SVERIGE BLIR ALDRIG SIG SJÄLV IGEN

Jag publicerar nedan det senaste veckobrevet från Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen Dahl. När skrev Jimmie Åkesson något till Sverigedemokraternas medlemmar om sina egna tankar? Förutom då böcker som medlemmarna måste betala dyrt för och där intäkterna inte går till partiet, utan till Jimmie Åkessons eget bokförlag, Asp & Lycke.

Dansk Folkeparti skickar varje vecka ut ett veckobrev till medlemmar och de som anmält sig till att få veckobreven på mejl. Det handlar alltid om något aktuellt ämne i dansk politik eller EU. En kommunikation som jag alltid saknade inom SD. Jag påtalade det även flera gånger internt men utan att få något gehör.

Nu tar Kristian Thulesen Dahl upp islamiseringen och säger ett klart och tydligt nej till islamisering i Danmark. Samtidigt varnar han för utvecklingen i Sverige.

När kommer SD och Jimmie Åkesson var lika tydliga?

Läs veckobrevet nedan.

 

DF 1DF 2DF 3DF 4DF 5

60 reaktioner på ”SVERIGE BLIR ALDRIG SIG SJÄLV IGEN

 1. turrim 2019-02-15 / 17:51

  Margot Wallström säger att hon hade ingen aning om att Ambassadör Anna Lindstedt hade ett möte med kineser i Stockholm.

  För mig så kommer misstankarna direkt av det lilla som vi kunnat läsa och som säkert är planterat från kommunikatörer. Ambassadören ska således i lönndom ha flugit från Kina till Stockholm och där logerat några dagar. Hon ska ha deltagit i möten under flera dagar på Sheraton i Stockholm 500 meter från UD-palatset. Således verkat i kvarter där sannolikheten för att hon blir igenkänd är mycket stor.

  Om man nu ska ha ett hemligt möte för att inte synas från UD så har jag svårt att hitta ett sämre tillhåll än Sheraton i Stockholm. Jag tror inte att varken Anna Lindstedt eller kineserna är dumma.

  Dessutom lät man Kurdo Baksi delta som gärna framträder i media.

  Jag tror att det var ett försök i lönndom där W skulle få äran. Nu sprack det och en underchef får ta ansvaret. Kanske honoreras senare när detta är glömt.

  Säpo utreder nu. Säpo står numera direkt under regeringen.

  Gilla

 2. Simon 2019-02-15 / 17:47

  Thoralf,
  Tror du Sverige någonsin kommer bli bra igen?
  Jag minns Rasmus på Luffen 1981, så fint Sverige var vid den tiden. Allting har ju raserats.
  Landet förstördes rejält 2010 med all invandring från arabländerna. Nu ser man hucklor överallt även i små städer

  Tror du Sverige någonsin kommer bli Sverige igen Thoralf?
  Det räcker att du svarar ja eller nej. Jag brukar dela med mig om din blogg till min mamma som är gammal eftersom du skriver bra blogginlägg.

  Gilla

 3. Lena1 2019-02-15 / 15:51

  OT: Tyskland har signalerat att de kommer att strama åt migrationen framöver. Hur kommer migrationen till Sverige att påverkas? Axess Tv i intressant intervju om Migrationen, handelskriget och JÖKEN

  Gillad av 1 person

 4. W 2019-02-15 / 15:18

  https://detgodasamhallet.com/2019/02/15/gastskribent-sven-robach-hur-mycket-kostar-invandringen/#more-14921

  Våra grannländer har redovisat kostnaderna för .invandringen. Om man extrapolerar de siffrorna till svenska förhållanden kostar invandringen 300 miljarder per år, eller 30 000 per invånare, dvs 120 000 per år en tvåbarnsfamilj.

  Vad gäller SD är jag inte så säker på att de längre vill sätta stopp för invandringen. Ledningen är nog numera mest intresserad av att få vara med vid köttgrytorna. I annat fall hade man nog försökt kommunicera ovannämnda kostnader till väljarna.

  Gillad av 1 person

 5. turrim 2019-02-15 / 15:14

  Rebecca Weidmo Uvell tar upp drevet mot polis och ordningsvakter. Hon visar vilka som ingår som ledare i drevet. Den 23 februari ska det tydligen vara en demonstration. Den kommer säkert att ges positiva reportage i media med pixlade fakta. Som vanligt är det alternativa media som ger oss sanningen.

  https://uvell.se/

  Gilla

 6. Hasse 2019-02-15 / 11:42

  Jag som inte längre bor i Kalmar, brukar läsa Barometern och Östra Smålandpå webben.

