer att ägna mig åt politik och samhällsinformation på heltid. Något som jag i dagsläget har för avsikt att göra men sedan får framtiden utvisa var jag hamnar.

Högst på agendan står just nu mitt bokprojekt. Jag tänker använda de närmaste månaderna åt att skriva på min bok om Sverigedemokraterna och mina egna upplevelser under dess 14 år av mitt liv. I synnerhet de senaste 8 åren som jag ägnat mer eller mindre all min tid åt partiet i en eller annan position.

Vill du stödja mitt bokprojekt så kan du gå in på ”Om Thoralf” överst i bloggen så finns det olika möjligheter.

Eftersom vi gått in på ett nytt år kommer jag börja uppdatera alla mina olika statistikprojekt med data från 2018 allt eftersom myndigheterna tillhandahåller uppgifterna. Det skall bli väldigt intressant att få in uppgifter från Migrationsverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialstyrelsen, SCB, SMHI o.s.v.

God fortsättning på det nya året!

Mikael Willgert på Swebbtv har gjort en bra sammanställning av 2018 och planer inför 2019.

28 reaktioner på ”NYSTART

 1. martiusus 2019-01-02 / 16:24

  Jag tycker inte man kan säga att Mellanöstern är underutvecklat…
  Köpte en skärbräda av trä, cedertä kan man tänka, i Jordanien.
  När jag kom hem och vände på brädan – en ettikett – made in Poland.

  Gilla

 2. martiusus 2019-01-02 / 16:12

  Svenskarna, jo dom finns, oavsett vad den primatliknande Reinfeldt tycker,
  reduceras mer och mer till ett skatteboskap, vars största värde ligger i att bekosta/finansiera
  en okontrollerad invasion av bidragshungrande muslimer, afrikaner, med flera för Sverige odugliga människor.

  Nu tycker man att det är ”orättvist” att alla barn ska få barnbidrag, trots att det just är till för barnen.
  Dom som tjänar bra och dom som betalar mest i skatt, dom tycker man nu inte ska få något barnbidrag. Det kallas rättvisa, det kallas ”allas lika värde”.

  Tänk om inte den genuine ”gammelsvensken” fanns?
  Då blir det åter ett jordhål med getskinn över.

  Gilla

 3. Pia 2019-01-02 / 09:56

  Thoralf, all heder till dig! Jag har följt dig från och till i många år och sett den allt annat än respektfulla behandling SD:s ledning har utsatt dig för. Allt det storslagna arbete som du har lagt ner för SD och dess medlemmar är mer än hedervärt. Att partiledningen istället för att tacka dig för allt du har gjort lönar dig på detta sätt säger mer om dem än om dig. Tyvärr bor jag inte i Kalmar men gjorde jag det så skulle du få min röst i nästa val. Jag önskar dig all framgång med ditt nya parti och ser fram emot att få följa ditt fortsatta arbete. Särskilt uppskattar jag din ärlighet och höga moral som är som en sällsynt fågel inom politiken. Allt gott!

  Gillad av 2 personer

 4. Bengt 2019-01-02 / 01:33

  Man skulle önska att Alternativ för Sverige taggar ned lite i sin skrik-retorik samt öppnar upp för kommunalt deltagande i utvalda kommuner. Då torde Thoralf vara den perfekta kandidaten för såväl riksdagsvalet som för Kalmar kommun.

  Thoralf, du skulle garanterat få mycket röster i Kalmar och många skulle byta från SD till AsF i riksdagsvalet om du var på listan!! Kanske skulle du kunna ro AfS ända in i riksdagen!! Så bra är du nämligen.

  Gilla

  • MartinA 2019-01-02 / 08:16

   Som jag förstått det så har AFS haft både lågmäld som högljudd retorik. Jag tror att de hårdaste inläggen var taktik från AFS sida för att försöka provocera lögnmedia att skriva om dem. Hade lögnmedia demoniserat AFS lika mycket som de demoniserade SD 2010 så hade AFS fått ett enormt mycket bättre valresultat.

   Här följer några väldigt trevliga exempel på talare som OCKSÅ är en del av AFS ”retorik”. Alltså, varför stirra dig blind på de som du tycker sämst om?

   Louise:

   Mikael:

   Matikainen

   Gillad av 1 person

  • MartinA 2019-01-02 / 08:17

   Ojdå, var inte tänkt att länkarna skulle blaffa ut så förskäkligt 😦

   Gilla

 5. Jaså's vän 2019-01-01 / 22:27

  Du skule passa som korv gubbe din fjant. Stå i Kalmar och sälja korv med bröd. Kanske något att tänka på inan sport lovet?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-01-01 / 22:57

   Särskrivningar och felstavat. Jag tror man skall vara försiktig med att uttala sig i ditt fall men med en sådan vän, så är jag inte förvånad.

