SJÄLVINSIKT

Jag frågar mig vad har muslimer för självinsikt.

Muslim kill me

Och muslimer dödar inga kristna, judar, kopter eller andra religiösa grupper. Vilken religionsfrihet finns i muslimska länder. Vilka begår en absolut majoritet av alla terrorbrott i världen? Vilka är IS?

Igår höll muslimer fredagsbön utanför Christiansborg i Köpenhamn. Mötet har väckt en del uppmärksamhet i dansk media, TV2 och i sociala medier men i svensk media lyser det givetvis med sin frånvaro.

Pia Kjaersgaard kommenterar också fredagsbönen i ett videoklipp!

”Vi har valt att stå framför Christiansborg, eftersom vi menar att politikerna bär ett gemensamt ansvar för terrorattacken i Nya Zeeland. Under de senaste 20 åren har de lett en hatkampanj med felaktig information om oss muslimer, och det är vad vi ser resultatet av nu, sade en av talarna, enligt Berlingske.”

Även i detta uttalande är frånvaron av självinsikt och självkritik total.

”En imam kallade terrorattacken i Nya Zeeland för en ”droppe i havet av övergrepp som begåtts mot muslimer”.

En kvinnlig talare ropade att danska politiker jämför slöjan med svastikan samtidigt som hon pekade mot parlamentsbyggnaden. Därefter ropade de hundratals muslimerna på plats ”Allahu akbar”.”

Självinsikt är inte dessa personers starka sida Se video från mötet.

Det skulle lika gärna kunna vara i Sverige och utanför riksdagen eller slottet i Stockholm. Kom ihåg att i Sverige finns det betydligt fler muslimer än vad det gör i Danmark. Den som inbillar sig att dessa muslimer strävar efter integration är inte bara naiv, den är rent ut sagt dum i huvudet.

Hör Dansk Folkepartis före detta partiledare Pia Kjaersgaard kommentera ”demonstrationen”, det var ingen fredagsbön utan en demonstration.

 

Dessa människor strävar efter att påtvinga alla islam och att ta herraväldet över det ena landet efter det andra.

Jag mår riktigt dåligt av att se det som pågår i Sverige och i våra grannländer i Norden. När jag sedan ser hycklaren och statsminister Stefan Löfven på socialdemokraternas partikongress om hedersförtryck blir jag väldigt arg och upprörd. Socialdemokraterna har haft flera decennier på sig att ta tag i hedersförtrycket men inte gjort det för att de har varit mer mån om hedersförtryckarnas röster i valen. Förbannade hycklare!

”Sverige är riktigt illa ute. Det har vi varit vid flera tillfällen i vår historia. Många gånger har det sett helt hopplöst ut. Vårt land har varit ockuperat av främmande stater, utländska fogdar har förtryckt befolkningen, vi har attackerats och stått ensamma mot en samlad styrka av Europas stormakter och befunnit oss i ett förkrossande numerärt underläge. Ändå har vi alltid gjort motstånd, ändå har vi alltid rest oss, ändå har vi alltid segrat mot alla odds och överlevt. Tack vare den orubbliga envisheten, övertygelsen, offerviljan och ledarskapet hos en liten skara patrioter. Vi måste vara den skaran nu. Ödet har utsett oss denna gången. Det finns ingen tid att vila eller att sörja brustna illusioner och förhoppningar. Vi har inte valt det här, men våra motståndare har på riktigt tvingat in oss i en existentiell kamp om vår kulturs och vår nations överlevnad. Det finns bara två val, seger eller död.”

Mattias Karlsson (SD)

 

21 reaktioner på ”SJÄLVINSIKT

 1. Tony Ingman 2019-03-24 / 18:30

  Såg på Facebook att Jan Björklund, Annie Lööf ,och Annika Strandhäll gnäller över att KD vill börja tala med SD, bara det att det retar dessa tre Sverige förstörare är ett bra betyg till
  Ebba Bush Thor!

  Gillad av 1 person

 2. Tony Ingman 2019-03-24 / 09:50

  Ifall ni går in på Sossarnas partikongress på SVT, hur många arbetare tror ni är där, då menar jag vanliga lönearbetare, dessa som Sossarna säger sig representera?? Tror inte det är många
  som kommer därifrån. Förutom dom sedvanliga partihycklarna är nog merparten alla dom som blivit insparkade för att leda den uppsjö av departement som Sverige lider under, som via partibok och kompisanda fått sina kräm jobb, inte på grund av att dom varit dom bästa för jobbet ,utan just för att kliar du min rygg så..klia jag din. Det är absolut fel på ett land där kunskaper kan vikas undan för rådande åsikter.i ett visst parti Sen gäller det inte bara departement, samma fenomen gäller inom hela rättssystemet, Länsstyrelser m .fl. m.fl. där det dräller av Sossar!

  Gilla

 3. Lena1 2019-03-23 / 21:37

  Det är fler än muslimer som saknar självinsikt. Problemet för många svenskar är att 7K tvingar oss att betala för deras uppehälle, något som gjort många av oss svenskar fattiga, eftersom det vi betalat för i hela vårt arbetsliv inte kommer tillbaka till oss när vi skulle behöva dem när vi blivit sjuka och arbetslösa. Vi kommer aldrig att glömma sveket!

