ISLAMISERINGEN AV SVERIGE

Nyligen publicerades detta vallöfte på Sverigedemokraternas Facebooksida.

Jag instämmer till ett hundra procent i det budskapet. Islamiseringen av Europa och i synnerhet islamiseringen i Sverige måste stoppas och klockan vridas tillbaka. Tyvärr så pågår islamiseringen för fullt i vårt samhälle. Böneutropen i både Karlskrona och Växjö är skrämmande exempel på detta och den flathet som råder bland 7-klöverns partier.

I Sverigedemokraternas valplattform på drygt 30 sidor så nämns dock inte med ett enda ord att islamiseringen i Europa måste stoppas.

I ett enda stycke som handlar om säkerhet nämns islamistisk terrorism. Glömde partiet bort islamiseringen i Sverige, när valplattformen togs fram och godkändes av partistyrelsen?

Jag hade nog förväntat mig några förslag från SD i valplattformen hur det skall gå till att stoppa islamiseringen. En ödesfråga för nationens överlevnad i den skepnad jag växt upp med.

Under valrörelsen förra året avslöjade jag hur en centerpartistisk politiker i Kalmar vid namn Jaafar Al-Jabiri ljög om sin bokstavstroende shiamuslimska bakgrund. Jag publicerade till och med flera videoklipp som visade hur han deltog i shiamuslimska religiösa ritualer i olika tillfälliga shiamuslimska moskéer. Ritualer som endast bokstavstroende muslimer deltar i. Ett videoklipp visar även att han predikar/håller tal i moskén som går ut på att försöka få fler ungdomar/barn att komma till moskén.

I följande klipp kan du se den centerpartistiska riksdagskandidaten Jaafar Al-Jabiri med grön sjal runt halsen. Klippet är från en verkstadslokal i Lindsdal som användes som tillfällig moské under några veckor. Vem vill rösta på Centerpartiet efter att man sett detta videoklipp?

 

 

Vad tror ni hände efter att jag publicerat detta klipp i ett blogginlägg. Jag fick ta emot kraftig kritik från partiledningen genom Mattias B Johansson. Centerpartiet och Jaafar Al-Jabiri ljög friskt både till media och på sociala medier. Stod SD upp för mig? Nej, SD lyfte inte ett finger till mitt försvar eller mot de lögner som Centerpartiet och Jaafar Al-Jabiri uttryckte.

Den enda som uppmärksammade och skrev om lögnerna var Ulf Carlsson på tidningen Östran. Barometern hängde istället ut mig och publicerade inte ens så mycket som en notis om Jaafar Al-Jabiris lögner på Facebook. Jag bad om stöd från SD för att bemöta de uppenbara lögnerna men jag fick kalla handen av Mattias B Johansson. Jag kommer aldrig glömma det sveket!

Kom ihåg att Jaafar Al-Jabiri var riksdagskandidat för Centerpartiet i Kalmar län och stod högt upp på valsedeln, 4:e plats. Barometern mörkade detta fullständigt.

Vad hände sedan? Jag blev utesluten från partiet. I brevet från partistyrelsen angavs min kritik av islam och att det pågår en islamisering i Sverige som huvudskälen till min uteslutning.

Några citat från uteslutningsbrevet.

”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”

”och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

”Ni visar på ett ideologiskt avvikande beteende och bryter mot vår nolltolerans princip mot rasism.”

Nu ställer jag mig frågan hur man skall tolka Charlie Weimers utspel om att stoppa islamiseringen av Europa. Vad är det som gäller inom Sverigedemokraterna?

I brevet anser uppenbarligen partistyrelsen att det är både ideologiskt avvikande och rasistiskt att påstå att det pågår en islamisering i Sverige.

Det budskap som Charlie Weimers driver är ju publicerat på Sverigedemokraternas officiella Facebooksida och därmed godkänt av SD:s kommunikationsavdelning och sanktionerat av partiledningen trots att det saknas i EU-valplattformen.