   Gillad av 4 personer

  • Bajen666 2019-01-02 / 09:07

   Så uttrycker sig en kebabsvarare som missade SFI fullständigt och otrevlig är du också skäms på dig.

   Gillad av 2 personer

  • martiusus 2019-01-02 / 15:35

   Idiot, ha ett trevligt sport lov.

   Gilla

  • Thoralf A 2019-01-01 / 20:14

   Något för ideologen Mattias Karlsson att svara på. Han pekas ju indirekt ut i artikeln.

   Gilla

  • alvar1131 2019-01-01 / 20:37

   Men var ändå inte det där det vanliga tramset och t o m staplat ovanpå varandra?

   Gilla

  • Juicelucy 2019-01-01 / 21:20

   Liberalerna börjar bli rädda vilket visar sig i den ökade mängden av inlägg.

   Gilla

  • Robban 2019-01-02 / 17:03

   Sällan läst så mycket skräp!
   Det blir så tydligt att de inte har något på fötterna, förutom rädslan att förlora makten!

   Gilla

 6. Lille Skutt 2019-01-01 / 14:12

  Jag kommer stödja dig med en slant men då måste du ta tillbaks all smörja om Paula Bieber som är så älskvärd och klok. Med ta tillbaks menar jag inte att du raderar inlägg utan att du skriver en seriöst menad pudel.

  Gilla

  • C Andersson 2019-01-01 / 15:28

   Är det din eller Thoralfs blogg?

   Gillad av 6 personer

  • Bajen666 2019-01-01 / 15:52

   Sätter du ditt ”hot” till verket så tänker jag skicka det du inte gör, vilket jäkla trams du håller på med.

   Gillad av 2 personer

   • Lilleskutt 2019-01-01 / 21:09

    Det tror jag knappast, mitt belopp skulle vara femsiffrigt men då vill jag vara med och utforma bokens innehåll.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-01-01 / 21:39

    Haha…. då får du nog lägga till flera nollor. Innehållet i min bok är inte till salu. Men allt har givetvis ett pris 😉

    Gillad av 3 personer

  • Peter 2019-01-01 / 21:36

   Bieber är någon annan. Bieler heter hon och är väl en av de mer liberala inom SD. Det är de liberala som drar partiet bort från den Sverigevänliga politiken till en mer globalistanpassad förödande politik.

   Sen är det ju Thoralfs blogg så han bestämmer, inte du.

   Gilla

   • Gott Nytt Är 2019-01-01 / 22:22

    Jag tror att Thoralf får finna sig i att bli köpt, han är ingen Bodström som badade i pengar så är det med det. Naturligtvis styr de upp det så att alla fadäser tas bort och att globalistpolitiken hyllas även där. Tyvärr är världen så rutten, men den är något mindre rutten i Sverige där man åtminstone kan debattera detta på fåtal ställen utan att polisen slår in ytterdörren. Bodström hade goda förbindelser med media då han arbetat på SvD och syrran arbetar inom media så gratisreklamen var given.

    Gilla

  • MartinA 2019-01-02 / 08:06

   Hehe, nu har du nog blandat ihop Thoralf med andra SDare 😀 😀 Allas åsikter är inte till salu.

   Gillad av 1 person

 7. Per-Erik Friberg 2019-01-01 / 13:56

  Hej Thoralf!
  Jag kommer att följa dig varje dag på din nya sida precis som jag gjorde på den gamla sidan.
  Mvh
  Pelle Friberg

  Gillad av 1 person

 8. Bajen666 2019-01-01 / 13:54

  Jag trivs i WordPress här kan man t om svara på ett inlägg, plus att det man skriver inte försvinner om man inte var snabb nog…-)

  Gilla

 9. alvar1131 2019-01-01 / 12:49

  Det här blir bra! Ja, det var bra innan, men nu blir det extra spännande framigenom.

  Lite fegt att följa dramat på håll och ändå kunna gotta sig, så att säga. Fast jag gillar redan tanken på allt som kan hända och återges här på bloggen under 2019. Det är ren och oförfalskad nyfikenhet, glädje och uppskattning från min sida.

  Gilla

 10. hasp 2019-01-01 / 12:35

  Jag följer dig framgent och stöttar i möjligaste mån.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.