  Jag är överväldigad av alla problem. Det är ju nya episoder dagligen. Vad är det som händer? Är det inte inbrott eller bränder, så är det våldtäkt. Eller har jag fel?!?

  Gilla

  • martiusus 2019-02-15 / 19:15

   Du har rätt. Welcome to the djungle.
   Varje dag plågas svenskar av multi-kulti, lider och plågas.

   Och våra tanter till politiker låter det ske.
   Dags snart att rigga gatlycktorna på Brunkebergstorg…

   Gilla

 7. Vax 2019-02-15 / 11:18

  https://nyadagbladet.se/inrikes/robert-aschberg-konfronterad-om-brottsanklagelser/
  Trolljägarna ville hitta Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson för att “hänga ut” honom. Istället ringer Johan Andersson tillbaka med sylvassa frågor. TV-profilen och journalisten Robert Aschberg blir utfrågad om mordgåtan kring Solvallakungen, Bechir Rabanis död och Aschbergs kopplingar till Stalins massmord via farfar Olof Aschberg.

  Njutbart när A möter sin överman.

  Gilla

 8. Pål 2019-02-15 / 10:05

  Är det en pyroman lös i Emmaboda?

  Gilla

 9. Gösta Svensson 2019-02-15 / 04:32

  Det man upplever är att alltför många politiker, oavsett färg, låter sig uppslukas av politikens och maktens spel och system. Så snart de fått in en fot tappar de engagemanget för och kontakten med verkligheten och folket.
  Förmodligen gäller detta även SD-politiker, varför skulle det inte göra det?

  Gillad av 2 personer

 10. Anders 2019-02-14 / 21:36

  Thoralf, jag fattar inte varför du är så feg mot partiledningen inom SD. Det är dags att kavla upp armarna och begära de korrekta skälen till uteslutningen. Varför låter du dom komma undan?

  Gillad av 1 person

   • Simon 2019-02-15 / 17:53

    Jag hade aldrig accepterat grunderna för din uteslutning. Jag hade skrivit till media, även gjort ett inlägg på Facebook till Mattias Karlsson eller SDs facebooksida och bett ge fixa fram brevet de lovat. Så svårt ska det inte vara att få fram brevet. Du har blivit väldigt illa behandlad av partistyrelesen och MBJ. Men du kan inte skylla på Mattias Karlsson att du blev utesluten.

    Det var MBJ som kämpat för att få bort dig länge. Hur kan man granska flera år gamla blogginlägg och grunda uteslutning på det?

    Gilla

   • Anonym 2019-02-15 / 21:11

    Ett sätt som säkert sätter fokus på riksnivå är ju om vi, dina trogna läsare, samlar till en helsida i t.ex DN där ärendet beskrivs o den feghet som SD trojkan visar kommer i dagen!
    Ytterst ynkligt att M C inte står för sina ord!
    Jag vet annonskostnadens storlek men tillsammans kan vi…..
    Kan du Thoralf vara samordnande?

    Gilla

  • Hebbe 2019-02-15 / 06:40

   Varför ska Thoralf genomgå en så plågsam historia som att kavla upp armarna när det mer behagliga sättet borde vara att kavla upp ärmarna?

   Gillad av 3 personer

 11. Anders 2019-02-14 / 21:31

  Thoralf, bokmässan är i Göteborg 26-29 september 2019. Kommer du vara med där om boken hinner bli klar i tid?

  Gilla

 12. Tjuv 2019-02-14 / 15:45

  Anställd i Region Kalmar köpte synth och Tv-apparater för Landstingets pengar. Tro fan att det inte finns pengar till vården.

  Gilla

 13. Tor 2019-02-14 / 13:08

  Dyster utveckling i Kalmar minst sagt.

  Gilla

 14. Ralf 2019-02-14 / 12:08

  Det verkar gå bra för Kalmar. Varje dag inbrott, bränder eller annat. Jag förstår att Persson ligger sömnlös.

  Gilla

 15. Farfar 2019-02-14 / 11:34

  Man 75 år rånad i Berga centrum av flera män med huvor. Inte svårt att räkna ut vilka det är som sysslar med sånt.

  Gilla

 16. Sven 2019-02-14 / 10:14

  Klimathysterin i Sverige. Två rubriker i dagens svt.

  ”Samira tog tåget till Spanien för att plugga. Flyger inte av klimatskäl.”

  ”Så påverkar alla hjärtans dag rosorna klimatet.”

