FOLKRÄTTSSPONSORN GEORGE SOROS

Jag tror nog att jag måste sluta titta på SVT för att jag måste tänka på min egen hälsa. Att se Anna Hedenmo i Agenda får mig att må illa! Egentligen är det ju en helt lysande och talande namn på programmet. Agenda!

Det är ju precis just det som SVT ägnar sig åt i programmet. Ikväll kallade man George Soros för ”folkrättssponsor” i ett inslag.

Så här inleds texten om George Soros på Wikipedia.

”George Soros, ursprungligen György Schwartz, född 12 augusti1930 i Budapest i Ungern[4], är en amerikansk finansmanvalutaspekulant, ekonomisk och filosofisk debattör samt filantrop.[5][6] Soros har ägnat sig åt en omfattande spekulationsverksamhet, mot bland annat Storbritanniens och Sveriges ekonomier kring 1992 och mot Thailands och Malaysias ekonomier vid Asienkrisen 1997. Soros och andra valutaspekulanters agerande var med och bidrog till ekonomiska kriser och sänkt levnadsstandard i dessa stater.”

Visst är de gulliga och naiva på SVT Agenda som kaller den mannen för ”folkrättssponsor”.

Sedan fick Franz Timmermans breda ut sig och kritisera och smutskasta EU-kritiska partier och länder utan att någon fick bemöta anklagelserna. Det är ju fullständigt absurt.

Men det är SVT, public service i Sverige som jag tvingas betala via skattsedeln!

 

30 reaktioner på ”FOLKRÄTTSSPONSORN GEORGE SOROS

 1. bengarne 2019-04-01 / 22:00

  Anna Hedenmo blir mer och mer patetisk, och hon är ordförande i Publicistklubben också. Men där representerar hon de övriga patetiska åsikts journalisterna.

  Gilla

 2. Korruption 2019-04-01 / 20:59

  16 vikarier på två veckor i Johan Perssons hemtjänst. Att han inte skäms!

  Gillad av 1 person

 3. Lena1 2019-04-01 / 12:03

  Jag såg också på denna skit igår, det finns vissa program jag ser för att hålla mig informerad om vad som sägs på public service, denna agenda som är så motbjudande och inget alls för ”oss vanliga människor”.
  Tycker ungefär som Hacke ovan att det är en ”plikt att bojkotta och aktivt motarbeta detta svindleri med skattepengar”. Men en sak får man ändå helt klart veta: att Anna Hedenmo är ”all in” för denna agenda, och gissar att många låter sig luras (om man aldrig läser alternativmedia) av hennes förtroendeingivande sätt o utstrålning. Det är förrädiskt!

  Har heller aldrig hört talas om Frank Timmerman tidigare, det var ju också intressant samtidigt så oroväckande att höra denna pratbubbla uttrycka sig. Han blir alltså troligen nästa ordförande i EU efter fyllekajan Juncker. Det är mycket oroande men samtidigt kan man dra slutsatsen att EU och eliten är i desperation över valet i maj och att de EU-kritiska partierna väntas få minst 30% av representationen i valet. Men det är ju förstås inget som en sådan som Anna Hedenmo kan förstå. De är SÅ förvirrade av detta. Tänk att så många är emot deras agenda, det är något som övergår deras förstånd.

  Gillad av 2 personer

 4. Hacke 2019-04-01 / 10:26

  Trodde i min enfald att public service bara kunde gå åt ett håll från sin bottenposition. Men med den tvingande public service-skatten visar man nu gång på gång att det finns några nivåer till nedåt i propagandaträsket.
  Och inte nog med att vi tvingas betala för detta vedervärdiga vänsterfeministiska skräp. Den regimtrogna pressen har nu också i allt högre grad säkrats via skattesedeln efter beställningsverket Medieutredningen. Det är rena pengaregnet över denna den skamligaste av branscher. Tänk att det inte är så länge sedan som exempelvis moderaterna hade nedläggning av presstödet på framskjuten plats i partiprogrammet. Idag medverkar samma(?) parti aktivt till att införa en ny tvingande hutlöst tilltagen skatt på samma område! Det om något är en bra värdemätare på hur fruktansvärt vänsterförskjutet det politiska landskapet blivit under de senaste decennierna.
  Men ännu så länge kan demokraturens kreatur inte tvinga oss att varken se eller läsa deras undermåliga alster och renodlade hjärntvätt.
  Jag ser det som min medborgerliga plikt att bojkotta och aktivt motarbeta detta svindleri med våra skattemedel och svineri kring uppdraget. Som demokrat och värnare av det fria ordet är ”journalist” och ”traditionell media” de i särklass fulaste begreppen jag kan tänka mig i dagens Sverige.
  I mina ögon handlar det om folkets fiende nummer ett.

  Gillad av 4 personer

  • Thoralf A 2019-04-01 / 10:56

   Hade jag varit bosatt i Stockholm hade jag demonstrerat en dag i veckan utanför SVT. Hade varit intressant att se om det hade varit en manifestation som kunnat växa i antal personer.

