SVERIGEDEMOKRATERNAS EU-VALSEDEL

Vilka löften fick Charlie Weimers från SD när han hoppade av från Kristdemokraterna till Sverigedemokraterna 3 dagar före valet den 9 september? Han hade då jobbat som stabschef för Lars Adaktusson i EU-parlamentet under flera år. Var det ett löfte om ett jobb i Bryssel eller en topplacering på Sverigedemokraternas EU-valsedel? Givetvis var detta avhopp inget avhopp av stundens ingivelse i valrörelsen. Det var med högsta sannolikhet väl planerat och hade säkert föregåtts av en diskussion om jobb och sannolikt också en topplacering på EU-valsedeln.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7037681

Är det Charlie Weimers som ligger bakom SD:s kovändning om EU och att inte längre förespråka en omröstning och ett utträde från EU.

Enligt ett rykte, ett tips till bloggen skall även en för mig helt okänd kvinna placeras högt på Sverigedemokraternas EU-valsedel, Jessica Stegrud. Jag har ingen aning om denna uppgift stämmer men den är väldigt anmärkningsvärd om den stämmer.

Allt annat än att Peter Lundgren toppar EU-valsedeln skulle vara en sensation men sedan är det mer öppet om jag skall tro alla rykten.

Hur kommer medlemmarna reagera om Sverigedemokraternas första kvinna i EU-parlamentet, Kristina Winberg som stridit så hårt i parlamentet flyttas ned på en icke valbar plats.

Om SD sedan även använder sig av varannan damernas så säger ett rykte att följande fyra personer kan vara de som toppar EU-valsedeln för SD.

 1. Peter Lundgren
 2. Jessica Stegrud
 3. Charlie Weimers
 4. Kristina Winberg

 

20 reaktioner på ”SVERIGEDEMOKRATERNAS EU-VALSEDEL

 1. Ulf 2019-02-06 / 18:10

  Hur kan Tomas Lexinger uttala sig så amatörmässigt i Barometern, att skador av slukhål på bilen p.g.a. vägens skick täcks av försäkringen på bilen!?!

  Detta gäller såklart bara om bilen är helförsäkrad. Annars får du själv stämma kommunen på skadestånd.

  Gilla

  • Slask 2019-02-07 / 14:24

   För att han är en inkompetent lärjunge i Johan Perssons fotspår.

   Gilla

  • Boris 2019-02-06 / 16:38

   Varför gör du det inte själv?
   Thoralf är väl inte din springpojk

   Gilla

   • Bygghets 2019-02-06 / 20:27

    Alfsson är ju mästare på det och har en blogg som når ut till många.

    Gilla

 2. En småländska 2019-02-06 / 14:33

  Jessica J Stegrud finns på FB som debattör och har/har haft en podd med Ann Heberlein. ca 5600 följer henne.

  Gilla

  • turrim 2019-02-06 / 17:04

   Ann Heberlein säger att hon är Moderat. Men om denna Jessica verkligen är Sverigedemokrat och är en duktig debattör så ska hon givetvis ges utrymme till att grovarbeta från botten för partiet på hemmaplan precis som Thoralf gjorde under många år. Inte ges någon förtur till Bryssel för en podd och tränga undan dem som redan gör ett bra jobb med gott anseende hos övriga delegater.

   Varför? Mygel? Jag anar att han som är ordförande i Medlemsutskottet och hövding i Skåne har lika stor makt som MBJ på östra sidan. Jessica bor enligt Google i Höllviken, två mil söder om Malmö där denne hövding har sin tron.

   Gilla

 3. Bengt 2019-02-06 / 12:25

  Angående felräkningarna på Linnéuniversitetet i Kalmar, så beskrevs det rätt bra på Barometerns Facebook-sida:

  ”Det beror helt enkelt på att statusen är för låg på Linne’. Tror ni Lund eller Uppsala har dessa problem. Där är det ständiga köer för att komma in. För dåliga professorer helt enkelt. Det går inte bygga sig till en status, den kommer genom kvalitet i utbildningen.”

  Gilla

  • Chef 2019-02-06 / 14:42

   Detta har jag påpekat länge. Kalmar har ont om kompetens och det gäller även i t.ex. kommunen.

   Tror ni en person med enbart gymnasieutbildning och diverse internutbildningar, som kommunchef Annette Andersson, skulle kunna bli kommundirektör i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala etc.? De största kommunerna kräver jur. kand. för tjänsten.

   Gilla

 4. Muhammed 2019-02-06 / 12:11

  Vad beror Socialförvaltningens stora underskott på?

  Gilla

  • martiusus 2019-02-06 / 12:45

   Andersson, Petterson och Lundström, så klart…

   Gilla

  • Chef 2019-02-06 / 14:43

   Jag skulle gissa att ensamkommande är en stor bidragande orsak. Vad säger Thoralf?

   Gilla

   • ericr45 2019-02-12 / 17:15

    Du avser denne Tomislav?
    En mr Nobody som inte ger nånting vid googling?

    Gilla

 5. Ni 2019-02-06 / 10:16

  Jag delar frisör med Adaktusson men inget annat.

  Alfsson, du som kan det här företräder oss som inte riktigt vet hur man går vidare. Vi fattar att politiken är körd i botten på alla plan, men du kan politik och har sett allt smuts från insidan.

  Starta ett globalt parti om du har tid. Kalla det AGM eller liknande (Anti Globalist Movement) och dra upp lite vettiga riktlinjer. Jag blir medlem nummer 00000001.

  Jag tror vi alla som läser alternativmedia går med och säkert en majoritet av de som läser MSM.

  Håller ni inte med ni som läser här inne?

  Gilla

  • Sally 2019-02-06 / 11:21

   Jag håller med, det kan inte bara vara svenskar som tröttnat på att politiken överallt ser likadan ut och kommer från samma form. Det är värst i Sverige men nästan lika illa överallt i väst. Vi behöver ett globalt nationellt parti som värnar om staters suveränitet. Jag kan på riktigt tänka mig bli en del av detta här och nu.

   Gilla

 6. Peter 2019-02-06 / 07:35

  Jag kan inget annat säga än… svekpartiet! Jag är så glad att jag röstade på AfS i valet efter att ha röstat SD sedan 2010. Kursändringen och sveken blir värre och värre. Det är många både fd SD och nuvarande SD:are som delar min uppfattning. Om AfS kan göra bra ifrån sig (och ge tusan i att skrika så mycket på mötena) i EU-valet så kan de ha chans till riksdagen 2022. Tyvärr har vi inte hur mycket tid som helst och med denna katastrofregering så kommer invällandet att öka än mer.

  Gillad av 6 personer

  • MartinA 2019-02-06 / 19:22

   Vad tycker du att AFS skulle gjort då? Total tystnad i regimmedia, de enda som rapporterade om dem var Fria Tider och Samnytt. Samt att SD naturligtvis gjorde sitt bästa mot dem också. Då återstår bara torgmöte. Så att det åtminstone finns något att rapportera om.
   Dessutom sa de väldigt många vettiga saker. Och hade många olika talare med väldigt olika anslag.

   Gilla

  • MartinA 2019-02-06 / 19:23

   Alltså, jag träffade inte en enda opolitisk människa innan valet som ens visste att AFS fanns till.

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.