  Påverkanskampanjen rullar på för fullt.

  Gilla

  • Anonym 2019-02-14 / 14:10

   Ja tänk om det gjorts en undersökning över hur vänstervridningen i SVT TV 4 plus alla som kallar sig journalister, som säger att dom kollar makten men istället lierat sig med den, och ofta använder rena lögner för att manipulera folket.

   Gillad av 1 person

  • Tony Ingman 2019-02-14 / 14:12

   Ja tänk om det gjorts en undersökning över hur vänstervridningen i SVT TV 4 plus alla som kallar sig journalister, som säger att dom kollar makten men istället lierat sig med den, och ofta använder rena lögner för att manipulera folket.

   Gillad av 1 person

 17. Moa 2019-02-14 / 10:01

  Kan inte Adolfsson acceptera att det är nej för parkering i cellgraven och scen i Bastionen? Kalmar liknas vid en bananrepublik i tidningen. Johan Perssons sambo på Länsstyrelsen. Herregud!

  Gilla

 18. stigrydmark 2019-02-14 / 10:00

  Jag har kommenterat på annan plats ungefär så här: Thoralf är Sverigedemokrat medan Sverigedemokraterna blivit något annat, något vi ej känner igen. Nu tar man ju även avstånd från nationalistpartier och vågar inte sticka ut med att vara annorlunda. Man har drabbats av sjukdomen PK-vulgaris.
  Jag har stöttat SD under tre val och under några år skickat en månadsslant. Det var lika fel som att rösta ja till EU.

  Gillad av 6 personer

  • W 2019-02-14 / 20:09

   Vi har ju nu ett fullgott alternativ Afs, unga hungriga välitbildade politiker.
   De ställer upp i EU-valet.

   Gillad av 2 personer

 19. Viveka 2019-02-14 / 09:27

  Jag tycker det finns en del konstigheter i SD som man inte riktigt förstår sig på. Bland annat det faktum att du Thoralf inte fått någon riktig förklaring på varför du blev utesluten. Du har väl inte fått något brev från M Karlsson än? Tycker det är respektlöst gentemot dig och också oss andra med denna nonchalans. Vad gäller kandidaterna till EU-parlamentet så finns det också frågetecken- Varför petades Kristina ner från listan? Tycker hon skött sig bra. Ja, skall man rösta på SD så kan man väl förstås kryssa henne.. Jag gillar heller inte det här enda fokuserandet på konservativt block. Inte egentligen så förtjust i M:s politik (KD bättre). Var SD står när det gäller olika frågor är också oklart. (Tandvårdskostnaderna, t ex, har jag inte hört att man arbetar aktivt mot i dagens läge). SD bör aktivt lyfta frågor som de hutlösa kostnaderna för el, för tandvård, för bostadspriser, och slöseri för kostnader för flyktinginvandring. Pensionärernas situation, LAS. SD framtoning känns halvhjärtad. Känner mig alltmer tveksam till SD som det ser ut idag men var finns alternativet? Dock vill jag ge en eloge till Marcus Wiechel som skötte sig väldigt bra i gårdagens utrikespolitikdebatt. Lugn, saklig med goda argument. Är han en coming man kanske? Björn Söder känns också som en genuin person.

  Gillad av 4 personer

  • stigrydmark 2019-02-14 / 11:28

   Söder och 4 andra i partitoppen har motionerat om hårdare sanktioner mot Ryssland, alltså PK-lakejer som faller undan för USA:s utrikespolitik. Man vågar inte stå upp emot USA-imperalismen.
   Nuvarande sanktioner skapar miljardförluster för bl a svenska företag. Man tycks inte acceptera fakta: USA kuppade i Ukraina.

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-02-15 / 13:27

    Har SD-toppen hamnat på Soros veckopengslista?

    Gilla

 20. Ulrika Halvordsson 2019-02-14 / 05:12

  SD bryr sig inte om medlemmarna! Det var precis så jag kände och lämnade partiet, skänker hellre slantarna till någon Swish journalist. Extra tråkig är de bristande uppskattningen då många drabbas av problem med både familj, släkt och vänner om de är öppna med sin åsikt. Ytterligare ett skäl till att jag lämnade var att det förekommer NOLL kommunikation från ledningen med medlemmarna, Nu med internet och mail borde det vara en baggis att kommunicera mer och ordna personliga ”rådgivande” medlemsomröstningar i stora frågor, gärna kombinerat med diskussions forum för den som vill fördjupa/lära sig mer.

