KLOCKREN UTESLUTNING

Efter att Sverigedemokrater närvarat vid Alternativ för Sveriges torgmöten och tagit kampanjmaterial för partiet så får de nu lämna partiet och sina förtroendeuppdrag.

http://www.smp.se/vaxjo/sd-politikern-lamnar-alla-sina-uppdrag/

Den som är med i Sverigedemokraterna är fullständigt livegen. Du får inte besöka andra partiers arrangemang och du får inte skriva något som kan missuppfattas på Facebook. Partiet har personer som dammsuger sociala medier för att hitta olämpliga uttalanden som de kan anmäla till partiets medlemsutskott som utesluter på löpande band.

Undrar hur det kommer gå för alla Sverigedemokrater som besökte AfS torgmöte i Kalmar. Flera av dem hade också AfS-keps under mötet. Medlemsutskottet kommer få mycket att göra och Mattias B Johansson dammsuger säkert sociala medier efter foto/bilder som avslöjar alla sverigedemokrater som hade vågat sig till Larmtorget. MBJ är sverigedemokraternas nitiska och känslokalle ordningsman, utsänd för att hålla alla medlemmar under tukt och förmaning.

Men det här tyckte jag samtidigt var riktigt gulligt! Samtidigt är det en klockren uteslutning av Thakrar, Rashmikant, Västervik som enligt valmyndighetens webbsida kandiderar för partiet Kärlek som leds av förre Sverigedemokraten Leo Carlsson i Västervik.

Partiet Kärlek

Tkakrar Rashmikant är ersättare i kommunfullmäktige i Västervik för SD och ledamot av kommunföreningens styrelse och kassör. Att kandidera för ett annat parti är en klockrent brott mot partistadgarna och därmed en klockren ”kärleksuteslutning” från SD.

Sverigedemokraternas medlemsutskott kommer få mycket att göra när de skall granska alla sverigedemokrater som besökt Alternativ för Sveriges torgmöten. Undrar om SD skickar ut ”agenter” till Norrmalmstorg på lördag när Alternativ för Sverige har valfinal där. Det kan tänkas att det finns en hel del SD-medlemmar där också för att stötta AfS och populära Gustav Kasselstrand.

Har ni tröttnat på Peter Lundgren affären kan ni med fördel besöka Norrmalmstorg på lördag. Ni kanske då även blir uteslutna från SD och slipper skicka in en avsägning av medlemskapet 😉

 

7 reaktioner på ”KLOCKREN UTESLUTNING

 1. Ivar Andersson 2019-05-24 / 08:36

  ”MBJ är sverigedemokraternas nitiska och känslokalle ordningsman, utsänd för att hålla alla medlemmar under tukt och förmaning.” MBJ är således en politisk kommissarie, även kallad politruk.

  Gillad av 3 personer

 2. Burt 2019-05-23 / 23:01

  Förtidsröstade på Alternativ för Sverige i veckan (lyckades även övertala min mor att avstå från SD och istället rösta AfS), men tänkte testa valsystemet genom att rösta igen på söndag. Är definitivt inte hundra på att allt gick schysst till i höstas. Nån mer som planerar samma sak?
  Lyssna gärna på hela denna intervjun från Svensk Webbtelevision men speciellt det som sägs vid 12:50.

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2019-05-23 / 22:43

  ”MBJ är sverigedemokraternas nitiska och känslokalle ordningsman, utsänd för att hålla alla medlemmar under tukt och förmaning.”

  I Mattias B Johansson har SD en helt egen liten lydig Ernst Röhm.

  Gillad av 1 person

 4. Rune 2019-05-23 / 22:36

  SD har blivit en sekt (partiledningen) som vill hålla begåvade och talangfulla människor långt ifrån sig istället för att försöka dra dem till sig. Det kan bara bära utför med en sådan inställning. SD blir inget stort parti av folkrörelsekaraktär som det annars kunnat bli.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.