LJUGAREDAGEN

Imorgon är det dags för största ljugaredagen för socialdemokrater och kommunisterna. Samma personer som säger sig stå för demokrati och yttrandefrihet kommer under sina första majtal inte förespråka vare sig demokrati eller yttrandefrihet. Samma personer som kritiserar Ungern och Polen kommer att förespråka liknande förhållningssätt utan att förstå vilka hycklare de är.

En av de största hycklaren är i Kalmar och håller tal. LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson. Vi får se om jag besöker tillställning för att lyssna och dokumentera tokigheterna och hyckleriet.

20 reaktioner på ”LJUGAREDAGEN

 1. Muhammed 2019-05-01 / 20:37

  Vad pinsamt det blir när pampen Persson går in på Barometerns Facebook och går i svaromål i inlägget om det invigda utegymmet.

  Gilla

  • PK-landet 2019-05-02 / 12:19

   Allt för att synas som det står på Facebook. Är mannen månne exibitionist?

   Gilla

  • C Andersson 2019-05-01 / 21:37

   Så där ja! Det var fake news. Nu har Aftonbladet bytt ut bilderna. Utan att nämna att sidan har blivit uppdatersd. Som vanligt.

   Gilla

 2. Cosmik Debris 2019-05-01 / 17:27

  Erik van der Heeg på Facebook:

  ”Mest tärande är tydligen somalierna där 83,7 procent av personer i arbetsför ålder föredrar att leva på schweiziska skattebetalare.[…] I Schweiz har cirka 4.000 somalier uppehållstillstånd, under det att Sverige har välkomnat cirka 90.000.”

  Vad kan gå fel?

  Gilla

 3. Thor 2019-05-01 / 16:55

  Råkade besöka en granne som tittade på DDR-tv, själv tittar jag aldrig. Det första jag ser är en storflabbande Petter-Niklas. Ren freakshow när dubbelhakorna dallrade och de dåliga tänderna visades upp. Tror att det var fjantprogrammet ”Tror du att jag ljuger?”
  Det är han förstås som klippt och skuren för.

  Gilla

 4. W 2019-05-01 / 14:29

  Är vi välkomna till Estland när vi tröttnat på mångkulturen?
  http://www.friatider.se/bildt-genuint-orolig-n-r-nya-estniska-ministrar-g-r-ok-tecken
  Bilden som Bildt hänvisar till visar hur den nye estniske inrikesministern Mart Helme och hans son, den nye finansministern Martin Helme, gjorde tecknet i samband med att de svors in i parlamentet på måndagen, enligt ERR News.

  Både Martin och Mart Helme tillhör det nationalkonservativa och invandringspolitiska partiet EKRE. Partiet rönte stora framgångar i valet i mars och har tilldelats fem av femton poster i den nya regeringen.

  Gilla

 5. Erik 2019-05-01 / 11:10

  Ska inte Pampen passa på att visa sitt fula tryne idag och prata om hur Kalmar växer tack vare MENA? Såg en bild i lokalmedia igår där han invigde ett utomhusgym och gjorde lite övningar för press och publik. Han gillar att visa upp sig minsann.

  Tänk om han lade lika mycket tid på vettiga saker!?!

  Gilla

 6. Thomas 2019-05-01 / 11:10

  Ser och läser hur ministrar spottar fradga av frustration och bestörtning av att några förvirrade nmr-sympatisörer ska demonstrera i Kungälv och Ludvika. F! har flyttat sin 1 maj demonstration till Kungälv för nmr skull.

  Tv 4 skickar dit en gravallvarlig Ritva Rönnberg som spär på bilden av nazisterna har inflytande. Amanda Lind ska tala, undrar om vad? Att demokratin är hotad pga ett högst 100 tal nmr sympatisörer ska demonstrera, nmr har ingen makt, inget inflytande, inga bryr sig om dem, och de bryr sig inte om andra bara de får föra fram sitt budskap.

  Det verkliga hotet låtsas ministrarna och F! inget om, de stoppar huvet i sanden, vidrigt.Det finns 1000-tals Is terrorister som bara väntar på att slå till mot det öppna naiva landet uppe i norr. Kriminella invandrare, asylbedragare,ensamkommande, radikala islamister, listan kan göras lång.
  De är hotet mot Sverige. Inte några virrpannor i nmr som har alla ögon på sig.
  Hyckleriet är totalt.
  Sverige, arma land!