   Gillad av 2 personer

   • Hacke 2019-04-01 / 13:32

    En mycket bra idé. SR/SVT-bunkern, folkfiendernas själva högborg. Kanske något för Katerina Janouch m fl som alternativ för deras växande folkmanifestationer.
    Tyvärr har jag också alltför långt till dessa tillställningar. Annars skulle det vara väldigt trevligt med en stunds kamp och samhörighet bland riktiga Sverigevänner.

    Gilla

   • Tony Ingman 2019-04-01 / 13:50

    Ja du får göra likadant som Greta, då kommer du att bli internationellt känd och kan räcka lång näsa åt SD s utkastare?

    Gillad av 1 person

  • Lennart Karlsson 2019-04-02 / 19:12

   När Moderaterna blev kapade av den enligt min mening falske Reinfeldt borde ett partiråd kunnat stoppa denne galning. Att Reinfeldts lärjungar fortfarande sitter i partiets topp bådar inte gott.
   Om Moderaterna byter tillbaka till Högerpartiet kommer de att återfå många väljare!

   Gilla

 5. Bajen666 2019-04-01 / 10:09

  Håller med, Anna Hedenmo är en katastrof som programledare för agenda där gör Anders Holmberg ett mycket bättre arbete med motfrågor och låter inte personer/politiker komma undan med vilket trams som helst.

  PS: Beklagar gårdagen förlust…antar att du var där och tittade.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-04-01 / 10:53

   Jo, jag var på plats och det var en svag insats av KFF

   Gilla

   • martiusus 2019-04-01 / 16:13

    MBJ från Oskarshamn var på plats för att se Oskarshamn förlora mot Timrå, (hockey.)
    Skymtade förbi i TV-rutan några sekunder

    Gilla

 6. Rickard 2019-04-01 / 09:49

  Thoralf! Jag har läst i genom ditt uteslutningsärende och jag köper inte argumenten för 5 öre!
  MBJ måste vara en riktig djävul.

  Man röst i europaparlamentet går nu till Afs.

  Gillad av 3 personer

  • alvar1131 2019-04-01 / 13:26

   Magnus Olsson SD-Malmö, är ordförande i SDs mäktiga medlemsutskott.

   Olsson verkar och bor i Malmö, Nordens mest aggressiva islamiseringsmetropol!. Olsson har därigenom drabbats av stockholmssyndromet. Det är uppenbart, för hur kan han annars som ordförande i utskottet initiera och utan rättelse ställa sig bakom följande mening som alltså skall motivera Thoralfs uteslutning?

   ”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”

   Gillad av 2 personer

 7. Sven 2019-04-01 / 09:30

  Något helt annat. Var tog dessa ozonhål vägen? De var på väg att utplåna allt liv på jorden.

  Gilla

  • Benny 2019-04-01 / 16:23

   Det mesta visade sig vara naturliga variationer i atmosfären och forskarna trodde att när ozonhålen växte så berodde det på människans utsläpp! Men så kan det bli när ny teknik att mäta något man inte visste om tidigare och så drar man förhastade slutsatser! Kommer ni ihåg att skogarna i Europa skulle dö ut och det basunerades ut med visshet att det var människans fel…sedan visade det sig vara en kombination av insektsangrepp och torka som dödade träden. Klimatidiotin är ett utslag av samma sak. Man glömmer bort att klimatet alltid varierat etc…

   Gilla

 8. Anna Arlando 2019-04-01 / 08:21

  Ungern står för kristenheten och vår kultur i stället import av främmande raser. Tack för att Ni försöker försvara vårt mänskliga rättigheter att kunna behålla vårt kultur i Europa!

  Gillad av 2 personer

 9. hasp 2019-04-01 / 07:33

  Det är direkt motbjudande att tvingas betala för den vänsterliberala propaganda SVT och SR spyr ur sig.
  DDR-mentalitet i modern tappning.
  Tyvärr är svenskarna i allmänhet så hjärntvättade att de bara slickar i sig okritiskt.

  Gillad av 5 personer

 10. Tony 2019-04-01 / 06:56

  Gör som jag ,läs deras löpsedlar, redan där får man avsmak på tidningarna, som gör att man inte köper skiten, det har avhållit mig i 10 år från att betala för skiten.
  Tror att det är därför som Bonniers köper upp flera tidningar, dom hoppas att så Småningom få utgivningarna betalda via skattesedeln precis som SVT,.

  Men en sak kan dom inte göra, att tvinga oss att läsa, och ej heller att lyssna, så länge det finns
  sotade glasögon och Bilsom proppar för att skydda både ögon och öron från propaganda media

  Satt på sjukhuset och väntade på min tur,, då kom mannen som levererar kvälls tidningarna till
  kiosken där bärande på en bunt med tidningar, sen kom han tillbaks bärande på en lika stor bunt, jag sade då, du glömde att lämna tidningarna, nej detta är gårdagens? Nästan lika stor som den bunt han lämnat, gissar att det är kärvt på tidningsfronten?