  Gillad av 5 personer

 21. World Traveller 2019-02-14 / 01:24

  Thoralf, vad har haent med SD? De ar ju en del av 7(8)klovern fullt ut nu. Snacka om intern statskupp.

  Gilla

 22. Cosmik Debris 2019-02-14 / 01:00

  Irene Svenonius (M): ”- Stockholm kan inte vara landets bankomat”

  Cosmik Debris: ”- Landsbygden kan inte vara Stockholms skafferi”

  Det tänkte inte den egoistiska, enfaldiga och arroganta moderatkärringen på. Räkorna till fredagsmyset, matjessillen till midsommar, hummern på nyårsafton, elen från vägguttaget, mjölken till latten, den ”ekologiska” biffen, skidliften i Åre, Smögenbryggan och ingredienserna till surdegsbrödet. Dessutom alla som jobbar och sliter i gruvor och i skogar, så att självupptagna moderatkärringar från Täby får högklassigt rostfritt svenskt stål och fint svenskt virke till brädgården

  Visa lite respekt! Stockholm överlever inte utan ”landsbygden”

  https://www.expressen.se/nyheter/stockholm-ar-inte-landets-bankomat/

  Jag betraktar inte Malmö som en del av Sverige. Malmö är ett självmordsprojekt,

  Gillad av 6 personer

  • Anonym 2019-02-14 / 19:25

   Ja Cosmik Debris. Det är på detta vis Östermalms och Täby/Danderydskärringar tänker. Eller tänker kanske är för mycket sagt! Moderategoismen och annan av SD dyrkad egoism gör att jag liksom många andra, klippte medlemskorten. Varför skall man rösta SD när allt det dom kom in i riksdagen för i dagsläget förändrats till PK-8?

   Gilla

 23. Mari 2019-02-13 / 22:07

  Thoralf, hoppas på tåget till Afs. Du kan lyfta in partiet i riksdagen 2022 eller 2026 senast.

  Gillad av 4 personer

 24. Björn 2019-02-13 / 21:19

  Som jag ser det har vi redan passerat ”Point of no return” här i landet. Det finns ett gammalt uttryck som säger att man ska mota ”Olle i grind”.
  Olle lär vara ett äldre uttryck för tjur och att försöka få in en tjur i hagen igen som inte vill in kan bli en ordentlig match om det nu ens går.
  Att med fredliga medel få muslimerna att lämna landet går inte. De har redan etablerat sig här.
  När samhället inte ens kan få bukt med de gängkriminella.

  Våra samhällsföreträdande politiker har inte gjort ett dugg för att försöka mota muslimerna vid gränsen och nu står vi där. Att ta emot IS terroristerna och sen ge dem bostäder och bidrag är ju en mycket större skam för Sverige än Baltutlämningen. Att sen kalla dessa terrorister för IS-resenärer, säger allt om våra samhälsföreträdare. De är terrorister och ska inte få vandra fritt på våra gator och torg. De ska skicka med första bästa plan till Assad i Syrien.

  Födslotalen bland etniska svenskar dalar medan muslimerna avlar barn likt kaniner.

  Efter att ha varit en SD väljare sen lång tid tillbaka, känns det som att jag har fått upp ögonen iom att Toralf uteslöts. SD framstår mer och mer som ett parti utan en ordentlig organisation och man börjar tvivla på vilken politik de egentligen vill föra. Informationen utåt är dålig och som sagt veckobrev, har det någonsin existerat?

  SD rider just nu på en våg, som har uppkommit pga folkets missnöje över 7-klöverns partier. Och om man inte tar hand om den här vågen, så rinner den tillbaka ut i havet. och då står man där sen.
  Och då om någonsin är det nog helt kört för Sverige.

  Gillad av 4 personer

 25. martiusus 2019-02-13 / 18:01

  Åkesson, lite svullen, lite loj, lite lat. Energi?
  Danmark: Danmark kommer aldrig att islamiseras.
  Åkesson: Sverige kommer allttid att ha invandring.

  Gillad av 3 personer

 26. S 2019-02-13 / 17:49

  O.T.
  https://detgodasamhallet.com/2019/02/13/polen-da-och-sverige-nu-del-tva/

  Ibland hände det att människorna i Polen fick nog av lögnerna. Man gjorde symboliska aktioner för att markera för den kommunistiska regimen. Alla stängde av teven klockan 19.30 när huvudnyheterna sändes och tände ett ljus i fönstret istället. Det såg ut som ett svenskt adventsfirande, men det var friheten man firade!

