FJÄRDE STATSMAKTEN

7 reaktioner på ”FJÄRDE STATSMAKTEN

 1. Muhammed 2019-02-06 / 12:17

  Vem/vilka är det som förstört alla busskurer i Kalmar?

  Gilla

  • Chef 2019-02-06 / 14:45

   Ta gärna reda på ursprung, någon som kan, och vem som ligger bakom alla företagsinbrott.

   Gilla

 2. Cosmik Debris 2019-02-06 / 03:29

  En somalier får i gårdagens Studio Ett beklaga sig över den systematiska rasismen i Sverige. Som vanligt har Studio Ett, när det blir för känsligt – inte någon artikel på hemsidan som det går att länka till. Typiskt.

  Detta har inte hänt: En ”afrikansk” kvinna har INTE blivit utsatt för rasism av ordningsvakter i Stockholms tunnelbana.

  Detta har däremot hänt: En somalier har våldtagit en kvinna i Göteborg.(Jag vet inte om hon är svensk)

  Somalier våldtog kvinna i taxi – slipper undan med ungdomstjänst
  https://nyheteridag.se/somaliern-sakeriye-barre-valdtog-kvinna-i-taxi-slipper-undan-med-ungdomstjanst/

  Somalier är överrepresenterade när det kommer till brutala våldtäkter, bidragsberoende och grova våldsbrott. Att då en somalier har mage att anklaga svenskarna för rasism? Reportern i studion ställer självklart inte några kritiska frågor om somaliers brottslighet och rasism. Somaliern får istället prata om sina ”rättigheter”. Att somalier också har en absolut skyldighet att inte våldta svenska kvinnor verkar den kränkta parasiterande somaliern inte fundera nämnvärt över.

  Kvinna i Uppsala: ”–Allt är så hemskt. Det här är så fel. Jag vill kunna vara ute och känna mig trygg.”

  Somalier, araber och muslimer är en plåga som kommer att ruinera och förstöra vårt land. Repatriering är den enda lösningen. Det har Socialdemokrater i Danmark begripit. När vågar ”högerextrema” SD begripa det? Den ryggraden har inte Åkesson. Det blir nog Christian Sonnesson som kommer att föra fram det. Som vanligt!

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2019-02-05 / 22:04

  Pernilla Wikelund, ordförande för Sverigedemokraterna i Växjö, ska praktisera en (1) dag på Ica Cityhallen.

  ”I pressmeddelandet Wikelund skickat ut står bland annat att hon vill se hur ”en välfungerande mångkulturell arbetsplats” kan fungera.”

  ”bredda Sverigedemokraternas och därmed även väljarna i Växjös kunskap och intresse för hur integration kan fungera i praktiken”.”

  Sverige politiker har skapat ett dödligt demografiskt monster. Nu ska en 54-årig ”ambitiös” SD:are i Växjö försöka förstå hur mångkultur fungerar? Thoralf ska vara glad för att han blev utesluten.

  Vem vill vara med i ett sådant dårparti?

  Gilla

 4. Hacke 2019-02-05 / 17:34

  Att dessa båda visa herrar tillsammans med många andra oppositionella är persona non grata i etablissemangsmedia och det offentliga samtalet är en stor evig demokratiskandal. Att de sedan får stå tillbaka för skolkande 15-åringar, kändiselit och utvalda delar av lättviktiga och rättrogna ”forskare” gör att man blir närmast uppgiven som mediekonsument. Om det nu inte hade varit för just denna växande alternativmedia och vitala folkrörelse som väller fram och fullkomligt skrämmer skiten ur demokraturens företrädare inom såväl politik som media.
  Jag tror också det är där vi hittar svaret på diskussionsämnet i denna debatt. De etablerade institutionerna, som i det här fallet public service, är så i grunden körda i botten att någon reformering inte låter sig göras. Det måste komma något helt nytt som ersätter i form av de nya alternativmedierna, av folket och för folket. Inte ens den ruttnande myllan efter etablissemangsmedia innehåller spår av näring att bygga vidare på.

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.