  Gillad av 3 personer

  • stefan a. 2019-04-01 / 19:31

   Bonnier har ju köpt det här skiten som förra ägarna inte klarade av att driva trots massivt bidrag från oss skattebetalare.
   Mittmedias andratidningar fick 2017 knappt 63 miljoner kronor i driftstöd. Det totala distributionsstödet för företagets tidningar uppgick till drygt 8 miljoner kronor.
   Kanske är verksamhetens socialbidrag man är ute efter, kostar och betala Expo för förföljelse av oliktänkande….

   Gilla

 11. stefan a. 2019-04-01 / 06:19

  Undrar hur mycket misär ”folkrättssponsorn” gjorde sig skyldig till i de länder han härjade i när det begav sig, men det är knappast något de feta rövarna på SVT behöver bekymra sig om i dag, var väl knappt blöjmyndiga då…fram för flera vuxna i TV och i media över huvud taget…

  Gillad av 2 personer

  • Thor 2019-04-01 / 12:06

   Tveklöst så att Soros förvärrade krisen i Sverige. Många som fortfarande dras med stora skulder från 90-talskrisen.

   Gillad av 1 person

 12. Bosse 2019-03-31 / 22:53

  Även om man tvingas betala för skiten så behöver man inte titta.
  Själv slutade jag titta regimmedia dvs på SVT och TV4 efter valet. Lyssnar inte heller på.regimradio längre. Deras marxistdravel överträffas bara av Nordkorea idag
  Livet känns mycket bättre så. Man slipper att reta sig på dessa imbicilla reportrar eller programledare. Viktig info finns ändå på alternativmedia.
  Om svenska folket slutar att sitta som dresserade cirkushundar och lyssna på husbondens röst så kanske det blir en ändring till slut.
  Låt oss även svälta ut gammelmedia genom att inte betala för tidningar eller besöka deras webbsidor. Låt DN och Aftonbladet följa Metro i graven så kan dess hantlangere till journalister se om dom kan försörja sig på ett riktigt jobb

  Gillad av 8 personer

 13. Robban 2019-03-31 / 22:51

  Kolla på alla dessa ”kvinnomarcher mot Trump”! Svarta aktivist grupper mot Trump osv mm
  De har alla en sak gemensamt, de finansieras av Soros! Vår egen vänsterextrema och privata underrättelsetjänst Expo! Finansieras delvis av Soros! Kolla på EU och alla de lobbyister som driver på för en superstat, globalisternas eget utopia, de finansieras till en stor del av Soros osv mm
  En av Europas farligaste män!

  Gillad av 7 personer

 14. Thor 2019-03-31 / 22:34

  Slutade lyssna på SR skulle det vara förstås.

  Gilla

 15. Thor 2019-03-31 / 22:32

  Jag slutade titta på SVT, SR och TV4 för snart 8 år sedan. När jag ofrivilligt exponeras för eländet blir jag fysiskt illamående och får panikkänslor. Var hemma hos min svägerska för en tid sedan, var tvungen be henne stänga av tv:n. Jonas Sjöstedts illmariga flin i 55 tum gav mig 1984 big brother vibbar. Extremt obehagligt.

  Gillad av 5 personer

 16. Thomas 2019-03-31 / 21:10

  Instämmer Thoralf. Jag tittade med halvt öga på eländet. Det var intressant höra Zoltan Kovacs prata för Orban och Ungern. Men resten var så patetiskt, rent skitsnack. Men..Ja, EU kommer vittra sönder. Soros kommer dö. Ungern kommer ses som ett föredöme framöver. Det måste bli så.
  Att ta makten från Bryssel, globalisterna, den lille mallige vedervärdige fransosen macron är viktigast av allt.
  Invasionen måste stoppas. Låt Europa bli det sanna,riktiga, kristna, homogena Europa utan falska vidriga globalister.

  Gillad av 7 personer

  • Tony Ingman 2019-04-01 / 07:00

   Tyvärr har Soros två söner som kommer att fortsätta i Gubbens fotspår.

   Gilla

 17. stigrydmark 2019-03-31 / 21:10

  Timmermanns, Junckers troliga efterträsare, lär nyligen ha sagt att han kommer att arbeta hårt för att göra Europa till det nya Afrka.Med sådana företrädare är det naturligt att önska EU åt h-e.
  Soros är ju en slags variant av CIA som infiltrerar och startar uppror och revolutioner.
  Agenda är som DN, agendainformation och journalistik.

  Gillad av 4 personer

 18. motvallsblogg 2019-03-31 / 20:09

  Vi betalar för att bli hjärntvättade och tycker att det är höjden av demokrati.

  Gillad av 5 personer

Kommentarer inaktiverade.