  Gillad av 2 personer

  • W 2019-05-01 / 14:27

   Bra analys av det bisarra politiska och mediala läget i Sverige

   Gilla

 7. Anonym 2019-05-01 / 08:58

  Idag ”demonstrerar” vänstern mot sin egen regering…
  När de båda hjärncellerna är osams.

  Gillad av 1 person

 8. Nils Dacke 2019-05-01 / 07:45

  Ifall du besöker ett sådant arrangemang Thoralf, passar dig noga så du inte blir indoktrinerad och övertygad om den enda vägen, så du blir sosse på äldre dagar, ha ha ha.

  Gilla

 9. stefan a. 2019-05-01 / 06:27

  Ja i Petterniklas har sossarna fått en riktig lydig LO-boss, låtsas upprörd över uppluckrade LAS-regler ändå sitter han kvar i sossarnas mäktiga verkställande utskott, makten framför allt, man behöver inte befara något rosornas krig med den henen vid rodret….

  Gillad av 1 person

 10. Sven 2019-05-01 / 05:32

  Jag har länge funderat på varför inte svenskarna förstår. Varför vaknar de inte som många frågar sig. Bra genomtänkta och korrekta argument verkar falla på hälleberget. Jag tror jag börjar förstå varför. Att föra ett logiskt resonemang kräver engagemang, tid och kraft – och det verkar saknas hos svensken. Man arbetar och arbetar för att hålla sig gående med lån och utgifter. Svenskarnas fastighetslån ligger tydligen mycket högt jämfört med andra länder.

  När inte logiska resonemang håller så är det de känslomässiga som styr. Ut med logiken och in med känslorna. Och det är mycket enklare att utsätta sig för en känsloyttring är så mycket enklare (kräver mindre jobb helt enkelt) I förhållande till att tänka.
  Jag tänker på Thoralfs klimatkurvor och vattenståndskurvor mm, det tar kraft att ta sig till det. Då är det mycket enklare att göra som klimat-Greta och säga att ”vi vill inte ha en havsnivåhöjning – stoppa utsläppen. Våra städer kommer annars att ligga under vatten.” Det är demagogi.

  Då gick tanken över till andra demagoger som Hitler, Churchill, Mussolini och andra. Om man ska våga sig att jämföra Hitler eller Churchill med Greta T så finns det likheter. Båda anspelar på känslor för att nå sina mål. Ingen annan liknelse finns förstås. Det är där jag tror att Greta har funnit genvägen in till svenskarnas hjärtan. Greta är en populist.

  Gillad av 1 person

  • Tony Ingman 2019-05-01 / 07:38

   Men bakom Greta finns där en Lobbygrupp ,bestående av hennes egna föräldrar?, som drar i trådarna över vad Greta ska säga,vid rätt tillfälle, och allt förmedlas av kommunistkanalerna
   SVT TV4 plus Ljugblaskorna i främst Stockholm.

   Gillad av 2 personer

  • Balder 2019-05-01 / 09:34

   Greta är den personifierade stackaren för att hylla hur väl indoktrineringen och hjärntvätten fungerar i stackars Sverige.

   Ni kommer väl ihåg sagan med den lilla pojken som sa att ‘kejsaren har ju inga kläder, han är naken’ varvid folk vaknade upp.

   Greta är den exakta motsatsen..
   Hon säger att ‘kejsarens kläder är jättevackra’ syftande på bluffen om klimatet…

   Utan koldioxid dör allt liv (fakta).
   Ökad koldioxidhalt ökar växtligheten (fakta).
   Ökad koldioxidhalt ökar jordens temperatur (aldrig bevisat)!
   Häpnadsväckande i sin idioti!

   Gillad av 2 personer

   • Sven 2019-05-02 / 10:32

    Det som jag tycker är oroväckande är att det INTE är fakta och logik som får folk att tycka och rösta på ett visst parti. Utan att det är känslor som styr.

    Att ta till sig fakta kräver mer hjärnarbete än att påverkas av tyckare.

    Gilla

 11. Thomas 2019-04-30 / 23:16

  Haha😊bra Thoralf om du kan ta lite bilder på spektaklet. Den pompöse självgode KPT är sinnebilden av en sossepamp utan heder och samvete.
  Det ljugs så ögonen blöder när sossarna talar.
  Massinvandringen kan ge Sverige en super ekonomi spådde Karl-Petter i sin spåkula. Hur går det med det? Kan nån fråga kallepetter?
  Somaliska analfabeter levererar superekonomi🤣

  Gillad av 2 personer

  • Rune 2019-05-01 / 18:33

   Eller i dubbel förmörkelse som 91:an sa.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s