SVT SMÅLANDSNYTT UPPMÄRKSAMMAR S-BLOGGAREN

Egentligen är det svagt av SVT Smålandsnytt att man inte namnger den ”S-bloggare” som hängt ut min bostad på socialmedier och därmed utsatt alla mina grannar för otrygghet om någon vänstermänniska skulle få för sig att begå något brottsligt. Bilden är nämligen inte på mina fönster, utan på två av mina grannars fönster.

Men samtidigt är det väldigt bra att Smålandsnytt uppmärksammar S-bloggaren, som heter Mike Waxman och hans tilltag på sociala medier. Något som vare sig Barometern eller Östran uppmärksammat, i varje fall än så länge. Jag hoppas att de även tar upp det.

Läs artikel och se inslaget i kvällens Smålandsnytt på nedanstående länk.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/pekades-ut-som-rasist

Mike Waxman har under flera år publicerat hatiska inlägg om mig på sin blogg. Jag betraktar det som rent förtal och det borde egentligen anmälas men jag har avstått. Nu har han även stulit en av mina bilder från min blogg. Vilket är ett brott mot upphovsrätten. Jag har påtalat det för honom och bett honom ta bort bilden men han har inte hörsammat min uppmaning.

I inslaget i Smålandsnytt visas även bilder på Kalmar Energis elskåp vid min fastighet och i mitt kvarter på Ängö. Där AFA, Anti Fascistisk Action sprayat sina budskap. Kalmar energi lovade för snart drygt två sedan att sanera elskåpen från klottret men tyvärr har inget hänt. Hur skall man tolka det? Stödjer Kalmar Energi våldsvänstern? Men så illa kan det väl ändå inte vara.

Jag ser budskapen varje gång jag passerar till och från min lägenhet. Förvånad över att ingen annan reagerat på det.

Det var dock bra av Smålandsnytt att visa elskåpen flera gånger i reportaget. Det kanske kan få Kalmar Energi att vakna.

Mike Waxman gillar säkert detta klotter. Jag har varit utsatt för våldsvänstern klotter och attacker vid många tillfällen. Då har säkert många suttit på sin kammare och applåderat detta. Sedan går de ut i det offentliga och påstår sig vara demokrater. Vilket hyckleri!

UPPDATERING

Östran har också skrivit en artikel.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/en-direkt-hotbild-mot-alfssons-grannar/

 

Annons

15 reaktioner på ”SVT SMÅLANDSNYTT UPPMÄRKSAMMAR S-BLOGGAREN

 1. W 2019-04-27 / 15:35

  https://www.viddinsida.nu/
  Stöd en god sak.
  När pensionärerna ger sig ut på gatorna och demonstrerar darrar etablissemanget. Många av dem Löfvens gamla.
  väljare.
  Här har vi kanske början till folkupproret.

  Gilla

 2. Jesper 2019-04-27 / 13:14

  Vad är det för extrema idéer Mike påstar att du ha? Det är ingen rolig läsning att läsa vad han skrivit om dig.

  Gilla

 3. Thomas 2019-04-27 / 12:45

  Vad ska vi vi göra Thoralf för att lämna ett normalt land till våra barn och barnbarn? Som det är nu går det käpprätt åt helsike och politikerna skiter i verklighet, dessa lever i sin godhetsbubbla och har bara ett syfte,, fylla på landet med fler ”raketforskare” och skicka oss ”vanliga gamla svenskar” till ättestupan.
  Det är så illa med Sverige att det saknar motstycke i historien att ett civiliserat västerländskt demokratiskt land begår självmord och förintar sin själ och historia.
  Hur länge ska detta pågå? Innan ”Svenssons ” vaknar ur dvalan? Inatt hände det igen, Bomber och explosionen i Malmö. Vardagsmat numera.
  Men malmöborna har sig själva att skylla, rösta rätt nästa gång. Inte rött! Ganska förståeligt att danska politiker vill införa passkontroll för ”svenskar” vid Öresundsbron när Sverige blir ett arab-land.
  Allt avskräde som får fria svängdörrar till Sverige försätter resten av Norden i ett osäkert läge där man i resten av Norden är mer mån om sitt liv och hälsa än att ”leka god och medmänsklig” som Sverige och att bjuda in tio tusentals potentiella islamistiska tickande bomber.
  Gullande med is terroristers barn, klimatnoja, särskilda regler för asylbedragare, Gretahysteri, batikhäxor, politiker som gladeligen ser Israel som det största hotet och vill utrota det landet, präster inom svenska kyrkan som är helt tysta när kyrkor attackeras och bränns ner , men som gör handhjärtan och bildar käleksringar runt moskéer när kristna mördas av muslimer.
  Mm mm..
  Det är så illa med Sverige att det är ingen idé snart ens att orka bry sig.

  Gilla

  • Bosse S 2019-04-27 / 21:32

   Det är inte så enkelt som du tror. Det är invandrarna själva som i årtionden bestämmt vem som ska styra Malmö. Vi svenskar med någorlunda sunt förnuft har aldrig röstat på invandrarkramarpartierna. Vi har varit överkörda vidvarje val pga att det hela tiden fylls på med utländska sosseröstare allteftersom svenskarna flyr partiet.

