FULLSTÄNDIGT OBEGRIPLIGT

Terrorrättegången har startat i Stockholm men media tycks mest intressera sig för vad försvarsadvokaten har att säga. PÅ Expressens och Aftonbladets webbsidor ligger artiklarna väldigt långt ner i flödet. Jag tror inte att någon av dessa uzbeker kommer dömas utan de kommer sannolikt frias. Att fälla någon för ett brott som inte begåtts tror jag knappast kommer ske i Sverige. Det kan ju betraktas som rasism från tingsrätten. Det handlar ju om den goda och fredliga religionen, ännu en gång.

Jag blir bara så trött när jag hör om allt elände som genomsyrar nästan alla nyhetssändningar. För att inte tala om morden i Marocko där två kvinnor fick sina huvuden avskurna med kniv. Det är så fullständigt galet och obegripligt men alla dessa terrorister har sin tro i en och samma religion. Alltid samma religion, om och om igen.

Jag upptäckte en märklig sak när jag skrev ett typiskt uttryck för dessa religiösa terrorister i en kommentar.

Normalt sett brukar kommentaren godkännas omgående, därför att det är jag som är administratör. Men den här gången dröjde det ca 10 minuter inte det kom en kvittens på att kommentaren hade publicerats. Väldigt märkligt! Men uppenbarligen finns det någon ”ovan där” som bevakar detta forum, som jag trodde att jag hade full kontroll över. Storebror har koll på dig.

Väldigt bra att det startas en sajt (Doku.nu) som granskar denna religion och dess fanatiska utövare. Dom skrämmer mig med sina fanatiska ritualer. Det borde finnas en sajt som också lägger upp alla videoklipp om hur dessa religionsföreträdare uppträder i vårt samhälle, i Sverige och vad dessa mörka krafter sysslar med i det fördolda. Något som jag tror att minst 99 procent av den etnisk svenska och kristna befolkningen är totalt ovetande om. De tycks till stora delar vara totalt ointresserade av vilken miljö deras barn och barnbarn kommer att få växa upp i.

För mig är det fullständigt obegripligt!

Besök gärna sajten doku.nu. Jag har lagt in den som en länk bland andra bloggar i högermarginalen. Där kan du läsa en artikel om de terrormisstänkte uzbekerna.

”Åklagarens bevisning består bland annat av chattkonversationer och att de åtalade köpt in stora mängder kemikalier som kan användas för bombtillverkning. Men i den över två tusen sidor omfattande förundersökningen framgår även att de tre huvudåtalade hyser starka sympatier för terrorgruppen Islamiska staten, samt haft regelbunden kontakt med personer i Syrien som ingår där.”

16 reaktioner på ”FULLSTÄNDIGT OBEGRIPLIGT

 1. martiusus 2019-01-08 / 15:49

  Och här står vi idag, ett kuschat folk styrt av inkompetenta oduglingar som lever mer i önskningarnas värld än i verkligheten.

  Hundratusentals främlingar bor i vårt land trots att de hatar vår kultur och våra normer, endast vår välvilja, snällhet, höga standard och bidrag får dem att stanna. Vi göder dem med offentliga medel och hoppas att de ska anpassa sig med tiden.

  Svenska folket kommer att få betala ett högt pris för de senaste årtiondenas migrations politik.

  Ett hat som inte går att stoppa har börjat gro i det svenska folkdjupet samma hat som gror hos stora invandrargrupper. Resultatet kommer att bli svåra etniska konflikter som kommer att lösas med våld.

  Gillad av 1 person

 2. martiusus 2019-01-08 / 15:29

  Varför kastar Sverige inte ut alla uzbeker? Vad fan har de här att göra mer än att jobba svart hos invandrade stå upp komiker eller leva på bidrag.

  Varför åtalar man inte den där kurden Özz Nûjen för finansiering av terrordåd? Han lär ha betalat Akilov 56 000 kronor svart för att ha renoverat hans hus.

  Med dessa pengar kan Akilov ha finansierat förberedelserna till terrordådet på Drottninggatan bland annat köpt ingredienserna till bomben som aldrig exploderade.

  Gillad av 1 person

 3. Lena1-2018 2019-01-08 / 14:21

  Man undrar ju faktiskt vad uzbeker har att göra i Sverige? Är det krig i Uzbekistan?
  I övrigt så förstår jag att MSM inte skriver så mycket om det, de vill säkert inte väcka den björn som sover…

  Gillad av 3 personer

 4. Bert 2019-01-08 / 14:18

  Niklas R, det är mer som förenar de stora totalitära ismerna Fascism, Nazism, Socialism, Kommunism och Islamism än det som skiljer dem åt. Niklas R, du mins väl att Nazistiska Tyskland och Fascistiska Italien ingick ett vänskapsfördrag 1936 samt var allierade under 2ww, de så kallade axelmakterna.

  Det fanns fler fasciststyrda länder som kände samhörighet med nazistiska Tyskland exv Fasciststyrda Spanien under Franco. Det totalitära Kejsardömet Japan ingick från 1940 i axelmaktpakten. Socialistiska(ej kommunistiska) Sovjetunionen var ju sedan 1939 i vänskapspakt med Nazityskland, den så kallade Molotov-Ribbentrop-pakten. Så, helt klart är att Fascism, Nazism och Socialism hade/har mycket mer gemensamt än vad som definitionsmässigt skiljer dem åt.
  Se gärna ”SAMTIDENS” videodokumentär på YOUTUBE med tema ”SOCIALDEMOKRATERNAS HISTORIA”, där framgår klart som korvspad att ismerna Nazism(nationalsocialism) och Socialism(Socialdemokrati) är mycket närbesläktade, ja rent av INCESTUÖST.

