BJÖRN SAMUELSSON : ”GRETA VET HUR MAN GÖR”

Krönikören Björn Samuelsson har fått en ny text publicerad i Östra Småland. Suck…

Med rubriken ”Klimatet kan räddas! Greta vet hur man gör!” Vilken krönika! Går det att ta den mannen på allvar? Givetvis hackar han på Jimmie Åkesson i första hand. Även om han reflekterar över det öländska vinterlandskapet så verkar han inte ta till sig det. Han är uppenbarligen frälst av alla klimatalarmister. Det gäller ju att tillhöra de politiskt korrekta. Annars kan man lätt hamna lite vid sidan om de goda i etablissemanget.

”Ser ni hur klimatdiktaturen normaliseras”, hojtar den ”borgerliga opinionsbildaren” Rebecca Weidmo Uvell” i en debattartikel i Expressen och jämför Holmgren med den nordkoreanska diktatorn Kim Il Sung.

Nu vill ju Jimmie Åkesson också att staten ska agera – internationellt. Där ser man hur långt den nordkoreanska diktaturens gift har nästlat sig in svensk inrikespolitik.”

”Så illa är det väl inte, tänker jag när jag tittar ut över det Öländska vinterlandskapet.

Jo. Det är det, säger Ernmans och spikar likt en rasande Luther fast fakta på fakta på kyrkporten, kring falsk bokföring av utsläppsnivåer, statliga brunkolssatsningar mot bättre vetande insikterna om vad som faktiskt måste göras.”

Vad tror han att han skall uppnå genom att skriva dessa vänstersnurriga krönikor?

Det finns fler exempel i krönikan men jag nöjer mig med att citera ovanstående delar. Läs gärna hela krönikan.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/klimatet-kan-raddas-greta-vet-hur-man-gor/

PS

Om någon SD-medlem var närvarande vid årsmötet i Kalmar och vill berätta hur ni upplevde det får ni gärna mejla eller skicka på messenger till mig. Befinner mig utomlands så mobilen är inget alternativ.

 

14 reaktioner på ”BJÖRN SAMUELSSON : ”GRETA VET HUR MAN GÖR”

 1. Lennart Karlsson 2019-02-05 / 21:42

  Vice presidenten Al Gore, Florida, ville bli president men hade inget ämne att tala om. Då kom hans liberala kommunist vänner med ozon-hålet och vips blev han känd, Mest som dumbom och inte fick han bli president!
  Nu när det är kallt blir frågan om det beror på klimatet, vädret eller årstiden.
  Svar önskas snarast eftersom mina vindruvor tar skada i Lappland!

  Gilla

 2. stefan a. 2019-02-05 / 18:57

  Den ökände kommunisten Jenny Bengtsson har tydligen hamnat på min skattsedel nu, som någon slags arbetsmiljöinspektör på arbetsmiljöverket, går det att gå från högprofilerad aktivist till objektiv tjänstehena ? det verkar alltid finnas lediga välbetalda tjänster i offentlig sektor för S och VPK aktiva personer, kanske därför de slåss med näbbar och klor för off.sektor inte skall konkurrensutsättas …..

  Gilla

 3. Skämt åsido 2019-02-05 / 11:27

  Mer koldioxid, tack!
  Kylan har kopplat ett järngrepp om landet. Folket fryser.
  Solens aktivitet minskar och det lär bli ännu kallare framledes.
  Därför bör regeringen satsa på att öka koldioxidutsläppen, då det är (vetenskapligt bevisat) att det leder till varmare klimat!

  Gilla

 4. Hybris 2019-02-05 / 11:24

  Det finns många likheter mellan Mäster skräddare och Johan Persson. Det blir till slut bara en tummetott av hans storhetsvansinne.

  Gilla

 5. ltsundelin1950 2019-02-05 / 08:44

  Mer korrekt vore väl att ställa frågan: Vad vet Greta egentligen? eller Har Greta en susning om vad hon snackar om?

  Gilla

  • Björn 2019-02-05 / 16:48

   Greta är väl som allt för många ungdomar. Man tror att man kan och vet allt, men man vet inte att man inte kan och vet allt.

   Det är först när man blir äldre som de allra flesta av oss börjar inse att man faktiskt inte kan och vet allt.

   Gilla

 6. Alfa 2019-02-04 / 21:09

  Wallmark erbjöd SD-topp 50 000 för att avgå, enligt media.

  SD blir mer och mer vidrigt.

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-02-05 / 11:55

   Hela SD-toppen är ett litet korrumperat kompisgäng, så långt ifrån en demokratiskt framröstad partiledning man kan komma!! Detta är tyvärr den bittra sanningen…. Om inget radikalt sker på denna punkt inom kort, misstänker jag att nedförsbacken kan komma snart och bli ganska brant…

   //Gunnar

   Gilla

 7. Gunnar Edlund 2019-02-04 / 19:44

  Om Sverige försvann från jordklotet skulle CO2 utsläppen globalt minska med 0,13% (FN-rapport från 2014). Sveriges utsläpp har sedan dess minskat.
  Björn Samuelsson kan väl sluta att andas för att bidra till minskningen, för han släpper ut mer CO2 än han andas in.

  Gilla

 8. Sven 2019-02-04 / 18:40

  Jag läser i Östra Småland ”När dottern vägrar äta för att jorden dör…”, det är så Klimat-Greta styr sin familj. Gör du inte som jag vill så tar jag livet av mig. Det är klart att man som förälder gör allt för att undvika det.

  Om du fortsätter med att flyga så vägrar jag äta. Greta ser vän och snäll ut men hon styr sin familj med järnhänder. (min gissning)

  Gilla

 9. Kommentatorn 2019-02-04 / 15:55

  Det är verkligen obehagligt att se hur många nyttiga idioter det finns inom gammelmedia. Klimat”debatten” börjar mer och mer likna en slags psykos där man helst ska vara så verklighetsfrämmande som möjligt. Att hänvisa till den där stackars klimatungen är fullständigt oseriöst. Borde inte gammelmedia (och synnerhet ”neutrala och opartiska” public service) försöka få lite balans i debatten istället. Tjatet om att det råder konsensus bland klimatforskare stämmer ju definitivt INTE. Men att låta båda sidor komma till tals i DDR 2.0 (dvs Sverige) är väl för mycket begärt.

  https://kommentatorn.home.blog

  Gillad av 5 personer

 10. turrim 2019-02-04 / 15:36

  Sydsvenskan är med i kampen om att vara värsting. Där kan man läsa, att lille Knut kommer att få veta hur det gick för klimatet.

  Det är en charmerande bild på lille Knut, ett år gammal, där han står på ett Pub-golv och äter en kaka. Föräldrarna har tagit med honom dit för att lyssna på Föräldravrålet som berättar om sin klimatoro.

  Gilla

  • Tony Ingman 2019-02-04 / 16:41

   Ja eller det är kanske större chans att lille Mohammed får veta det när hans släktingar tagit över dårhuset Sverige., hoppas att dom får Svensk Media med sig på köpet!

   Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.