  Gör som polackerna, stäng av teven när Rapport sänds, men hoppa över symboliken, gå ut på nätet i stället och bejaka friheten!

  Gillad av 3 personer

 27. Hacke 2019-02-13 / 17:38

  Vad jag förstår skulle Kristian Thulesen Dahl med detta brev, om han varit med i sd, blivit utesluten ur partiet. Precis som du Thoralf enligt den motivering du fått (hittills). Dansk Folkeparti som Åkesson talar så varmt om och vill jämföra sig med inte minst när det gäller EU-grupptillhörighet. Det är något som inte riktigt går ihop här.

  Precis som många andra härinne har jag också reagerat och irriterat mig på sd-ledningens urusla, för att inte säga obefintliga kommunikation med väljarna. Nu ska dessutom det enda något sånär fungerande forumet Samtiden läggas ned. Med den nonchalanta attityden och avskärmningen till fotfolket kan man inte längre göra anspråk på att kalla sig en folkrörelse. All den stund när nu de som verkligen ansträngde sig på den punkten är bortkollrade på olika sätt. Jag tänker då i första hand på dig Thoralf som är ett föredöme, men också på bra kommunikatörer som Kent Ekeroth och Jeff Ahl. Det är/var genom er man hade lite inblick och känslan av att vara mer än röstboskap.

  Det här duger självklart inte i längden. Sd-ledningen slår sig ofta för bröstet om att inte vara ett parti som andra. Det är hög tid att visa det nu. Såväl i politiken som i förhållandet till de som faktisk gör tillvaron i de s k finrummen möjlig – väljarna. Det är inte på höga hästar vi vill ha er, det är på jorden och frontlinjen på folkrörelsen.

  Gillad av 3 personer

  • alvar1131 2019-02-14 / 06:51

   Nog finns det anledning att tycka att SD skall kommunicera med medlemmarna och sympatisörerna avsevärt mera och bättre än nu (mycket mera). För mig gäller det inte bara riks-SD utan också SD-Stockholm. Visserligen har vi flera och bra föreläsare, men det är ju egentligen inte ens en envägskommunikation.

   En belysande händelse av oförmåga att kommunicera med en medlem i ett betydelsefullt ärende är just Thoralfs uteslutning. Beslutet är ju mycket allvarligt för honom, och dessutom erkänt felaktigt av en av beslutsfattarna, men ändå meddelades det på ett oerhört taffligt och språkligt undermåligt sätt och beslutet har inte förtydligats. Jag är ju ingen annan än en betraktare, men inte desto mindre skäms jag över, låt mig säga, ett sådant svinaktigt tilltag från en ledning i ett stort politiskt parti. Det skulle ju aldrig kunna förekomma i ett motsvarande företag.

   Gilla

   • Hacke 2019-02-14 / 10:31

    Har också tänkt i jämförelser med företag. Sådan behandling av personalen, dessutom eldsjälar och trotjänare, skulle snabbt sprida sig och närmast omöjliggöra rekrytering av seriöst och duktigt folk.
    Partiet verkar vara i akut behov av en professionell personalansvarig. Det går väl an så länge man har vind i seglen men framgångssagor varar aldrig för evigt. Det gäller att ha framförhållning och stå rustade när det obönhörligt vankas sämre tider. Annars är risken stor att det går ännu snabbare utför.

    Gillad av 2 personer

 28. Ove 2019-02-13 / 16:38

  Nu vill Adolfsson och Persson bygga ett 11-våningshus vid Liljas på norra vägen. Har dessa fått fnatt fullständigt?

  Gilla

  • martiusus 2019-02-13 / 17:28

   Troligen någon svamp. Fantasilösa figurer.

   Gilla

 29. Sven 2019-02-13 / 15:22

  Jag har efterlyst detta länge med SD kommentarer till medlemmarna.
  – Samtiden ska vara ett SD media – men man ser sällan Sd ledare som skriver artiklar.
  – SD presenterade sina EU parlamentariker på en presskonferens. Hur kan man se detta pressmöte.
  – Jag var med i SD några år, men inget brev, inget överhuvudtaget på flera år.
  – Jag försökte få valsedlar hemsända till mig men det gick inte.

  Jag glömde betala medlemsavgiften men det var ingen som återkom och sa att nu är det dags igen.