  F ö tycker jag mycket om Mattias Karlssons ord, bra att de kom fram Thoralf. Det är ju faktiskt så att vi har ett land att förvara och även vår egen värdighet samt våra värderingar som skiljer sig mycket från en politiska adelns falska värderingar som endast är till för och används MOT oss.

  Gillad av 2 personer

 4. Tomas 2019-03-23 / 21:24

  John Bouvin fd riksdagsman ska rösta på Afs i valet.

  Härlig gubbe, exakt som thoralf

  Gilla

 5. Thomas 2019-03-23 / 19:32

  Thoralf, funkar det att skriva ditt namn på Afs i europaparlamentet så att du får en röst?

  Gilla

 6. Tomas 2019-03-23 / 17:47

  Vad är det som gör att Islam lever vidare? Barnafödandet? Hjärntvätten vid barn? Faran att lämna Islam?

  Om 20-30 år är nog Islam i majoritet i Sverige och vi går redan nu en mörk framtid tillmötes.
  Jag tror inte det går att stävja politikerna är korrupta.

  Snart har du en megamoské i Kalmar Thoralf.

  Gilla

 7. Tony Ingman 2019-03-23 / 17:42

  brukar lyssna på den förträfflige Lennart Mattikainen, en i mitt tycke både sansad o kunnig person. Han är väldigt störd av det som Sverige håller på med, och tror att det mesta kommer att gå åt helvete, vi står inför en rejäl lågkonjunktur, inte bara i Sverige utan i hela världen, och med den ansvarslöshet som Sverige håller på med kommer vi att drabbas värre än andra, många tecken syns redan på flera håll., detta känner myndigheterna till men håller käft om det.

  Gilla

 8. ltsundelin1950 2019-03-23 / 14:08

  Det fordras inte mycket för att vända flyktingströmmen. Det borde alla PK tänka på. Jag tror att vi är på väg mot en punkt där motreaktioner mot massinvandringen kommer att drabba Sverige.

  Gilla

 9. alvar1131 2019-03-23 / 13:40

  Karl Xll och Fredrik Reinfeldt, två bindgalna stollar som egentligen fått alldeles för stor positiv uppmärksamhet. De har förstört Sverige var och en på sitt sätt, men de är dock lite olika, för den ene nöjde sig med att ta hit kåldolmen medan den andre tog hit hela muslimen också.

  Och naturligtvis är det en viss skillnad på Karoliner och Nya Moderater men ledarna var fullt utvecklade galenpannor båda två. En drog i fält i tunna och slitna kläder och den andre med handhjärtan.

  Och så har vi S som hoppas på familjeåterförening som ytterligare ett finurligt sätt för att till egen nytta, fast i Sveriges namn, vinna makten och härligheten genom att lura svenskarna till stolta och nya stordåd. Arma folk snart utarmade folk..

  Gillad av 1 person

 10. Anonym 2019-03-23 / 13:13

  Det värsta är inte muslimer som vill ersätta det civiliserade europesiska samhället och folkgemenskapen med sin primitiva samhällsstruktur.
  Det värsta är vänsterliberala PK-makthavare av europeiskt ursprung som medverkar till och underlättar nedmonteringen av den västerländska kulturen.

  Gillad av 2 personer

 11. Hulken 2019-03-23 / 13:07

  Man läser i Aftonhoran idag. IS-kvinnor kräver att få komma hem. Detta land alltså, Sverige! Vill inte bo här längre, vidrigt är det. Bara vänta och se när dessa ska komma hem och bli försörjda av invånarna. Det kommer Sjuklövern se till.

  Gilla

 12. Hacke 2019-03-23 / 12:08

  Här en annan form av insikt alla borde ha som tvångsfinansiärer och motvilliga konsumenter av msm och anledningen till att Anders Lindberg inte bara är sossarnas/Aftonbladets utan också ”sakliga och oberoende” public services guru och allt-i-allo.
  Det understryker samtidigt vilket välsignat och avgörande steg Ebba Busch Thor nu tagit (tack Lööf och Björklund) för debattklimatet och för att bryta pk-förbannelsen och dess förlamande strypgrepp på demokratin.
  För inte kan väl ens Anders Lindberg och hans svans inom politiker-/medieetablissemanget fortsatt obstinat rabbla det eviga och till intet förpliktigande lösenordet och enda argumentet Hitler när halva svenska valmanskåren (sd/kd/m) nu äntligen ser ut att kunna enas i kampen mot den förhärskande och samhällsraserande kombinationen kulturmarxism/vänsterliberalism. Det är nästan så man börjar ana den svenska våren i dubbel bemärkelse.
  https://www.epochtimes.se/Lar-dig-genomskada-tidningarnas-overtalningstekniker

  Gillad av 2 personer

  • Lennart Karlsson 2019-03-23 / 19:53

   Anders Lindberg är som många andra naiva ”journalister” inte medveten om att Aftonbladet var en Svensk – Tysk nazistisk propagandatidning under kriget med insamlingar till ”Ostfronten”.
   En annan media var Tyskvänliga Jönköpings Posten, Hallpressen, idag Hall Media fram till 1945 som idag hyllar DFLP (terrorgrupp i Palestina) som finansieras av Sossarna och erkänd av Sverige som enda stat.

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.