SAJTEN KVARTAL

När sajten Kvartal startade på nätet såg jag den som ett intressant alternativ att framförallt lyssna till. Ganska snart anklagades sajten för att vara om än inte högerextrem men för långt till höger för att passa pk-etablissemangets vänsteragenda. Jag har länkat flera gånger till inslag i Kvartal på framförallt Facebook men även min blogg.

Men nu upplever jag det som att man inte stått emot trycket från vänsteretablissemanget. Flera nyanställningar varav en från DN tyder på att man nu börjat anpassa sig till MSM. Något jag själv upplevt under några månaders tid.

Veckopanelen med tre inbjudna gäster består allt oftare av minst två vänsterdebattörer, ibland till och med tre, enligt mina färgade ögon. I sista programmet var det Daniel Suhonen, Kerstin Brunnberg och Ilan Sadé.

Att höra Kerstin Brunnberg och Daniel Suhonen debattera terrorattackerna på Sri Lanka och kristna/påskfirare var beklämmande sorgligt!

Hade hoppats att det skulle kunna vara en objektiv röst med välrenommerade personer i ledningen men tyvärr klarade man inte av pressen.

Kvartal har nu tappat mig som lyssnare!

 

Annons

10 reaktioner på ”SAJTEN KVARTAL

 1. stefan a. 2019-04-29 / 04:59

  Sant som det e sagt av Tino, allt från lokaltidningen till riksfulmedia ställde också upp i kören, trots att de flesta visste att det var lögn och förbannad dikt, önskedrömmar och fantasier, man skapar inte lönsamhet bara genom att flytta folk….

  https://www.facebook.com/tino.sanandaji?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCdQCBXPl0fpy5LWjmW1eRBKafEyABHn8sLSMgdR4XubzoL8lW9tQd_cFMhtpDaBPEOnm3kg-T8ZObt&hc_ref=ARRRoPT3XHUXbbBkxKDnnLuogObWTzsqsYygeS0uu7OcCJ02KBJKVMI2L5EuL4__n4I&fref=nf

  Gilla

 2. Thomas 2019-04-28 / 16:24

  Jag avstår oxå Kvartal numera, finns bättre matnyttigt som ”Hur kan vi” det goda samhället, Katerina magasin för att ta några exempel. Och Henrik Jönssons och Lennart Matikainens Youtube kanaler.
  Jag orkar inte lyssna eller se Kerstin Brunnberg, får utslag av henne. Och Suhonen är som en skäggig Göran Greider. Inget nytt under solen där.

  Gillad av 2 personer

 3. Cosmik Debris 2019-04-28 / 15:57

  Sverige är ett dårhus som lider av nationellt självskadebeteende. Vi drömmer inte. Det finns människor i detta land som vill er ont. De vi vill se er lida och era barn plågas.

  IS ”återvändarna” har ingen känd kriminalitet, jobb och välordnade liv

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-04-28 / 16:41

   Var har man hittat denna naiva och fullständigt blåsta kvinna?

   Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2019-04-28 / 17:12

    Undrar om Christina Kiernan skulle tycka att de är en bra idé om man placerar de muslimska IS-barnen på Spillkråkans förskola? Ett ”stenkast” från hennes bostad.

    Gillad av 1 person

 4. Nils Dacke 2019-04-28 / 15:33

  Håller inte riktigt med, jag kommer att fortsätta att lyssna på Kvartal. Visst, det finns kanske en slagsida åt fel håll map deltagare och åsikter men jämfört med regimmedia SR/SVT/TV4 och de de allra flesta dagstidningar så är Kvartal ett under av saklighet och objektivitet.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-04-28 / 15:50

   Kvartal utvecklas åt fel håll enligt min uppfattning. Vi får se hur de sköter EU-valet den kommande månaden.

   Gillad av 1 person

 5. W 2019-04-28 / 15:01

  Jag har också lagt kvartal åt sidan sedan ganska lång tid tillbaka. De levererar en falsk form av journalistik, som
  smakar illa. Att utge sig för att vara något man inte är skorrar illa.

  Ett nytt brottsbeskrivande ord har myntats i Danmark och sprider sig nu även till Norge. Det är ’dominanskriminalitet’ och rör sådant våld som framför allt invandrare begår mot danskar. Våldet beskrivs vara grovt, hänsynslöst, oprovocerat och vanligt förekommande i vardagen
  https://samnytt.se/nytt-brottsbegrepp-etableras-i-danmark-dominanskriminalitet/

  När kommer Morgan
  erkänna att samma brott är vanligt även i Sverige. Inte minst mot barn i skolåldern, de som är mest värnlösa.

  Gillad av 2 personer

 6. Cosmik Debris 2019-04-28 / 13:44

  Instämmer i din analys av Kvartal. Kerstin Brunnberg var extremt tystlåten och politiskt korrekt när de muslimska massmorden diskuterades. Kerstin Brunnberg bor extremt etniskt rent på Djurgården och sitter i fascistiska Expo:s styrelse. Hon är en ondskefull människa, så det är inte konstigt att hon inte kritiserar muslimska massmördare.

  Jag rekommenderar ALLA att läsa och titta på bilderna i I&M:s artikel om de muslimska massmorden på Sri Lanka.

  Jag tänker på 11-åriga Ebba som slaktades av en muslim på Drottninggatan.

  Sri Lanka och den islamiska terrorn – varning för hemska bilder
  https://www.ingridochmaria.se/2019/04/27/sri-lanka-och-den-islamiska-terrorn-varning-for-hemska-bilder/

  Gillad av 6 personer

Kommentarer är stängda.