  Ang Sovjetunionen: sovjetunionen var aldrig Kommunistiskt, det var socialistiskt. Kommunism innebär att det inte finns någon stat som utövar makt.

  Gilla

 5. World Traveller 2019-01-08 / 11:27

  Nu borjar vanstern attackera partier liknande SD pa allvar: Mordförsök på Alternativ För Tysklands toppolitiker – misshandlades med träpåk (Samnytt)

  Gillad av 2 personer

 6. alvar1131 2019-01-08 / 11:10

  Vad resultatet än blir i slutändan på den här historien, så har tydligen förundersökningen med alla tillslag av olika karaktär och på olika platser och i många dokument givit mycket bra information för alla som dagligen i fortsättningen hanterar den här sortens brottslighet.

  Dessutom har de misstänkta förhindrats sätta sina planer i verket för att åstadkomma åtminstone en, kan vi förmoda, fruktansvärd händelse. Det är klart som korvspad för oss i folkdomstolen medan de i rättsväsendet mal på.

  De misstänkta har ertappats med byxorna nere innan de på ett eller annat sätt (eller på flera sätt) skulle agera. Att nu brottslingarnas försvarare och de själva försöker hålla byxorna uppe är normalt då ingen vill att deras lortiga kalsonger diskuteras i offentligheten.

  Gammelmedia då? Oss lurar dom inte längre.

  Gillad av 1 person

 7. Bert 2019-01-08 / 08:29

  Citat CD ”Men man vet aldrig hur långa tentakler den socialdemokratiska fascismen har. Den ska aldrig underskattas.”
  Svar: socialistislamist-fascistsossarnas tentakler är oändligt långa och når in i märgen på det svenska samhällets innersta innersta. Sossestasi/KGB är långt mycket mer aktivt än någonsin DDR-STASI OCH SOVJETISKA KGB var i jakten på oliktänkande.

  Gilla

  • Niklas R 2019-01-08 / 09:31

   Socialister är inte fascister. Detta är ett fundamentalt misstag många obildade begår eftersom de blivit itutade under närmare 70 år att nationalsocialism är fascism eftersom det var ursäkten Sovjetunionen använde för kriget och fortsatte pumpa ut efter kriget.

   Fascismen är en ultracenter politik som slår lika hårt mot vänster (socialister) som höger (konservativa). Som alla diktatoriska inriktningar har gemensamma inslag – förtryck av oliktänkande, myndigheter som står över lagen, med mera behöver man titta på de faktiska värderingarna i ideologin. Det som bland annat skiljer fascismen från socialismen är judehatet. Den har ingen central roll, inte ens en roll överhuvudtaget, inom fascismen men den är mer eller mindre central inom socialismen.
   Inga fascistiska stater har förtryckt eller mördat judar för att de var just judar. Vilket är vanligt i de socialistiska staterna, Tredje Riket är här det lysande exemplet men även kommunistiska Polen och Sovjetunionen.
   De som undrar varför socialisterna i Sverige gladeligen stödjer muslimska terrorister men fördömer den enda riktiga demokratin i Mellanöstern har här sitt svar. Israel är judar, judar är en av socialismens stora fiender.

   Gillad av 1 person

   • Thor 2019-01-08 / 11:50

    Inte desto mindre var den ryska revolutionen genomsyrad av judar. Trotskij är ett exempel. ”Uppfinnaren” ett halvsekel tidigare, en viss Karl Marx.

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-01-08 / 12:53

    De flesta vänsterblivna tror att de är bildade men har oftast ingen insikt alls. Det parti som leddes av Adolf Hitler, hade förkortningen NSDAP, vilket stod för Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Party

    //Gunnar

    Gilla

   • Cosmik Debris 2019-01-08 / 14:33

    Fascism är en totalitär ideologi. Socialdemokrati är totalitär. Fascism förknippas ofta med en massrörelse och individen är alltid underställd statens behov

    Socialdemokratin som i en liten ask. Det räcker för mig.

    Är Alexander Bard också ”obildad”, som i tid och otid kallar Socialdemokrater för fascister?

    Gillad av 1 person

 8. Robban 2019-01-08 / 07:58

  Jag är benägen att hålla med om det mesta!
  Tyvärr så tror jag att det inte är möjligt att påtvinga en reformering av islam, så att det blir möjligt för alla muslimer att leva i fredfull existens med icke-muslimer!
  Vi behöver alltså diskutera religionsfrihet och ytterst vad som ska ingå i ”demokrati”!
  Om någon nu har invändningar! Visa mig en hönsgård där en ”reformerad” iller lever i fredlig sammexistens med hönsen!
  Eller så får vi i ”demokratins” namn acceptera att förr eller senare, förlora både vår land och folk till islam och möjligen även våra nära och kära!
  Personligen så tycker jag inte att ”demokrati” är värt det!

  Gillad av 3 personer

 9. turrim 2019-01-08 / 07:24

  Uzbeker är duktiga på att få våra mer kända och duktiga advokater som har stor access till media.

  Gillad av 1 person

 10. Cosmik Debris 2019-01-07 / 23:53

  Du gör genomgående ett fel Thoralf. Islam är inte en religion. Islam är en extrempolitisk mördarideologi. Menar du att kommentaren skulle ha granskats efter att du hade godkänt den? Det låter mycket märkligt i mina öron. Men man vet aldrig hur långa tentakler den socialdemokratiska fascismen har. Den ska aldrig underskattas.

  ABB:s mordorgie på Utøya framstår som ett barmhärtigt dödande om vi jämför med hur muslimerna i Marocko plågade, halshögg och våldtog sina kvinnliga offer.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-01-08 / 08:34

   Ja, den granskades på något sätt av någon ”där uppe” eftersom jag skrev ”Allahu Akbar” i en kommentar.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s