  Gillad av 3 personer

 30. Rune 2019-02-13 / 15:01

  SD som parti är uruselt på att kommunicera med allmänheten. Nästan alla SDare som var flitiga bloggare innan riksdagsinträdet upphörde med detta i och med att de blev invalda där.
  Endast du Thoralf fortsatte att tala med allmänheten via din blogg. Thoralfs blogg var för min del i stort sett enda kanalen för insyn i SD och dess politik.
  Varför tar inte SD tillvara på sina begåvningar? Har partiet (och folkrörelsen) blivit ett parti för levebrödspolitiker? Som inte vill veta av någon folkrörelse.

  Gillad av 6 personer

  • turrim 2019-02-13 / 17:29

   Utan Thoralf så hade jag kanske hatat SD precis som Annie. Det var och är ju den enda informationskanalen utanför betalmedia.

   Hur tusan kan partiledningen vara så korkad att ni fördömer och utesluter dem som jobbar på fältet? Och nu lägger ni ner Samtiden för dåligt genomslag. Ja, inte lär det bli bättre när ni nu ska satsa på prodd (på svenska ljud och bild). Vem har tid med det och dessutom störa närsittande.

   Det finns många som med enkla medel får genomslag beroende på intressant och kritiskt innehåll. T ex Thoralf, Ledarsidorna, Pettersson, Uvell. Men ni utesluter dem som gratis vill hjälpa till. Vissa förbjuder ni medlemmar att se på. Ett omvänt kontaktförbud mot i riksdagen.

   Boris som kommenterar under tidigare rubrik jämför med fotbollslag och tycker att det är rätt att byta ut spelare. Ja, men vad jag läser om fotboll är att man främst byter ut tränare och sportchefer eller manager som det numera heter på svenska.

   I varje fall så brukar man honorera gamla spelare och hissa deras tröja i taket. Men inte ens det klarar nuvarande SD partiledning av. Ni ska skämmas!!!

   Dags att byta till någon ”manager” med dansk bakgrund som Kristian på andra sidan Öresund och som begriper vad som menas med folkrörelse? Dags för medlemmar och röstande att överväga.

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2019-02-15 / 00:24

    ”Utan Thoralf så hade jag kanske hatat SD precis som Annie.”

    Jag hade aldrig röstat på SD om Thoralf hade blivit utesluten före valet i höstas. I EU-valet blir det inte SD. Jag orkar inte med fler svek. Det blir AfS. Då har jag i varje fall röstat efter hjärtat och behöver inte ångra någonting.

    Gillad av 1 person

  • C Andersson 2019-02-14 / 15:59

   Fria Åsiktspartiet föreslår jag som namn på ett nytt parti. Det vore ett namn att försöka leva upp till.

   Gilla

 31. Tony 2019-02-13 / 14:00

  Men så har ni ju också Ledare som tänker på landets bästa, till skillnad från Sveriges ledare.

  Gilla

 32. Maja Dacke 2019-02-13 / 13:29

  Medan Pia K var partiledare och skrev veckobrev prenumererade jag på detta. Och saknade motsvarigheten från SD. Naturligtvis! SDs officiella sidor uppdaterades sällan och f ö skrevs inget intressant eller upplysande på dem. Jag slutade läsa dem. Och ungefär samtidigt lämnade jag SD,varken sörjd eller saknad, missade en del kontakter där också, de flesta varken sörjda eller saknade. Blir glad när jag oväntat träffar på några på nätet … Inge nämnd, ingen …

  När jag förstod vilka vänner som SD-toppen i riks värnade om tappade jag hoppet om framtiden för dem … Med Thoralf är det anlissare …

  Gillad av 4 personer

 33. Lena1 2019-02-13 / 12:54

  Precis så är det, din analys är en fullträff här, Thoralf. Det är inte bara svt o co som håller SD långt borta från allmänheten, det är ju även SD själva som gömmer sig. Varför får vi intet veta vad som pågår i partiet, det verkar inte helt friskt.

  Har inte tid att aktivera mig i skrivandet men läser så gott som alla inlägg.

  Gillad av 3 personer

 34. turrim 2019-02-13 / 12:48

  Tänk om du kunde få Kristian Thulesen Dahl i ditt blivande nya parti! Jag hoppas att du i varje fall fortsätter och lägger ut Kristians ugebrev varje vecka. Så kan de få sitta med sin tystnad i partihögkvarteret i Stockholm.

  Gillad av 2 personer

 35. Anders 2019-02-13 / 12:29

  Thoralf, jag hoppas Afs kommer in i riksdagen. Kan man hoppas att du är med på listan till riksdagen 2022?

  Gillad av 2 personer

Kommentarer inaktiverade.