EXIT WAXMAN

Jag har inte skrivit något om Mike Waxman på min blogg sedan den 11 oktober 2015 när jag söker på ordet ”Waxman” i bloggen, förutom de senaste två dagarna. Jag vet att han har drabbats av någon sjukdom och att hans hälsotillstånd uppenbarligen varit ganska illa under lång tid.

Jag har dock noterat att hans sjukdom inte inneburit något hinder för Mike Waxman att fortsätta med sin smutskastning av mig och SD. Sedan 2015 har han skrivit närmare 30-talet blogginlägg där han nämner mig i väldigt negativa ordalag. Enligt en sökning på ”Thoralf” och hans blogg. Hur mycket han skrivit på Facebook kan jag inte kolla då jag är blockerad men det är sannolikt betydligt mer. Det brukar vara epitet som rasist, fascist, islamofob, vidrige, antisemit o.s.v. som används tillsammans med mitt namn.

Allt med syfte att förtala och rikta andras missaktning mot mig!

Någon självinsikt om sitt eget beteende tycks fullständigt saknas hos den mannen.

Nu har SVT Smålandsnytt och Östran tagit upp hans senaste tilltag som även drabbat mina grannar på Ängö. Jag väntar fortfarande på att Barometern skall skriva en artikel men den väntan kan sannolikt bli väldigt lång då de får svårt att vinkla det negativt mot mig. Jag ser ett mönster hos Barometern.

Jag är i varje fall klar med socialdemokraten och trotskisten Mike Waxman. Han har fått tillräckligt med uppmärksamhet från min sida. Nu skall jag ägna tid åt andra betydligt viktigare texter och blogginlägg. Exit Waxman!

 

Annons

11 reaktioner på ”EXIT WAXMAN

 1. Staffan Sundqvist 2019-04-28 / 08:51

  Var hittar jag denne Waxman på nätet? har sökt men…

  Gilla

 2. Deves 2019-04-28 / 07:21

  Bra beslut.

  Ge inte de mörka krafterna något extra utrymme!

  Gilla

 3. Janne 2019-04-28 / 02:45

  Nä det är ju klart att inte han mår bra han är ju sosse och sådana brukar må dåligt genomgående.

  Gilla

 4. Jesper 2019-04-27 / 18:44

  Thoralf, höll på att få spader när ett viktigt meddelande om att det brinner i Kalmar. Tack gud och lov var det inte på din gata.

  Gilla

  • Rafael 2019-04-27 / 21:02

   En Muhammed som äger bilskroten. Varför brinner alltid invandrares industrilokaler?

   Gillad av 1 person

 5. Muhammed 2019-04-27 / 16:07

  Barometern skriver bara om det gynnar deras och Johan Perssons agenda.

  Gilla

 6. Onkel Björn 2019-04-27 / 15:09

  Såg att Petterssons blogg hade uppmärksammat Waxmans blogginlägg.

  Pettersson har klistrat in e ruta från Waxmans blogg, där Waxman beskriver sig själv med bla att vi överlag måste visa varandra mer kärlek.

  Verkar som att det dock inte gäller alla människor.

  Gilla

 7. Malin 2019-04-27 / 14:23

  Just det ! Han förtjänar bara noll uppmärksamhet . Du är så klok!
  Mvh Malin

  Gilla

 8. Sven 2019-04-27 / 13:59

  Bra beslut. Vissa saker ska man bara inte engagera sig i. Höjer bara blodtrycket och ger inget.t

  Gilla

Kommentarer är stängda.