   Gilla

 4. Jesper 2019-04-27 / 11:53

  Ny statistik: Få barn föds inom Europa
  -pappaledighet ska få oss skaffa flera

  Men? 70 000 muslimer står ju nere i Balkan nu och knackar på dörren. De vill ta sig till Tyskland eller bidragsparadiset konungariket Sverige.

  Gilla

 5. Hacke 2019-04-27 / 09:39

  Det gamla före detta folkrörelsepartiet s har ingen vision och inga argument, bara okvädningsord, hot och hat i sin desperata överlevnadskamp mot den nya verkliga och Sverigevänliga folkrörelsen.
  Resultatet av maktfullkomlige Stefan Löfven och hans fotsoldater som Mike Waxmans smutsiga och till och med kriminella agerande ser vi nu i kalla siffror. Äntligen kommer det stora raset för folkförrädarpartiet också i deras sista betongfäste i norr.

  http://www.friatider.se/bomben-sd-n-stan-lika-stora-som-s-kesson-kan-bli-st-rst-i-eu-valet

  Gillad av 2 personer

  • Rolle 2019-04-27 / 09:33

   Samma som i skolan. Mobbarna får stanna kvar och den mobbade skall flytta.
   Att det skall vara så svårt för dess PK att förstå att det skall vara det omvända.

   Gillad av 1 person

 6. W 2019-04-27 / 06:58

  Ja nog är världen snurrig.
  EU vill betala Sverige – till att ta emot ännu fler invandrare
  Budet: 62.000 kronor för varje asylsökare

  Nu sätts Global compact i verket. Sjuklövern jublar.
  https://samnytt.se/miljarder-har-spenderats-pa-anonyma-betalkort-till-miljontals-migranter/

  Drygt en och en halv miljard euro har spenderats på betalkort som delats ut till över två miljoner migranter. Det uppger den ungerska regeringen på sin webbplats, där man också uttrycker kritik mot att korten är anonyma, att innehavarna av korten inte kan kontrolleras och att korten utfärdas utan sedvanlig ansökan och prövning.
  Ingen EU-medborgare kan få ett betalkort på sådana villkor, konstaterar man.

  Ondskan har makten i EU och Sverige, om en månad är det val…..

  Gillad av 4 personer

 7. Anders 2019-04-27 / 03:47

  Tycker det är för djävligt det Mike skriver om dig. Hoppas du går vidare med det.

  Gilla

 8. Sven 2019-04-27 / 03:46

  Kan man förvänta sig annat egentligen. Är inte detta en bild av dagens Sverige. Man försöker tysta motståndare med våld och hot. Man förstör egendom. Man tar till fysiskt våld. Byter (som ett pedagogiskt experiment) man ut offrets namn mot en folkgrupp som befolkar Israel så är vi tillbaks i 30-talets Tyskland.

  Gilla

 9. Anders 2019-04-27 / 01:35

  Thoralf, Gävles imam är tydligen intagen i förvar och ska utvisas. Extremistkopplingar. Men han har ju aldrig dömts för brott under sina 20 år i Sverige?

  Gilla

 10. Laglydig 2019-04-26 / 22:32

  ”Nu har han även stulit en av mina bilder från min blogg.”

  1) Bevissäkra! D v s ladda ner bilden (så att du får med den digital metadatan). Och ta även skärmdumpar så att det framgår var bilden publicerats.

  2) Polisanmäl Michael Waxmann för brott mot Upphovsrätten!

  Jag förmodar att du redan gjort steg 1 och att du känner till hans personuppgifter (annars får du maila). Den här 63-årige näthataren skall åka dit! One way or the other!

  Gillad av 3 personer

 11. Cosmik Debris 2019-04-26 / 21:45

  Nazir ”Lord Ahmed of Rotherham ”Ahmed ” är en rättrogen muslim.

  Han våldtar barn.

  ”Nu åtalas muslimen för sexbrott mot ytterligare en pojke som vid tillfället ska ha varit under 11 år. Även Lord Ahmeds bröder, Mohamed Farouq och Mohammed Tariq, har åtalats för sexbrott mot barn, skriver Breitbart.”

  https://www.breitbart.com/europe/2019/04/21/uk-lord-ahmed-rotherham-charged-child-sex-offences/

  Bristol, Derby, Halifax, Huddersfield, Keighley, Newcastle, Oxford, Peterborough, Rochdale, Rotherham och Telford.

  Hur kommer uppräkningen av städer att se ut i Sverige? Borlänge, Örebro, Falköping, Filipstad, Gävle och Malmö? Sannolikt kommer SVT, SR, SAP, MP, C, L, Polisen och VPK att göra allt i sin makt för att tysta ned muslimska pedofilnätverk?

  Muslimska pedofilnätverk finns i Sverige. Den som tror något annat är ”naiv”.

  Ps.
  Är det inte ödets ironi att den muslimske pedofilen är Lord of Rotherham? I Rotherham startade skandalerna och avslöjandena om de muslimska pedofilnätverken. Kanske är den vidrige ”Lorden” spindeln i pedofilnätverket? Den pedofila ”lorden” är 62 år och har säkert våldtagit barn under hela sitt 62-åriga liv. Dessa våldtäkter kommer han inte att straffas för.

  Så fungerar nämligen ett samhälle som skyddar muslimska pedofiler.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.