Hur tänker Sverigedemokraterna stoppa islamiseringen av Europa och Sverige om man inte tillåts prata om det som pågår?

Jag litar inte det minsta på Sverigedemokraterna angående den pågående islamiseringen. I den frågan har Alternativ för Sverige betydligt större trovärdighet!

IMG_2026
AfS demonstrerar mot islamiseringen i Almedalen 2018.  Foto Thoralf Alfsson

13 reaktioner på ”ISLAMISERINGEN AV SVERIGE

 1. Onkel Björn 2019-05-24 / 23:50

  ”Islamiseringen av Europa måste stoppas” För min del räcker det med att SD nöjer sig med att stoppa islamiseringen av Sverige. Fast jag börjar inse att man själva nog har insett det mer eller mindre omöjliga i detta. kanske därför man nu vänder sig till EU och försöker att med deras hjälp
  få stopp på eländet i Europa. Finns det egentligen något land i världshistorien som har lyckats rensa ut islam utan att ha använt vapenmakt. Tror inte det. Så det säger ju sig själv vad landet behöver satsa på, om man nu vill ha bort islam.

  Inte ens Hitler lyckades med att fördriva och utrota ett folk, trots att man hade en av dåtidens mest effektiva krigsmakt och en statsapparat som gick på samma linje. Så Sverige, det ser onekligen mörkt ut.

  Gillad av 1 person

 2. turrim 2019-05-24 / 18:57

  Nu är det väl så att Charlie Weimers är uppraggad och presenterad i TV av Jimmie och därmed sittande i en särskild stol hos nomenklaturan. Samma säkerhetsstolar med airbag gäller inte för gamla medlemmar. De kan hemsökas och rannsakas i det fördolda av MBJ. Med direktkontakt till Olsson i Malmö.

  Gillad av 5 personer

  • Lars Johansson 2019-05-24 / 21:24

   Nu är det så att denna återgång träffar olika! Folk på landsbygden lider inte lika mycket som stadsborna,de är vana vid problem och de kan åtgärda dessa! Så de på landsbygden har en helt annan beredskap vid konflikt! De har en mycket bättre beredskap än de i centralorten!Intressant hur de i städerna ska lösa problemen vid en konfliktsituation?

   Gillad av 1 person

 3. Förbjud islam! 2019-05-24 / 14:38

  ”Islamiseringen måste stoppas”!
  Men hur?!

  Islam är den gordiska knuten som bara kan lösas med Alexanderhugg;
  totalt förbud!

  Gillad av 5 personer

  • Lars Johansson 2019-05-24 / 19:17

   Ja, det är frågan hur ska denna invasion stoppas? Med nuvarande regering så försämras det snabbt! Med extraval finns det ännu en chans?

   Gilla

 4. Cosmik Debris 2019-05-24 / 14:26

  En samhällskropp som drabbas av islam, har sämre överlevnadschanser än en människokropp som drabbas av cancer i bukspottskörteln.

  Gillad av 2 personer

 5. Cosmik Debris 2019-05-24 / 13:51

  Alexander Bard vs Gustav Kasselstrand

  Debatten som ni alla har väntat på live-sänds här på Palaestra media 24 maj kl 18.

  Gillad av 2 personer

 6. Gunnar Karlsson 2019-05-24 / 13:21

  Thoralf, mycket bra att du tar upp SD:s svek när det gäller islamiseringen av Sverige. Denna fråga och EU-frågan, är de två absolut viktigaste frågorna för mig, och i båda dessa frågor har SD bytt åsikt med 180-grader, helt enkelt vikit ned sig för att var 7-klövern till lags. Vilka syltryggar SD:s ledningsgrupp är!

  Det enda positiva med detta är att det blir betydligt lättare att rösta.

  //Gunnar

  Gillad av 3 personer

 7. Annette 2019-05-24 / 12:47

  Bra skrivet!! Det kan inte kännas bra att vara med i Sd. Håller helt med dig om att Afs känns mycket mera trovärdig och jag tror att många kommer gå över till dom. Går det bra nu i Eu valet så kommer det lossna.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.